Ukucaj naziv hotela ili traženu destinaciju
Pretraga hotela i raspoloživih letova
Nađi slobodne hotele i rezerviši
Država :
Usluga
Polazak
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
Pretraga raspoloživih letova
Polazak
Datum Polaska :
Dolazak
Datum Dolaska :
Odrasla osoba
Dete
Infant
Klasa
Pretraga Autobus
Država :
Usluga
Mesto polaska:
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
noci

ATOS - HOTELI Svi hoteli u ponudi

New Page 1 Alanja - leto 2013 - Letovanje T

HALKIDIKI LETO 2014.

 

Ako želite da iskusite pravi odmor i relaksaciju, Halkidiki je savršen izbor za vas ne samo zbog  prirodnih lepota koje poseduje, već i zbog specijalnih ponuda, popusta, ali i kvaliteta usluge. U sklopu ponude za letovanje u Grčkoj ove sezone, naša agencija izdvaja određeni broj hotela na Halkidikiju sa velikim popustima , koji se odnose na boravak 2 dece gratis različitog uzrasta. Povoljne cene i kvalitetna usluga, predivne plaže i čisto more, učiniće Vaš odmor nezaboravnim.

 

Halkidiki je jedna od najpopularnijih destinacija među srpskim turistima i sinonim za letovanje u Grčkoj. Nalazi se na oko 100 km od Soluna. Izlazi na Egejsko more i posećen je tokom cele sezone. More je kristalno čisto, pa se preporučuje svima koji žele da iskuse pravi odmor – i porodičnim ljudima, zaljubljenim parovima, ali i mladima željnim provoda i noćnog života.

Sastoji se iz 3 dela, ili "prsta" kako ih popularno nazivaju: Kasandra, Sitonija i Atos.

Kasandra: najposećenija i turistički najrazvijenija oblast Halkidikija. Obuhvata zapadnu obalu poluostrva, tzv. prvi prst. Prepoznatljiva je po prostranim plažama, borovim šumama i malim ribarskim mestima,nepreglednim peščanim plažama, čistom i toplom moru, ali i pristupačnim cenama. Naročito se preporučuje mladima željnim dobrog provoda.

Sitonija: nalazi se u središnjem delu poluostrva, tako da istočna strana gleda ka Atosu, a zapadna ka Kasandri. Ima prelepe peščane plaže, male uvale, borove šume i plantaže maslina. Poznata je po proizvodnji vina i meda. Idealna je za prave zaljubljenike u prirodu.

Atos: najsvetije mesto moderne Grčke. To je centar pravoslavlja u kojem se nalazi puno manastira. Oni su izgrađeni usred jedinstvene prirode planine Atos i oličavaju harmoniju duhovne strane čoveka i čiste prirode.


GRČKA LETO 2013 NA HALKIDIKIJU P

ATOS GRČKA LETO 2014
Atos najistočniji deo Halkidikija. Planinski pejsaž sa jedne strane i more sa druge strane, dominiraju severnim delom Egejskog mora.
ATOS LETO 2014 PONUDA
U našem izboru za leto 2014 dominiraju hoteli sa 4* u Uranopolisu. Svi hoteli se nalaze na peščanim plažama.
Odnos kvaliteta hotela, cene i usluga je ujednačen. U ponudi se nalazi 8 hotela, dobro poznatih na srpskom tržištu.
Neki od njih su ove godine unapredili svoje sadržaje i podigli nivo kvaliteta usluge.
ATOS LETOVANJE ZA PORODICE
Za porodice sa decom Atos je idealno mesto za letovanje. Hoteli odobravaju popuste za decu, a same hotelske strukture prilagođene su porodičnom turizmu.
Popusti se odobravaju u zavisnosti od godišta dece. U nekim hotelima dvoje dece imaju besplatno letovanje.
ATOS LETOVANJE 2014 SPECIJALNE PONUDE
Specijalne ponude za hotele na Atosu biće sastavni deo prodaje agencije Fibula Travel.
Novi rezervacioni sistem koji smo uveli, omogućiće našim klijentima brzu i tačnu informaciju o specijalnim cenama na tržištu.
GRČKA 2014 SPECIJALNE PONUDE
Specijalne ponude za hotele na Halkidikiju agencija Fibula Travel pripremila je za čitavu sezonu. Specijalne ponude biće zamena za last minute i biće od velike koristi svim korisnicima ovog sajta.

Grčka leto 2014 autobusom
Halkidiki - Atos 2014 bus
Autobuski prevoz Atos

 

Smene su na 11 dana / 10 noći
Polasci za Halkidiki su:

31.05. ( boravak 01.06 - 11.06 )
10.06. ( boravak 11.06 - 21.06 )
20.06. ( boravak 21.06 - 01.07 )
30.06. ( boravak 01.07 - 11.07 )
10.07. ( boravak 11.07 - 21.07 )
20.07. ( boravak 21.07 - 31.07 )
30.07. ( boravak 31.07 - 10.08 )
09.08. ( boravak 10.08 - 20.08 )
19.08. ( boravak 20.08 - 30.08 )

29.08. (boravak 30.08 - 09.09 )

08.09. (boravak 09.09 - 19.09 )

 


Cena povratne karte je 65 eur.

 

Polazak iz Novog Sada u 17 h sa parkinga ispred Lokomotive, iz Beograda u 19 h sa parkinga Sava Centra (savska strana), iz Niša u 23 h sa sa parkinga hiper marketa Tempo (ul. Bulevar 12. februar, br 80). Vožnja autobusom (noćna vožnja), autoputem Beograd - Niš (stajališta autobusa na autoputu: Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni.

Povratak: Polazak autobusa oko 15:00h (u zavisnosti od lokacije hotela). Putovanje (noćna vožnja) preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute. Dolazak u Beograd i Novi Sad predviđen je u ranim prepodnevnim satima na mesto polaska.


*prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.
*sedište u autobusu: Ukoliko putnici žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedištu (obavezno naglasiti prilikom rezervacije).


 

Alanja - leto 2012 - Letovanje T

Atos leto 2014
Sveta Gora letovanje 2014


Atos - Sveta Gora je jedan od centara pravoslavnog sveta. Atos je planina i poluostrvo u severnoj Grčkoj. Atos je sedište 20 pravoslavnih manastira i čini autonomnu državu pod grčkim suverenitetom. Samo je monasima dozvoljeno da žive na Svetoj gori, a trenutno na njoj živi oko 2.000 monaha. Istočni krak većeg poluostrva Halkidikija dugačak je 60 km, a širina mu je 7 do 12 km i ima površinu od 390 km², s planinom Atos, čije strme, gusto pošumljene padine, dosežu visinu do 2.033 m. Ouranopolis znači “grad u raju”. To je najbolji opis mesta udaljenog 130 km od Soluna, smeštenog na zapadnoj strani planine Atos. Vizantijska kula, zlatna, peskovita plaža, čista plava voda i tipične grčke taverne učiniće da zaista mislite da ste odmor proveli u raju...

 

 

ATOS LETO 2014

 

Ukoliko želite miran i idiličan odmor u prelepoj prirodi, ali koji će Vas i duhovno ispuniti, pravo mesto za Vas je Atos. Naša agencija Vam na raspolaganje za leto 2014 stavlja izbor između brojnih hotela na ovom delu Halkidikija, i za koji god da se odlučite, nećete pogrešiti, jer sem što imaju povoljne cene, pružaju i kvalitetnu uslugu.

 

Atos: najistočniji deo Grčke. Kod nas je poznat po Svetoj Gori i najsvetije je mesto moderne Grčke. To je centar pravoslavlja u kojem se nalazi puno manastira. Oni su izgrađeni usred jedinstvene planine Atos i oličavaju harmoniju duhovne strane čoveka i čiste prirode. Najpopularnija letovališta su Jerisos i Ouranopolis.

Ouranopolis – sam naziv ovog mesta znači ‘’grad u raju’’i to i jeste najbolji način da se opiše ovo mesto koje karakterišu zlatne, peskovite plaže, čista voda i tradicionalne taverne. Udaljen je 145 km od Soluna. Nalazi se u podnožju Atosa. Najpoznatiji spomenik je Vizantijska kula na samoj obali, iznad plaže, koja je sada muzej hrišćanskih antikviteta. karakteriše ga i tradicionalna arhitektura – bele kuće sa crvenim krovovima i drvenim terasama imaju najviše dva sprata. U centru grada je crkva, uske ulice su prepune cveća. Pored obale je šetalište. Pristanište je prepuno ribarskih čamaca i belih brodića koji vode na dnevna krstarenja.

Plaže su čiste, peščane i šljunkovite, nema gužve, voda je kristalno čista i plava, pesak je mekan, a iznad plaža je zelenilo. Na plažama ima barova i taverni koji nude opremu za razne sportove na vodi i pesku, a iz kojih uveče dopiru zvuci tradicionalnih grčkih pesama.

Van glavnih gradskih plaža postoji puno prelepih usamljenih uvalica koje stvaraju pravi osećaj jedinstva sa čistom prirodom.

Izleti u okolini Uranopolisa koje ne treba propustiti: manastiri planine Atos (više od 20 manastira raznolike arhitekture), mala i nenaseljena ostrva idealna za ljubitelje prirode, ostrvo Amuliani sa divnim peščanim plažama, Jerisos, obilazak Soluna, stare kule Prosforio, pećina Petralone.

 

Jerisos – nalazi se na istočnoj obali Halkidikija. Udaljen je 120 km od Soluna. Nekada se zvao Akantos i bio je glavna luka antičke Grčke. To je ribarsko mesto, poznato po najvećem ulovu ribe i tradicionalnoj izradi brodića od borovine. Ima taverne, ali takođe ima i urbane sadržaje koji ga čine centrom ‘’trećeg prsta’’. Iznad grada se nalazi manastir ispred koga je staro drvo na kom je urezana ikona Bogorodice sa malim Hristom.

Festivali u crkvi Agios Pavlos i u crkvi Proroka Ilije su kulturne manifestacije koje imaju za cilj da prikažu tradiciju.

Idealno je mesto za porodice sa decom ili za romantične ljude koji ne vole gužve, ali ipak  žele provod na moru. Prepun je zelenila i parkova, ima šetalište na čijem je kraju akvarijum i vetrenjača u kojoj se nalazi Muzej istorije Jerisosa.

Karakterišu ga peščane plaže i tirkizno more. Glavna plaža se prostire uz obalu dužinom od 1 km i spada u najlepše na Halkidikiju. More je veoma toplo, ima uređeno šetalište okruženo palmama. Veći deo plaže je slobodan, a ostatak pripada kafićima koji imaju svoje ležaljke.

Plaže u okolini Jerisosa su duže, i prostiru se na 7 km. Manje su posećene a to su Koiri, Ksiropotami, Kakoudia, Kozi.

Noćni provod je miran i prijatan jer ima samo 2 diskoteke i nekoliko barova, a najbolji provod je u onim na plaži. Na plaži ima i restorana sa dobrom hranom, a preporučujemo da probate domaći grčki sladoled.

Idealno je mesto za one koji preko dana žele da odmaraju i uživaju na plaži, a ako noću žele dobar provod mogu otići u obližnji Stavros ili Uranopolis.

Preporučujemo da posetite manastir Kakovo koji se nalazi 6 km od Jerisosa, Stagiru-Aristotelovo rodno mesto i planinsko mesto Arnea, kao i obližnji Ouranopolis – krstarenje oko Svete Gore.

 

Svi hoteli u ponudi ATOS - HOTELI 0 Rezultat je pronađen na strana 0 strana
Poredjaj po