Ukucaj naziv hotela ili traženu destinaciju
Pretraga hotela i raspoloživih letova
Nađi slobodne hotele i rezerviši
Država :
Usluga
Polazak
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
Pretraga raspoloživih letova
Polazak
Datum Polaska :
Dolazak
Datum Dolaska :
Odrasla osoba
Dete
Infant
Klasa
Pretraga Autobus
Država :
Usluga
Mesto polaska:
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
noci

ANTALYA Svi hoteli u ponudi

 Lux Hoteli Antalija i Lara Preporuka Putnika

Delphin Diva Premiere 5*
 Delphin Palace5*
Delphin Imperial 5*
Royal Wings 5*
Titanik beach 5*
Limak Lara 5*
Miracle resort 5*
Concorde de luxe 5*
Rixos Lares 5*
Royal holiday palace 5*
 Mardan Palace 5*

 Hoteli Antalija i Lara Kundu Preporuka Putnika

Porto Bello H. Resort & spa 5* AI
Sea Life Family Resort 5* AI
I.C. Green Palace 5*
Kervansaraj Kundu beach 5*
Sherwood breeses resort

Hoteli Antalija i Lara 2 dece gratis

Kervansaraj lara 5* 2 dece do 13.99 godina
WOW Topkapi 2 dece do 11.99 godina gratis
WOW Kremlin palace 2 dece gratis

Zašto letovati u Antaliji


FibulaCenovnik - specijalna ponuda do 31.03.Antalija 2015

 Ponuda paket aranžmana za letovanje u turskoj 2015 u oblasti Antalija južna Turska.

Antalija avionom

Direktni čarter letovi agencije Fibula na Antalijski aerodrom .Polasci utorkom i petkom

Aranžmani za letovanje u Antaliji na 9 10 11 i 14 noćenja

Antalija Turska

Antalija glavni turistički i administrativni centra južne Turske.Grad sa 600 000 stanovnika prstonica turizm,a u Turskoj

Antalija utisci

Svake godien veliki broj turista poseti Antalijsku regiju.Utisci iskusstva najvažnije informacije o Antaliji na web starnici agencije Fibula

Antalija leto 2015

Ponuda hotela u paket aranžmanima sa vio prevozom transferom.veliki broj različitih izlčeta i obilazaka uoptpuniće cvaš odmor i boravak u regiji Antalije

Antalija mapa

Mapa , lokacije , pozicije najvažnijih hotela i plaćža u Antaliji

Antalija vremenska prognoza

Leto u Antaliji počinje već u naju mesecu .Tada se i otvara sezona kupanja.Leto u Antaliji karakterišu visoke temperature i toplo more.

Antalija avionom 2015

Direktni čerteri agencije Fibula avionima Air Srbije.Redovni polasci tokom juna jula avgusta i septembra

Antalija all inclusive

Hoteli u Antaliji su poznati po izuzetnoj All inclusive usluzi.Sve uključeno u cenu je znak raspoznavanja za sve hotele u antalisjkoj regiji.Veliki broj usluga u hotelima kao i sadržaja uključeni su u cenu i čone poznati paket All inclusive

Antalija leto

Ponuda aranžmana za letovanje u Antaliji sa različitim popustima u različitim periodima,popusti za decu,veliki broj popularnih izleta,izuzetna gostoljubovost čine paket Antalija leto

Antalija Lara

Lara najluksuznija oblast u Antalijkoj regiji.Na plaži Lara nalazio se veliki broj kvalitenih hotela viskoe kategorije.Najpoznatiji hoteli u oblasti Lara : Delphini IC Concorde de luxe Miracle ....

Antalija last minute

Veliki broj aranžmana će se i ove godine prodavati po promotivnoj ponudio Last minute i specijalna ponuda za letovanje u Antaliji

Antalija lara hoteli

Hoteli na plaži Lara su isključivo sa 5*.Na plaži Lara su i podugnuti prvi najluksuzniji hoteli u Antalijskoj regiji

Antalija live

Noćni život u Antaliji glavnom gradu južne Turske izuzetno je dinamičam.Veliki broj klubova diskoteka različitih sadražaja restorani izuzetni šoping molovi luksuzni butici na raspolaganju su gostima koji posete južnu Tursku prestonicu

Antaija hoteli sa 5 zvezdica       

Najveći broj hotela u Antaliji je kategorizivan sa 5*

Antalija hoteli cene

Cene hotela u Antaliji zavise od sezonalnosti.Veliki broj hotela odobrava veli9ke popuste za uplate aranžmana tokom marta aparila i maja meseca


 

TURSKA LETO 2015


Naša agencija i ove sezone ima veoma bogatu ponudu za letovanje 2015. U slučaju da ste odlučili da svoj odmor ove godine provedete u Turskoj, mi smo tu da Vam preporučimo i pomognemo da izberete konkretno letovalište koje će biti u skladu sa Vašim željama i mogućnostima.

Aranžmani obuhvataju avionski prevoz (direktan čarter let do Antalije) i smeštaj u izabranom hotelu. Hoteli sa All Inclusive uslugom imaju velike popuste i akcije. Na stranicama našeg sajta možete pronaći cenovnike za Antaliju, Alanju, Belek, Kemer, Side, Kušadasi, Bodrum i Marmaris, ali se i svakodnevno možete informisati o specijalnim ponudama i popustima.

 

Turska je zemlja čiju obalu zapljuskuju četiri mora, jedina koja se prostire na dva kontinenta, dom raznih kultura i svetske civilizacije stare preko deset hiljada godina, ali i mesto gde se dodiruju tri kontinenta starog sveta. Ima obalu koja je dugačka više od 8000 km.

 

Turistički centri rasprostranjeni na Egejskom moru imaju brojne prirodne plaže i uvale naročito oko Bodruma gde se nalaze polja pamuka i maslina.

Kušadasi upotpunjuje ponudu blizinom istorijskog grada Efes, crkve Bogorodice. Marmaris nudi dobar noćni život i peskovite plaže zlatne boje.

 

Sredozemno je najtoplije more koje zapljuskuje obalu Turske. Čisto, prozirno more, u nijansama od tirkizno do tamno plave boje, peskovite i šljunovite plaže stvaraju u turistima želju da se ponovo vrate. Vodeću ulogu u razvoju turizma na obalama Mediterana preuzela je Antalijska regija. Pored najvećeg grada Antalije, po kojem i cela regija nosi ime, razvili su se i drugi manji gradovi – Kemer, Belek, Side, Alanja.

 

Antalija sa više od milion poseta godišnje važi za turističku prestonicu Turske. Smeštena u zalivu, u čijem zaleđu se uzdiže planina Taurus. Izgrađena je iz dva dela – savremenog i starog grada podignutog oko stare luke. Danas predstavlja vodeći grad u ovoj regiji, sa hotelima visoke kategorije, dugim peščanim plažama i kristalno čistim morem.

 

Alanja se nalazi na 130 km od aerodroma u Antaliji. Simbol grada svakako predstavlja veličanstvena Crvena kula, koja dominira gradom. Za ljubitelje peščanih plaža Alanja je pravi izbor. Dve najpoznatije su Kleopatrina plaža i Kejkubat Grad je prepun prodavnica, restorana, nudi bogat noćni život i sve više privlači mlađe populacije.

 

Kemer mesto gde je Taurus planina najbliža moru. Okružen je četinarima. Predstavlja jedno od najluksuznijih letovališta na ovom delu obale. Udaljen je oko 40 km od aerodroma u Antaliji. U ovom prelepom letovalištu se nalazi plaža koja sa ponosom nosi “Plavu zastavu”. Poznat je po dugim šljunkovitim plažama, luksuznim hotelima, prijatnoj klimi i obiljem zelenila.

 

Belek je novo turističko naselje, koje se nalazi na samo 30 km od Antalije. Ovo letovalište je poznato po prelepim peščanim plažama, hotelima najviše kategorije, uređenim baštama i golf terenima. Takođe je čuven i po Nacionalnom golf Parku, gde se često održavaju takmičenja u golfu.

Side predstavlja jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Grad odlikuju uske ulice i pregršt lokaliteta sa antičkim ostacima, peskovite plaže, kafići i restorani.

 

Sa svakom od ovih destinacija, detaljnije se možete upoznati na stranicama našeg sajta gde ćete pronaći sve informacije koje Vas kao potencijalnog posetioca mogu zanimati.

 

U svakom slučaju, uvereni smo da kada jednom posetite Tursku, probate izvrsnu hranu, odlična lokalna vina, raki i druga nacionalna pića, upoznate ljubaznost i gostoljubivost domaćina, sigurno ćete želeti da se ponovo vratite i upoznate nova mesta.

 

New Page 5 Antalija - leto 201

ANTALIJA LETO 2015.

Za leto 2015. naša preporuka je da direktnim čarter letovima koje organizuje naša agencija, posetite Antaliju, poznatu turističku regiju, prepunu hotela sa All Inclusive uslugom, koji ove godine imaju veoma povoljne cene.

Na raspolaganju vam je veliki izbor popularnih hotela u Lari, Beleku, Alanji, Kemeru i Sideu.

Naša agencija ove sezone nudi velike popuste i akcije u svim hotelima antalijske regije, a detaljne opise hotela možete videti na stranicama našeg sajta.

Antalija je glavni i najveći grad Sredozemne oblasti Turske i jedna od najvećih luka na Sredozemlju (tzv. ’’biser Mediterana’’). Nalazi se na krajnjem jugu zapadnog dela Turske. Razvoj i investicije koje su započete 70-ih godina 20. veka transformisale su grad u poznato međunarodno turističku regiju i prestonicu turskog turizma.
Cela Antalijska regija je zaštićena od hladnih severnih vetrova Taurus planinama i ima karakterističnu mediteransku klimu, sa toplim suvim letima i umereno toplim kišnim zimama. Temperatura mora se kreće od 15 do 28 stepeni celzijusa, a temperatura vazduha može da dostigne i 40 stepeni u julu i avgustu, mada su najčešće temperature do 35 stepeni. Antalija je poznata i po tome što ima 300 sunčanih dana godišnje.
Antalija je udaljena samo pola sata vožnje od planinskog centra gde se od novembra do kraja maja meseca možete pre podne skijati, a posle podne uživati u plaventilu Sredozemnog Mora.
 

Lepote Antalije su i danas vidljivi tragovi brojnih civilizacija poput Rimske, Vizantijske, Grčke, a mnoga mesta u njenoj okolini to mogu i da potvrde. Mesto gde se nalazi tvrđava Kale najlepši je deo ovog grada.

Ovo je milionski grad, prepun kontrasta, veličanstven spoj prošlosti i sadašnjosti jer je podeljen na dva dela. Moderan deo grada veoma liči na moderne evropske metropole sa
širokim bulevarima, modernim zdanjima, luksuznim prodavnicama, vrhunskim hotelima koji su izvučeni van grada i nalaze se na prelepim i poznatim plažama kao što su
Konyalti i Lara. Deo oko stare luke je drugi, stari deo grada – Kaleici, koga karakterišu uske krivudave ulice sa starim kućama koje se naslanjaju na zidine drevne tvrđave.

Toranj sa satom (Saat kulesi) na Trgu Kalekapisi je takođe deo gradskog utvrđenja. Dok odmarate uz očaravajući pogled sa Kaleici-a na luku Antalije, predlažemo da se osvežite sveže ceđenim voćem na terasi restorana koji prikazuje luku kao na dlanu i sigurno će mnogima ostati godinama urezan u sećanju. Simbol i oličenje grada je Ataturkova statua i Kisik minaret. Takođe treba posetiti i ostatke Hadrijanove kapije.
Restaurirani istorijski centar grada sa svojim hotelima barovima, klubovima, restoranima i radnjama zadržao je mnogo od svog istorijskog karaktera, a njegova restauracija osvojila je turističku nagradu Zlatna Jabuka. U gradu se nalaze znamenitosti sa tragovima Rimske, Vizantijske i Otomanske arhitekture i kulture. Na glavnom antalijskom trgu često se održavaju izložbe i performansi na otvorenom.
Nad gradom dominira neobičan minaret, visok 37 metara koji je izgrađen početkom 13 veka. Orginalna džamija kojoj je minaret pripadao više ne postoji.

U samoj okolini Antalije postoji dosta zanimljivih mesta koje treba posetiti a neka od njih su drevna mesta poput Aspendos, Perge, Phaselis, Manavgat, Side i Termessos, svi na udaljenosti 50 km od grada. Amfiteatar Aspendos je najveći amfiteatar u okolini i u dobrom je stanju. Svakog leta razni muzički festivali se održavaju upravo na tom mestu a on prima oko 20.000 ljudi.

Takođe je moguće ići na izlet do mesta Derme gde se nalazi crkva Svetog Nikole, obilazak Antalije i Duden vodopada, a preporučuju se i šoping ture, Troya šou, Pamukkale, poseta turskom kupatilu, rafting, krstarenje brodom...

Poznate plaže u Antaliji su: Lara Kundu i Konyaalti.

Lara je duga peščana plaža u Antaliji. Udaljena je 10 km od aerodroma. Odmor na ovoj plaži obećava kombinaciju prirodnih atraktivnosti i modernog letovališta. Iz centra Antalije do ove plaže se može doći dolmušima (br.18, 30, 77).

Konyaalti je druga peščana plaža, ima malo šljunka, ali se do nje stiže brže i lakše (tramvaj ili mini bus iz Kalekapisi-a). Udaljena 15 km od aerodroma.

Između ovih plaža je visoka litica sa koje se spušta reka Duden i uliva u Sredozemno more praveći vodopad visine 15 m.

More je čisto i toplo. Ima dosta zelenila, lepo uređenih delova grada, odličnih restorana, prodavnica, dobra infrastruktura, diskoteka, tako da Vam neće ponestati dobrog provoda.

Svi hoteli u ponudi ANTALYA 11 Rezultat je pronađen na strana 1 strana
Poredjaj po
4 STAR
Položaj: Hotel Lara World se nalazi u regiji Lara, udaljen je cca. 12 km od centra grada i cca. 10 km od aerodroma Antalija.
POGLED NA VRT STANDARD POLUPANSION Cena: 151,2 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
SAVA HOTEL ANTALYA
3 STAR
Položaj: Sava Butik Hotel se nalazi u regiji  Konyaalti. Udaljen je cca. 5 km od centra Antalije i cca. 20 km od aerodroma. (prošle godine se hotel zvao Savoy).
STANDARDNA SOBA POLUPANSION Cena: 169,05 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
3 STAR
Položaj: Lara Dinc hotel se nalazi u regiji Lara Ortakoy. Udaljen je cca. 10 km od centra grada i cca. 10 km od aerodroma Antalija.
STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 169,4 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
3 STAR
Položaj: Lara Hadrianus Hotel je udaljen 15 km od centra Antalije i 10 km od aerodroma Antalija.
STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 175 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
4 STAR
Položaj: Club Hotel Falcon se nalazi u Antaliji. Udaljen je cca. 4 km od gradskog centra i cca. 10 km od aerodroma u Antaliji.
POGLED NA VRT STANDARD SVE UKJUCENO Cena: 216,65 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Sea Life Family Resort Hotel se nalazi u regiji Konyaalti. Udaljen je cca. 5 km od centra Antalije i cca. 15 km od aerodroma.
ECONOMY SOBA SVE UKJUCENO Cena: 254,45 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Porto Bello Hotel Resort & Spa se nalazi do poznate Konyalti plaže. Udaljen je cca. 8 km od centra Antalije i cca. 20 km od aerodroma.
STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 259 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
5 STAR
Položaj: Ozkaymak Falez Hotel se nalazi u centru Antalije. Udaljen je cca. 11 km od aerodroma Antalija.
SMESTAJ U BILO KOJOJ ZGRADI HOTELSKOG KOMPLEKSA ULTRA SVE UKLJUCENO Cena: 269,5 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
5 STAR
Položaj: Rixos Downtown Antalya se nalazi u regiji Konyaaltı. Udaljen je cca. 1 km od centra Antalije i cca. 18 km od aerodroma.
POGLED NA VRT STANDARD NOCENJE SA DORUCKOM Cena: 310,8 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
HOTEL SU ANTALYA
5 STAR
Položaj: Su hotel se nalazi u regiji Konyaaltı. Udaljen je cca. 1 km od centra Antalije i cca. 15 km od aerodroma u Antaliji.
DELUXE LAND VIEW NOCENJE SA DORUCKOM Cena: 406 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Hotel Rixos Downtown se nalazi u regiji Konyalti. Udaljen je 1 km od centra i 11 km od aerodroma Antalija.
DELUXE TERRACE ROOM NOCENJE SA DORUCKOM Cena: 630 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela