Ukucaj naziv hotela ili traženu destinaciju
Pretraga hotela i raspoloživih letova
Nađi slobodne hotele i rezerviši
Država :
Usluga
Polazak
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
Pretraga raspoloživih letova
Polazak
Datum Polaska :
Dolazak
Datum Dolaska :
Odrasla osoba
Dete
Infant
Klasa
Pretraga Autobus
Država :
Usluga
Mesto polaska:
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
noci

BELEK Svi hoteli u ponudi

 Hoteli preporuka putnika u Beleku
Vera Seagate Resort 5*
Jacaranda Club &Resort5*
Siam Elegance5*
Asteria Club belek HV1
Belconti Resort 5*
Bellis Hotel 5*

Hoteli 2 dece gratis u Beleku
Limak Atlantis 2 dece do 14.99 godina
I.C Santai 1 dete do 08.99 2 dete do 06.99 god.
Sirene hotel Belek -  1 dete do 11.99 2dete do 06.99 god

 Lux hoteli Belek preporuka putnika
Royal Adam & Eve 5*
Cornelia De Luxe Resort 5*
Cornelia Diamond
Spice 5*
Ela Quality Resort 5*
Susesi Luxery resort 6 SPA 5*
Papilon Belvi 5*
Papilon Aysha 5*
Papilon Zeugma 5*
Rixos premium Belek 5*
New Page 10 Zašto letovati u AntalijiTurska avionom - Belek leto 2014

 

 

Zašto letovati u Beleku u Turskoj 2014 godine:
Antalija regija
Belek. Turistički region sa velim brojem luksuznih hotela idealnih za letovanje 2014 u Turskoj
 Ponuda velikog broja paket aranžmana za Belek i ovog leta. Najatraktivnija ponuda za parove u hotelu
Adam i Eva u Beleku.
Belek hoteli 2014 sa izuzetnim sadržajima i vrlo kvalitetnom uslugom, hoteli na dugim peščanim plažama.
Hoteli u
Beleku baziraju svoju uslugu na all inclusivu. Sve uključeno po hotelskim pravilima.
Turska leto 2014 u Beleku, destinaciji sa velikim brojem hotela koji su direktno na peščanoj plaži.

Upotreba ležaljki i suncobrana na plaži uključena u cenu.
Turska letovanje 2014 u Beleku cene sa uključenim popustima
Belek hoteli nude i ove godine popuste za porodice. Dvoje dece gratis u hotelima u Beleku
Belek hoteli ponude paket aranžmana u kojima dvoje dece letuje gratis.
Hoteli u Beleku i ove godine nude veliki broj specijalnih ponuda i popusta.

Specijalne ponude i popusti sastavni su deo ponude i cenovnika za  hotele u Beleku.
Cenovnik za  hotele u Beleku  sadrži veliki broj popsuta u različitim hotelima

Preporuka putnika za letovanje 2014 u različitim hotelima u BelekuZašto letovati u Turskoj:
Turska leto 2014 - Kušadasi, Bodrum, Marmaris, Kemer, Lara Kundu, Belek, Alanja.
Turska leto 2014 avionom do Antalije, čarter letovima dva puta nedeljno.
Turska Antalija ove godine veliki broj specijalnih ponuda i last minita.
Turska 2014 veliki popusti za decu u kvalitetnim hotelima.
Turska letovanje 2014 na peskovitim plažama Lare, Beleka, Alanje.
Turska letovanje u hotelima na peščanim plažama.
Turska 2014 letovanje u hotelima sa odličnim sadržajima.
Leto 2014 u Antaliji. Veliki izbor hotela različitih kategorija.
Leto 2014 u Turskoj čarter letovima agencije Fibula Travel sa aerodroma Nikola Tesla u Beogradu.
Precizno vreme leta i najkvalitetnija usluga i servis u Turskoj po sletanju čartera. 

TURSKA LETO 2015


Naša agencija i ove sezone ima veoma bogatu ponudu za letovanje 2015. U slučaju da ste odlučili da svoj odmor ove godine provedete u Turskoj, mi smo tu da Vam preporučimo i pomognemo da izberete konkretno letovalište koje će biti u skladu sa Vašim željama i mogućnostima.

Aranžmani obuhvataju avionski prevoz (direktan čarter let do Antalije) i smeštaj u izabranom hotelu. Hoteli sa All Inclusive uslugom imaju velike popuste i akcije. Na stranicama našeg sajta možete pronaći cenovnike za Antaliju, Alanju, Belek, Kemer, Side, Kušadasi, Bodrum i Marmaris, ali se i svakodnevno možete informisati o specijalnim ponudama i popustima.

 

Turska je zemlja čiju obalu zapljuskuju četiri mora, jedina koja se prostire na dva kontinenta, dom raznih kultura i svetske civilizacije stare preko deset hiljada godina, ali i mesto gde se dodiruju tri kontinenta starog sveta. Ima obalu koja je dugačka više od 8000 km.

 

Turistički centri rasprostranjeni na Egejskom moru imaju brojne prirodne plaže i uvale naročito oko Bodruma gde se nalaze polja pamuka i maslina.

Kušadasi upotpunjuje ponudu blizinom istorijskog grada Efes, crkve Bogorodice. Marmaris nudi dobar noćni život i peskovite plaže zlatne boje.

 

Sredozemno je najtoplije more koje zapljuskuje obalu Turske. Čisto, prozirno more, u nijansama od tirkizno do tamno plave boje, peskovite i šljunovite plaže stvaraju u turistima želju da se ponovo vrate. Vodeću ulogu u razvoju turizma na obalama Mediterana preuzela je Antalijska regija. Pored najvećeg grada Antalije, po kojem i cela regija nosi ime, razvili su se i drugi manji gradovi – Kemer, Belek, Side, Alanja.

 

Antalija sa više od milion poseta godišnje važi za turističku prestonicu Turske. Smeštena u zalivu, u čijem zaleđu se uzdiže planina Taurus. Izgrađena je iz dva dela – savremenog i starog grada podignutog oko stare luke. Danas predstavlja vodeći grad u ovoj regiji, sa hotelima visoke kategorije, dugim peščanim plažama i kristalno čistim morem.

 

Alanja se nalazi na 130 km od aerodroma u Antaliji. Simbol grada svakako predstavlja veličanstvena Crvena kula, koja dominira gradom. Za ljubitelje peščanih plaža Alanja je pravi izbor. Dve najpoznatije su Kleopatrina plaža i Kejkubat Grad je prepun prodavnica, restorana, nudi bogat noćni život i sve više privlači mlađe populacije.

 

Kemer mesto gde je Taurus planina najbliža moru. Okružen je četinarima. Predstavlja jedno od najluksuznijih letovališta na ovom delu obale. Udaljen je oko 40 km od aerodroma u Antaliji. U ovom prelepom letovalištu se nalazi plaža koja sa ponosom nosi “Plavu zastavu”. Poznat je po dugim šljunkovitim plažama, luksuznim hotelima, prijatnoj klimi i obiljem zelenila.

 

Belek je novo turističko naselje, koje se nalazi na samo 30 km od Antalije. Ovo letovalište je poznato po prelepim peščanim plažama, hotelima najviše kategorije, uređenim baštama i golf terenima. Takođe je čuven i po Nacionalnom golf Parku, gde se često održavaju takmičenja u golfu.

Side predstavlja jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Grad odlikuju uske ulice i pregršt lokaliteta sa antičkim ostacima, peskovite plaže, kafići i restorani.

 

Sa svakom od ovih destinacija, detaljnije se možete upoznati na stranicama našeg sajta gde ćete pronaći sve informacije koje Vas kao potencijalnog posetioca mogu zanimati.

 

U svakom slučaju, uvereni smo da kada jednom posetite Tursku, probate izvrsnu hranu, odlična lokalna vina, raki i druga nacionalna pića, upoznate ljubaznost i gostoljubivost domaćina, sigurno ćete želeti da se ponovo vratite i upoznate nova mesta.

 


BELEK LETO 2014


Belek je moderni, luksuzni, turistički centar Turske. U Beleku dominiraju luksuzni hoteli visoke kategorije na dugim peščanim plažama koji pružaju All Inclusive uslugu, od kojih izdvajamo najpoznatije: Adam&Eve Hotels, Voyage Belek Hotel, Belek Beach Resort, Ela Quality Resort. Veliki broj hotela iz naše bogate ponude daje popuste na cene aranžmana i 2 dece gratis uz pratnju dve odrasle osobe.

Naša agencija u cilju zadovoljenja najinstančanijeg ukusa potrošača daje velike popuste na uplate do 30.04.2014.

Ponuda najpopularnijih aranžmana Vam može biti veoma interesantna, ne samo zbog specijalnih cena, već zbog samog nivoa usluge koju nude najpopularniji hoteli u Beleku. Akcije možete pratiti na stranicama našeg sajta , gde se ujedno možete informisati i o popustima i novim specijalnim ponudama.

 

Belek je novo, moderno turističko naselje koje se nalazi u okrugu Antalija, udaljen je 30 km od tog grada, 40km od aerodroma.

Belek predstavlja kombinaciju drevnog i savremenog, a spoj istorijskih mesta, prelepe plaže, golf tereni, zdrava klima, prirodne lepote mora i planine, luksuzni hoteli, restorani i kafići, privlače podjednako i mlade i starije.

Posebnu atrakciju čine golf tereni, Nacionalni golf klub za profesionalce i amatere, brojna svetska takmičenja u golfu koja se održavaju ovde i predstavljaju pravi raj za ljubitelje golfa.

Zaštitni simbol Beleka je sova koju zajedno sa ostalim pticama privlači bogato okruženje Beleka sa borovim šumama i eukaliptusima.

Belek je idealno mesto za turiste koji žele odmor u pravom smislu te reči. Belek ima jednu od najlepših plaža na turskoj obali. Plaža je javna, duga, bela peščana i o njenom kvalitetu najbolje svedoči nagrada ’’Blue Flag’’. Idealna je za decu jer se na njoj nalazi i opremljeno igralište za decu, a veliku pažnju privlače i Troj aqua park i delfinarijum. Klima u Beleku je tipična mediteranska i karakterišu je duga, topla leta (300 sunčanih dana godišnje), Voda je mirna , topla, tirkizna, prosečna temperatura vode je 21ºC.

U nekom od brojnih restorana možete probati najbolje specijalitete turske tradicionalne kuhinje.

Iako važi za mirno, porodično mesto, u Beleku ne izostaju mogućnosti za dobar provod. Nema puno noćnih klubova i barova, ali su oni veoma popularni i posećeni zbog kvalitetnog pića i zabave koja traje do kasno u noć.

Ako ste ljubitelj šopinga, na raspolaganju vam je šoping centar u samom centru Beleka sa puno butika, prodavnica suvenira. Subotom se održava veliki bazar gde možete po jeftinim cenama (cenkanje je neizostavno) nabaviti svilu, pamuk, kožnu galanteriju, košulje, tašne, tepihe... Takodje za samo 30 minuta dolmušem (mini bus) možete doći do Antalije koja predstavlja pravi raj za šoping.

 

Preporučujemo Vam sledeće izlete: poseta antičkim gradovima Aspendos (amfiteatar ugrađen u brdima, svakog jula i avgusta se tamo održava Međunarodni festival opere i baleta) i Perge (arheološki lokalitet, ostaci pozorišta, Artemidinog hrama), krstarenje brodom, tursko kupatilo, tursko veče, jednodnevni izlet u Izrael, šoping tura do Antalije, Troya šou, obilazak Duden ili Manavgat vodopada, Kursunlu vodopadi na čijoj se zadnjoj strani nalazi skrivena pećina, rafting (splavarenje).

 

Belek predstavlja idealu destinaciju za svakog ko želi da u potpunosti uživa u čarima Mediterana, a naročito se preporučuje porodicama sa decom i onima koji žele pravi i odmor za pamćenje.

Karakteristike obroka u Turskoj:

Neke namirnice koje su uobičajene za Evropu nisu sastavni deo Turske kuhinje. Kvantitet, kvalitet i raznovrsnost hrane zavisi od kategorije hotela i cene. Z a razliku od naše, u ponudi turske kuhinje ima više testenina, svežeg i kuvanog povrća, voća, nešto mlečnih proizvoda, a manje mesa (meso se pretežno služi u kuvanim jelima) i mesnih prerađevina čiji je kvalitet ispod našeg standarda. U hotelima sa 2*,3* i 4* riba se retko služi. Piće obuhvaćeno All Inclusive uslugom (točeno pivo, stono vino, jedna ili dve vrste rakije, sokovi na rastvaranje) najčešće se služi u plastičnim čašama.


Svi hoteli u ponudi BELEK 19 Rezultat je pronađen na strana 2 strana
Poredjaj po
Položaj: Crystal Paraiso Verde Resort & SPA se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je cca. 25 km od Beleka i cca. 40 km od aerodrama Antalija.
STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 245 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Siam Elegance Hotels & Spa se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je cca. 40 km od aerodroma Antalija i cca. 50 km od centra Antalije.
STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 252 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
5 STAR
Položaj: Sherwood Dreams Resort se nalazi u regiji  Bogazkent. Udaljen je cca. 5 km od najbližeg mesta, cca. 40 km od aerodroma i cca. 50 km od centra Antalije.
POGLED NA VRT STANDARD SVE UKJUCENO Cena: 255,5 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Arcadia Hotel se nalazi u regiji Belek. Udaljen je cca. 35 km od aerodroma Antalija i cca. 40 km od centra Antalije.
ECONOMY SOBA SVE UKJUCENO Cena: 280 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
5 STAR
Položaj:  Atlantis Hotel se nalazi u regiji Belek. Udaljen je cca. 35 km od aerodroma i cca. 45 km od centra Antalije.
ECONOMY SOBA SVE UKJUCENO Cena: 287 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
5 STAR
Položaj: IC Hotels Santai Family Resort se nalazi u regiji Belek. Udaljen je cca. 30 km od aerodroma i cca. 40 km od centra Antalije.
STANDARD SOBA POGLED MORE ULTRA SVE UKLJUCENO Cena: 315 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Hotel Voyage Belek nalazi se u regiji Belek.  Udaljen je cca. 35 km od aerodroma i cca.  40 km od centra Antalije.
A BLOK POGLED OKRUZENJE ULTRA SVE UKLJUCENO Cena: 322 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
5 STAR
Položaj: Hotel Riu Kaya nalazi se u regiji Belek. Udaljen je cca. 27 km od aerodroma i cca. 35 km od centra Antalije.
STANDARDNA SOBA ULTRA SVE UKLJUCENO Cena: 385 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
5 STAR
Položaj: Susesi Luxury Resort se nalazi u regiji Belek. Udaljen je cca. 35 km od aerodroma Antalija i cca. 40 km od centra Antalije.
POGLED NA VRT STANDARD ULTRA SVE UKLJUCENO Cena: 392 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
5 STAR
Položaj: Ela Quality Resort Hotel se nalazi u regiji Belek. Udaljen je cca. 25 km od aerodroma Antalija i cca. 35 km od centra Antalije.
STANDARD GLVNA ZGRADA POGLED OKRUZENJE ELA SVE UKLJUCENO Cena: 441 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Hotel Cornelia De Luxe Resort  nalazi se u regiji Belek. Udaljenj je cca. 45 km od centra Antalije i cca. 35 km od aerodroma.
STANDARD SOBA DELIMICAN POGLED GLAVNA ZGRADA DELUX SVE UKLJUCENO Cena: 476 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Hotel Riu Kaya Palazzo Golf Resort nalazi se u regiji Belek. Udaljen je cca. 27 km od aerodroma i cca. 35  km od centra Antalije.
GARDEN ROOM PALAZZO ALL INCLUSIVE Cena: 511 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
5 STAR
Položaj: Hotel Rixos Premium se nalazi u borovoj šumi na obali Sredozemnog mora u Beleku. Udaljen je cca. 40 km od međunarodnog aerodroma u Antaliji i cca.  50 km od Antalije.
DELUXE GARDEN VIEW EXCLUSIVE SVE UKLJUCENO Cena: 532 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Cornelia Diamond Golf Resort nalazi se u regiji Belek. Udaljen je cca. 35 km od aerodroma i cca. 45 km od centra grada.
STANDARD SOBA POGLED VRT DIAMOND SVE UKLJUCENO Cena: 546 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
5 STAR
Položaj: Calista Luxury Resort se nalazi u regiji Belek. Udaljen je cca. 27 km od aerodroma Antalija i cca. 35 km od centra Antalije.
POGLED NA VRT STANDARD A LA CARTE SVE ULJUCENO Cena: 546 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela