Ukucaj naziv hotela ili traženu destinaciju
Pretraga hotela i raspoloživih letova
Nađi slobodne hotele i rezerviši
Država :
Usluga
Polazak
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
Pretraga raspoloživih letova
Polazak
Datum Polaska :
Dolazak
Datum Dolaska :
Odrasla osoba
Dete
Infant
Klasa
Pretraga Autobus
Država :
Usluga
Mesto polaska:
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
noci

ANTALIJA_ANTALYA Svi hoteli u ponudi

 Lux Hoteli Antalija i Lara Preporuka Putnika

Delphin Diva Premiere 5*
 Delphin Palace5*
Delphin Imperial 5*
Royal Wings 5*
Titanik beach 5*
Limak Lara 5*
Miracle resort 5*
Concorde de luxe 5*
Rixos Lares 5*
Royal holiday palace 5*
 Mardan Palace 5*

 Hoteli Antalija i Lara Kundu Preporuka Putnika

Porto Bello H. Resort & spa 5* AI
Sea Life Family Resort 5* AI
I.C. Green Palace 5*
Kervansaraj Kundu beach 5*
Sherwood breeses resort

Hoteli Antalija i Lara 2 dece gratis

Kervansaraj lara 5* 2 dece do 13.99 godina
WOW Topkapi 2 dece do 11.99 godina gratis
WOW Kremlin palace 2 dece gratis

Zašto letovati u Antaliji


ANTALIJA Prestonica „tirkizne obale” - Osnivač: grčki kralj Atalus; Broj stanovnika: 2 miliona; Prosečna temperatura: zimi 15, proleće 21, leto 35C ;Najpoznatiji festival: Opera i balet u Aspendosu (jun i jul);Najveća atrakcija: Akvarijum; Ne propustiti: skulpture u pesku na plaži Lara.

Medju 100 najboljih hotela na svetu, čak, 15 nalazi se u Antaliji.

To ne treba da čudi, jer ukoliko se Antalijska regija dopadala carici Kleopatri i caru Hadrijanu - zašto ne bi i savremenim turistima?

Prestonica „tirkizne rivijere” ima dva miliona stanovnika, a mladi i bogati evropski penzioneri sve više kupuju stanove i provode zimu. Jer, Antalija je kombinacija istorije i šopinga, mitova i noćnog provoda, tradicije i kupanja. Kada se tome dodaju pitoma obala, lepe uvale, bogata i plodna zemlja uz savršen zaklon koji pruža planina Taurus - Antalija je, definitivno, mesto  gde treba provesti odmor.

Naime, tokom godine Antalija ima 300 sunčanih dana, malo padavina i blagu klimu.

Ova letnja turistička prestonica Turske je, uz Alanju, u vreme antičke Grčke bila najvažnija tačka na istoku.

Koliko je blaga prošlo kroz Antaliju, a mnogo toga i sakupljeno što se najbolje može videti u Antalijskom muzeju (www.antalyamuzesi.gov.tr/en) i koji pokriva i sva arheološka nalazišta u okolini. Naročito vredi pogledati kolekciju sa lokaliteta Perge (koji su osnovali Hetiti) i koji je udaljen 17 kilometara od grada. Najzanimljivija je sala rimskih imperatora, ali najviše posetilaca privlači sarkofag u kome je bio sahranjen Sveti Nikola, pre nego što su mošti prenete u Bari.

U centru grada se nalazi stari deo Kaleiči koji je opasan tvrđavom (kale)  gradjenom tokom dva milenijuma i na vrhuncu je imala 80 kula.  U centru treba obavezno videti i odlično očuvan Hadrijanov slavoluk.

Medjutim, ne treba propustiti ni šoping, jer je Antalija centar trgovine za čitav kraj. Veliki i moderni šoping centri privlače turiste obiljem robe, ali i izuzetno popularnim cenama. Najpoznatiji je „Migros Shopping Center” (www.antalyamigros.com) koji je otvoren od 10 do 22 časa uveče.

Noćni život u Antaliji je nemoguće opisati, ali vozačina dolmuša dovoljno je reći - Marina. Naime, ovaj grad nudi provod po svačijem ukusu - od čajdžinica i poslastičanica, restorana i barova do ogromnih noćnih klubova poput Ibice. Najpoznatiji klubovi su: „Ally’s” (gde se igra do jutra, a važi za fensi mesto i puštaju samo doterane goste), „Inferno” (trendi mesto pod otvorenim nebom) , „Clup 29” (najveći koji prima 2.000 gostiju) i „Salina”.

Porodice sa decom će naročito uživati ukoliko mališane odvedu u akvarijum, koji je napravljen poput podvodnog tunela (www.antalyaaquarium.com). U blizini se nalaze i vodopadi u Didenu koji su spektakularni. Ove vodopade nazivaju i „Aleksandrovi vodopadi”, jer je Aleksandar Veliki ovde zastao da bi napojio Bukefala.  

Na zapadu od Antalije pruža se Konjalti plaža i na istoku Lara, koja je i najpoznatija u Turskoj. Na ovoj plaži nalazi se veliki broj laundž barova, klubova i na kojoj umetnici svakog proleća u pesku izvajaju bajku. Naime, od 16. maja do 15. decembra može se pogledati tematska izložba koju su radili umetnici (www.larasandland.com). Prošle godine je tema bila Sedam svetskih čuda. Na zapadu od Antalije je Kemer, a na istoku su Belek i Side. 


Antalija 2016

 Ponuda paket aranžmana za letovanje u turskoj 2016 u oblasti Antalija južna Turska.

Antalija avionom

Direktni čarter letovi agencije Fibula na Antalijski aerodrom .Polasci utorkom i petkom

Aranžmani za letovanje u Antaliji na 9 10 11 i 14 noćenja

Antalija Turska

Antalija glavni turistički i administrativni centra južne Turske.Grad sa 600 000 stanovnika prstonica turizm,a u Turskoj

Antalija utisci

Svake godien veliki broj turista poseti Antalijsku regiju.Utisci iskustva najvažnije informacije o Antaliji na web starnici agencije Fibula

Antalija leto 2016

Ponuda hotela u paket aranžmanima sa vio prevozom transferom.veliki broj različitih izlčeta i obilazaka uoptpuniće cvaš odmor i boravak u regiji Antalije

Antalija mapa

Mapa , lokacije , pozicije najvažnijih hotela i plaža u Antaliji

Antalija vremenska prognoza

Leto u Antaliji počinje već u naju mesecu .Tada se i otvara sezona kupanja.Leto u Antaliji karakterišu visoke temperature i toplo more.

Antalija avionom 2016

Direktni čerteri agencije Fibula avionima Air Srbije.Redovni polasci tokom juna jula avgusta i septembra

Antalija all inclusive

Hoteli u Antaliji su poznati po izuzetnoj All inclusive usluzi.Sve uključeno u cenu je znak raspoznavanja za sve hotele u antalisjkoj regiji.Veliki broj usluga u hotelima kao i sadržaja uključeni su u cenu i čone poznati paket All inclusive

Antalija leto

Ponuda aranžmana za letovanje u Antaliji sa različitim popustima u različitim periodima,popusti za decu,veliki broj popularnih izleta,izuzetna gostoljubovost čine paket Antalija leto

Antalija Lara

Lara najluksuznija oblast u Antalijkoj regiji.Na plaži Lara nalazio se veliki broj kvalitenih hotela viskoe kategorije.Najpoznatiji hoteli u oblasti Lara : Delphini IC Concorde de luxe Miracle ....

Antalija last minute

Veliki broj aranžmana će se i ove godine prodavati po promotivnoj ponudio Last minute i specijalna ponuda za letovanje u Antaliji

Antalija lara hoteli

Hoteli na plaži Lara su isključivo sa 5*.Na plaži Lara su i podugnuti prvi najluksuzniji hoteli u Antalijskoj regiji

Antalija live

Noćni život u Antaliji glavnom gradu južne Turske izuzetno je dinamičam.Veliki broj klubova diskoteka različitih sadražaja restorani izuzetni šoping molovi luksuzni butici na raspolaganju su gostima koji posete južnu Tursku prestonicu

Antaija hoteli sa 5 zvezdica       

Najveći broj hotela u Antaliji je kategorizivan sa 5*

Antalija hoteli cene

Cene hotela u Antaliji zavise od sezonalnosti.Veliki broj hotela odobrava veli9ke popuste za uplate aranžmana tokom marta aparila i maja meseca


 

TURSKA LETO 2016


Naša agencija i ove sezone ima veoma bogatu ponudu za letovanje 2016. U slučaju da ste odlučili da svoj odmor ove godine provedete u Turskoj, mi smo tu da Vam preporučimo i pomognemo da izberete konkretno letovalište koje će biti u skladu sa Vašim željama i mogućnostima.

