Ukucaj naziv hotela ili traženu destinaciju
Pretraga hotela i raspoloživih letova
Nađi slobodne hotele i rezerviši
Država :
Usluga
Polazak
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
Pretraga raspoloživih letova
Polazak
Datum Polaska :
Dolazak
Datum Dolaska :
Odrasla osoba
Dete
Infant
Klasa
Pretraga Autobus
Država :
Usluga
Mesto polaska:
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
noci

ATOS - HOTELI Svi hoteli u ponudi

New Page 1 Alanja - leto 2013 - Letovanje T

HALKIDIKI LETO 2016.

 

Ako želite da iskusite pravi odmor i relaksaciju, Halkidiki je savršen izbor za vas ne samo zbog  prirodnih lepota koje poseduje, već i zbog specijalnih ponuda, popusta, ali i kvaliteta usluge. U sklopu ponude za letovanje u Grčkoj ove sezone, naša agencija izdvaja određeni broj hotela na Halkidikiju sa velikim popustima , koji se odnose na boravak 2 dece gratis različitog uzrasta. Povoljne cene i kvalitetna usluga, predivne plaže i čisto more, učiniće Vaš odmor nezaboravnim.

 

Halkidiki je jedna od najpopularnijih destinacija među srpskim turistima i sinonim za letovanje u Grčkoj. Nalazi se na oko 100 km od Soluna. Izlazi na Egejsko more i posećen je tokom cele sezone. More je kristalno čisto, pa se preporučuje svima koji žele da iskuse pravi odmor – i porodičnim ljudima, zaljubljenim parovima, ali i mladima željnim provoda i noćnog života.

Sastoji se iz 3 dela, ili "prsta" kako ih popularno nazivaju: Kasandra, Sitonija i Atos.

Kasandra: najposećenija i turistički najrazvijenija oblast Halkidikija. Obuhvata zapadnu obalu poluostrva, tzv. prvi prst. Prepoznatljiva je po prostranim plažama, borovim šumama i malim ribarskim mestima,nepreglednim peščanim plažama, čistom i toplom moru, ali i pristupačnim cenama. Naročito se preporučuje mladima željnim dobrog provoda.

Sitonija: nalazi se u središnjem delu poluostrva, tako da istočna strana gleda ka Atosu, a zapadna ka Kasandri. Ima prelepe peščane plaže, male uvale, borove šume i plantaže maslina. Poznata je po proizvodnji vina i meda. Idealna je za prave zaljubljenike u prirodu.

Atos: najsvetije mesto moderne Grčke. To je centar pravoslavlja u kojem se nalazi puno manastira. Oni su izgrađeni usred jedinstvene prirode planine Atos i oličavaju harmoniju duhovne strane čoveka i čiste prirode.


GRČKA LETO 2013 NA HALKIDIKIJU P

ATOS GRČKA LETO 2016
Atos najistočniji deo Halkidikija. Planinski pejsaž sa jedne strane i more sa druge strane, dominiraju severnim delom Egejskog mora.
ATOS LETO 2016 PONUDA
U našem izboru za leto 2016 dominiraju hoteli sa 4* u Uranopolisu. Svi hoteli se nalaze na peščanim plažama.
Odnos kvaliteta hotela, cene i usluga je ujednačen. U ponudi se nalazi 8 hotela, dobro poznatih na srpskom tržištu.
Neki od njih su ove godine unapredili svoje sadržaje i podigli nivo kvaliteta usluge.
ATOS LETOVANJE ZA PORODICE
Za porodice sa decom Atos je idealno mesto za letovanje. Hoteli odobravaju popuste za decu, a same hotelske strukture prilagođene su porodičnom turizmu.
Popusti se odobravaju u zavisnosti od godišta dece. U nekim hotelima dvoje dece imaju besplatno letovanje.
ATOS LETOVANJE 2016 SPECIJALNE PONUDE
Specijalne ponude za hotele na Atosu biće sastavni deo prodaje agencije Fibula Travel.
Novi rezervacioni sistem koji smo uveli, omogućiće našim klijentima brzu i tačnu informaciju o specijalnim cenama na tržištu.
GRČKA 2016 SPECIJALNE PONUDE
Specijalne ponude za hotele na Halkidikiju agencija Fibula Travel pripremila je za čitavu sezonu. Specijalne ponude biće zamena za last minute i biće od velike koristi svim korisnicima ovog sajta.

Grčka leto 2016 autobusom
Halkidiki - Atos 2016 bus
Autobuski prevoz Atos

 

Smene su na 11 dana / 10 noći
Polasci za Halkidiki su:

21.05. ( boravak 22.05 - 01.06 ) 

31.05. ( boravak 01.06 - 11.06 ) 
10.06. ( boravak 11.06 - 21.06 )
20.06. ( boravak 21.06 - 01.07 )
30.06. ( boravak 01.07 - 11.07 ) 
10.07. ( boravak 11.07 - 21.07 )
20.07. ( boravak 21.07 - 31.07 )
30.07. ( boravak 31.07 - 10.08 )
09.08. ( boravak 10.08 - 20.08 )
19.08. ( boravak 20.08 - 30.08 )

29.08. (boravak 30.08 - 09.09 )

08.09. (boravak 09.09 - 19.09 )

18.09. (boravak 19.09 - 29.09 )Cena povratne karte je 50 eur. Cena povratne karte za decu 45 eur

Doplata za polazak iz Novog Sada 10 eur(odrasli), 5 eur(deca).

 

 

Polazak iz Novog Sada u 16 h sa parkinga ispred Lokomotive, iz Beograda u 18 h sa parking u Bloku 42, Novi Beograd preko puta Buvlje pijace, iz Niša u 22 h sa sa parkinga hiper marketa Tempo (ul. Bulevar 12. februar, br 80). Vožnja autobusom (noćna vožnja), autoputem Beograd - Niš (stajališta autobusa na autoputu: Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak na Halkidiki u prepodnevnim satima.

Povratak: Polazak autobusa u popodnevnim casovima. Putovanje (noćna vožnja) preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute. Dolazak u Beograd i Novi Sad predviđen je u ranim prepodnevnim satima na mesto polaska.


*prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.
*sedište u autobusu: Ukoliko putnici žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedištu (obavezno naglasiti prilikom rezervacije).

 ATOS

Sveto mesto Grčke, Atos, najistočniji je od tri „prsta“ Halkidikija. To je centar pravoslavlja na kojem se nalazi mnogo manastira, kao i naš Hilandar, koji su izgradjeni u skladu sa prirodom, pa čine savršenu harmoniju.

Atos dominira severnim delom Egejskog mora i oduvek je bio važna tačka za mornare. Do Atosa se sa Halkidikiju svakodnevno organizuju različiti izleti, oko ostrva ili sa pristajanjem u Jerisosu.

Agencija „Fibula“ nudi odlične hotele sa dobrim sadržajem, specijalne popuste, pa čak i besplatan smeštaj za dvoje dece.

Uranopolis je glavno odmaralište na Atosu, a smešteno je na ulazu u Svetu Goru. U prevozu znači „grad raja“, a lepa priroda, uske ulice prepune cveća i uredjene kuće, zaista, daju rajski utisak. U centru je crkva, a kraj obale šetalište. Plaže su čiste i bez gužve, a turisti mogu da biraju pesak ili šljunak. Plaže su oivičene zelenilom, a van gradskih plaža ima mnogo usamljenih uvala. Pejzaž je prelep i turisti neće imati osećaj da se nalaze na istom poluostrvu na kojem se nalazi i masovni turizam. Osam hotela agencije „Fibula“ imaju po 4* i svi se nalaze na peščanim plažama, a odnos cene i kvaliteta je više od odličan. Atos je odlično mesto za porodice, jer hoteli odobravaju popust za decu, a u nekih hotelima dvoje dece letuje gratis. Kkompletan sadržaj u hotelima je podredjen odmoru za čitavu familiju.


ATOS LETO 2016

Atos je treći i najistočniji od tri "prsta" Halkidikija. Nalazi se na neobičnom mestu, dominira severnim delom Egejskog mora i predstavlja kontrolnu tačku za mornare još od davnina. Glavna turistička odmarališta su smeštena oko Uranopolisa. Uranopolis (Ouranoupolis) je glavno odmaralište na Atosu koje je smešteno na ulazu u Svetu Goru. Ime se prevodi kao „Grad Raja" i mnogi smatraju da je rajski. U centru grada je crkva, uske ulice su prepune cveća. Pored obale je šetalište. Plaže su čiste, peščane i šljunkovite, nema gužve, voda je kristalno čista i plava, pesak je mekan, a iznad plaža je zelenilo. Van glavnih gradskih plaža postoji puno prelepih usamljenih uvalica koje stvaraju pravi osećaj jedinstva sa čistom prirodom. Planinski pejzaž sa jedne strane, i more sa druge, obrazjuju suštinski okvir izolovanosti jednog drugačijeg, neobičnog sveta. Ovo je centar pravoslavlja u kojem se nalazi puno manastira. Oni su izgrađeni usred jedinstvene prirode planine Atos i oličavaju harmoniju duhovne strane čoveka i čiste prirode.

ATOS LETO 2016 PONUDA SMEŠTAJA

Svi hoteli u ponudi ATOS - HOTELI 0 Rezultat je pronađen na strana 0 strana
Poredjaj po