Aranžmani obuhvataju avionski prevoz (direktan čarter let do Antalije) i smeštaj u izabranom hotelu. Hoteli sa All Inclusive uslugom imaju velike popuste i akcije. Na stranicama našeg sajta možete pronaći cenovnike za Antaliju, Alanju, Belek, Kemer, Side, Kušadasi, Bodrum i Marmaris, ali se i svakodnevno možete informisati o specijalnim ponudama i popustima.

 

Turska je zemlja čiju obalu zapljuskuju četiri mora, jedina koja se prostire na dva kontinenta, dom raznih kultura i svetske civilizacije stare preko deset hiljada godina, ali i mesto gde se dodiruju tri kontinenta starog sveta. Ima obalu koja je dugačka više od 8000 km.

 

Turistički centri rasprostranjeni na Egejskom moru imaju brojne prirodne plaže i uvale naročito oko Bodruma gde se nalaze polja pamuka i maslina.

Kušadasi upotpunjuje ponudu blizinom istorijskog grada Efes, crkve Bogorodice. Marmaris nudi dobar noćni život i peskovite plaže zlatne boje.

 

Sredozemno je najtoplije more koje zapljuskuje obalu Turske. Čisto, prozirno more, u nijansama od tirkizno do tamno plave boje, peskovite i šljunovite plaže stvaraju u turistima želju da se ponovo vrate. Vodeću ulogu u razvoju turizma na obalama Mediterana preuzela je Antalijska regija. Pored najvećeg grada Antalije, po kojem i cela regija nosi ime, razvili su se i drugi manji gradovi – Kemer, Belek, Side, Alanja.

 

Antalija sa više od milion poseta godišnje važi za turističku prestonicu Turske. Smeštena u zalivu, u čijem zaleđu se uzdiže planina Taurus. Izgrađena je iz dva dela – savremenog i starog grada podignutog oko stare luke. Danas predstavlja vodeći grad u ovoj regiji, sa hotelima visoke kategorije, dugim peščanim plažama i kristalno čistim morem.

 

Alanja se nalazi na 130 km od aerodroma u Antaliji. Simbol grada svakako predstavlja veličanstvena Crvena kula, koja dominira gradom. Za ljubitelje peščanih plaža Alanja je pravi izbor. Dve najpoznatije su Kleopatrina plaža i Kejkubat Grad je prepun prodavnica, restorana, nudi bogat noćni život i sve više privlači mlađe populacije.

 

Kemer mesto gde je Taurus planina najbliža moru. Okružen je četinarima. Predstavlja jedno od najluksuznijih letovališta na ovom delu obale. Udaljen je oko 40 km od aerodroma u Antaliji. U ovom prelepom letovalištu se nalazi plaža koja sa ponosom nosi “Plavu zastavu”. Poznat je po dugim šljunkovitim plažama, luksuznim hotelima, prijatnoj klimi i obiljem zelenila.

 

Belek je novo turističko naselje, koje se nalazi na samo 30 km od Antalije. Ovo letovalište je poznato po prelepim peščanim plažama, hotelima najviše kategorije, uređenim baštama i golf terenima. Takođe je čuven i po Nacionalnom golf Parku, gde se često održavaju takmičenja u golfu.

Side predstavlja jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Grad odlikuju uske ulice i pregršt lokaliteta sa antičkim ostacima, peskovite plaže, kafići i restorani.

 

Sa svakom od ovih destinacija, detaljnije se možete upoznati na stranicama našeg sajta gde ćete pronaći sve informacije koje Vas kao potencijalnog posetioca mogu zanimati.

 

U svakom slučaju, uvereni smo da kada jednom posetite Tursku, probate izvrsnu hranu, odlična lokalna vina, raki i druga nacionalna pića, upoznate ljubaznost i gostoljubivost domaćina, sigurno ćete želeti da se ponovo vratite i upoznate nova mesta.

 

New Page 5 Antalija - leto 201

ANTALIJA LETO 2016.

Za leto 2016. naša preporuka je da direktnim čarter letovima koje organizuje naša agencija, posetite Antaliju, poznatu turističku regiju, prepunu hotela sa All Inclusive uslugom, koji ove godine imaju veoma povoljne cene.

Na raspolaganju vam je veliki izbor popularnih hotela u Lari, Beleku, Alanji, Kemeru i Sideu.

Naša agencija ove sezone nudi velike popuste i akcije u svim hotelima antalijske regije, a detaljne opise hotela možete videti na stranicama našeg sajta.

Antalija je glavni i najveći grad Sredozemne oblasti Turske i jedna od najvećih luka na Sredozemlju (tzv. ’’biser Mediterana’’). Nalazi se na krajnjem jugu zapadnog dela Turske. Razvoj i investicije koje su započete 70-ih godina 20. veka transformisale su grad u poznato međunarodno turističku regiju i prestonicu turskog turizma.
Cela Antalijska regija je zaštićena od hladnih severnih vetrova Taurus planinama i ima karakterističnu mediteransku klimu, sa toplim suvim letima i umereno toplim kišnim zimama. Temperatura mora se kreće od 15 do 28 stepeni celzijusa, a temperatura vazduha može da dostigne i 40 stepeni u julu i avgustu, mada su najčešće temperature do 35 stepeni. Antalija je poznata i po tome što ima 300 sunčanih dana godišnje.
Antalija je udaljena samo pola sata vožnje od planinskog centra gde se od novembra do kraja maja meseca možete pre podne skijati, a posle podne uživati u plaventilu Sredozemnog Mora.
 

Lepote Antalije su i danas vidljivi tragovi brojnih civilizacija poput Rimske, Vizantijske, Grčke, a mnoga mesta u njenoj okolini to mogu i da potvrde. Mesto gde se nalazi tvrđava Kale najlepši je deo ovog grada.

Ovo je milionski grad, prepun kontrasta, veličanstven spoj prošlosti i sadašnjosti jer je podeljen na dva dela. Moderan deo grada veoma liči na moderne evropske metropole sa
širokim bulevarima, modernim zdanjima, luksuznim prodavnicama, vrhunskim hotelima koji su izvučeni van grada i nalaze se na prelepim i poznatim plažama kao što su
Konyalti i Lara. Deo oko stare luke je drugi, stari deo grada – Kaleici, koga karakterišu uske krivudave ulice sa starim kućama koje se naslanjaju na zidine drevne tvrđave.

Toranj sa satom (Saat kulesi) na Trgu Kalekapisi je takođe deo gradskog utvrđenja. Dok odmarate uz očaravajući pogled sa Kaleici-a na luku Antalije, predlažemo da se osvežite sveže ceđenim voćem na terasi restorana koji prikazuje luku kao na dlanu i sigurno će mnogima ostati godinama urezan u sećanju. Simbol i oličenje grada je Ataturkova statua i Kisik minaret. Takođe treba posetiti i ostatke Hadrijanove kapije.
Restaurirani istorijski centar grada sa svojim hotelima barovima, klubovima, restoranima i radnjama zadržao je mnogo od svog istorijskog karaktera, a njegova restauracija osvojila je turističku nagradu Zlatna Jabuka. U gradu se nalaze znamenitosti sa tragovima Rimske, Vizantijske i Otomanske arhitekture i kulture. Na glavnom antalijskom trgu često se održavaju izložbe i performansi na otvorenom.
Nad gradom dominira neobičan minaret, visok 37 metara koji je izgrađen početkom 13 veka. Orginalna džamija kojoj je minaret pripadao više ne postoji.

U samoj okolini Antalije postoji dosta zanimljivih mesta koje treba posetiti a neka od njih su drevna mesta poput Aspendos, Perge, Phaselis, Manavgat, Side i Termessos, svi na udaljenosti 50 km od grada. Amfiteatar Aspendos je najveći amfiteatar u okolini i u dobrom je stanju. Svakog leta razni muzički festivali se održavaju upravo na tom mestu a on prima oko 20.000 ljudi.

Takođe je moguće ići na izlet do mesta Derme gde se nalazi crkva Svetog Nikole, obilazak Antalije i Duden vodopada, a preporučuju se i šoping ture, Troya šou, Pamukkale, poseta turskom kupatilu, rafting, krstarenje brodom...

Poznate plaže u Antaliji su: Lara Kundu i Konyaalti.

Lara je duga peščana plaža u Antaliji. Udaljena je 10 km od aerodroma. Odmor na ovoj plaži obećava kombinaciju prirodnih atraktivnosti i modernog letovališta. Iz centra Antalije do ove plaže se može doći dolmušima (br.18, 30, 77).

Konyaalti je druga peščana plaža, ima malo šljunka, ali se do nje stiže brže i lakše (tramvaj ili mini bus iz Kalekapisi-a). Udaljena 15 km od aerodroma.

Između ovih plaža je visoka litica sa koje se spušta reka Duden i uliva u Sredozemno more praveći vodopad visine 15 m.

More je čisto i toplo. Ima dosta zelenila, lepo uređenih delova grada, odličnih restorana, prodavnica, dobra infrastruktura, diskoteka, tako da Vam neće ponestati dobrog provoda.

Svi hoteli u ponudi ANTALIJA_ANTALYA 12 Rezultat je pronađen na strana 1 strana
Poredjaj po
SAVA HOTEL ANTALIJA_ANTALYA
3 STAR
Položaj: Sava Butik Hotel se nalazi u regiji  Konyaalti. Udaljen je cca. 5 km od centra Antalije i cca. 20 km od aerodroma. (prošle godine se hotel zvao Savoy).
STANDARDNA SOBA POLUPANSION Cena: 241,5 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
LARA DINC HOTEL ANTALIJA_ANTALYA
3 STAR
Položaj: Lara Dinc hotel se nalazi u regiji Lara Ortakoy. Udaljen je cca. 10 km od centra grada i cca. 10 km od aerodroma Antalija.
STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 242 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
CLUB HOTEL FALCON ANTALIJA_ANTALYA
4 STAR
Položaj: Club Hotel Falcon se nalazi u Antaliji. Udaljen je cca. 4 km od gradskog centra i cca. 10 km od aerodroma u Antaliji.
ECONOMY SOBA SVE UKJUCENO Cena: 350 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
OZKAYMAK FALEZ HOTEL ANTALIJA_ANTALYA
5 STAR
Položaj: Ozkaymak Falez Hotel se nalazi u centru Antalije. Udaljen je cca. 11 km od aerodroma Antalija.
SMESTAJ U BILO KOJOJ ZGRADI HOTELSKOG KOMPLEKSA ULTRA SVE UKLJUCENO Cena: 360,6 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
ANTALYA HOTEL ANTALIJA_ANTALYA
5 STAR
Položaj: Antalya Hotel je udaljen cca 3 km od centra Antalije i cca 12 km od aerodroma.
ECONOMY SOBA PUN PANSION Cena: 500 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
5 STAR
Položaj: Sea Life Family Resort Hotel se nalazi u regiji Konyaalti. Udaljen je cca. 5km od centra Antalije i 15km od aerodroma Antalija.
ECONOMY SOBA SVE UKJUCENO Cena: 500 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
RAMADA PLAZA ANTALYA ANTALIJA_ANTALYA
5 STAR
Položaj:  Ramada Plaza Antalya se nalazi u centru Antalije. Udaljen je cca. 20 km od aerodroma Antalija.
DELUXE SEA SIDE VIEW ULTRA SVE UKLJUCENO Cena: 521,25 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
SUNIS HOTEL SU ANTALIJA_ANTALYA
5 STAR
Položaj: Hotel Hillside Su se nalazi u regiji Konyaltı. Udaljen je 1 km od centra i 15 km od aerodroma Antalija.
DELUXE LAND VIEW FULL BOARD PLUS Cena: 607,2 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
5 STAR
Položaj: Porto Bello Hotel Resort & Spa se nalazi do poznate Konyalti plaže. Udaljen je cca. 8 km od centra Antalije i cca. 20 km od aerodroma.
PORODICNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 840 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
RIXOS DOWNTOWN ANTALYA ANTALIJA_ANTALYA
5 STAR
Položaj: Rixos Downtown Antalya se nalazi u regiji Konyaaltı. Udaljen je cca. 1 km od centra Antalije i cca. 18 km od aerodroma.
JUNIOR SUITE PUN PANSION Cena: 853,5 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
BARUT AKRA HOTEL ANTALIJA_ANTALYA
5 STAR
Položaj: Akra Barut je udaljen cca. 3 km od centra Antalije i cca. 15 km od aerodroma Antalija.
CORNER DELUXE SEA VIEW POLUPANSION Cena: 1161 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
5 STAR
Položaj: Hotel Rixos Downtown se nalazi u regiji Konyalti. Udaljen je 1 km od centra i 11 km od aerodroma Antalija.
DELUKS SUITE PUN PANSION Cena: 1605 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela