Ukucaj naziv hotela ili traženu destinaciju
Pretraga hotela i raspoloživih letova
Nađi slobodne hotele i rezerviši
Država :
Usluga
Polazak
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
Pretraga raspoloživih letova
Polazak
Datum Polaska :
Dolazak
Datum Dolaska :
Odrasla osoba
Dete
Infant
Klasa
Pretraga Autobus
Država :
Usluga
Mesto polaska:
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
noci

BELEK Svi hoteli u ponudi

 Hoteli preporuka putnika u Beleku
Vera Seagate Resort 5*
Jacaranda Club &Resort5*
Siam Elegance5*
Asteria Club belek HV1
Belconti Resort 5*
Bellis Hotel 5*

Hoteli 2 dece gratis u Beleku
Limak Atlantis 2 dece do 14.99 godina
I.C Santai 1 dete do 08.99 2 dete do 06.99 god.
Sirene hotel Belek -  1 dete do 11.99 2dete do 06.99 god

 Lux hoteli Belek preporuka putnika
Royal Adam & Eve 5*
Cornelia De Luxe Resort 5*
Cornelia Diamond
Spice 5*
Ela Quality Resort 5*
Susesi Luxery resort 6 SPA 5*
Papilon Belvi 5*
Papilon Aysha 5*
Papilon Zeugma 5*
Rixos premium Belek 5*
New Page 10 Zašto letovati u Antaliji


Turska avionom - Belek leto 2016


BELEK Luksuz i raskoš - Udaljenost od aerodroma: 25 km; Dužina plaže: 15 km; Broj stanovnika: 51.000;

Temperatura: proleće/jesen 20, leti 33C ;Najveća prednost: zlatan pesak i luksuzni hoteli.

Želite da sretnete poznate ličnosti - Belek je pravo mesto za to.

Ovo je najekskluzivnije letovalište u Turskoj i važi za ukras čitavog Antalijskog zaliva. Odličan je za porodični odmor, a savršen za parove.

Ovo je najveće od četiri naselja koje čine gradić Serik, a važi za jedno od najvažnijih turističkih centara ovog dela Mediterana. U Beleku se nalazi više od 30 ekskluzivnih i izuzetno luksuznih hotelskih rizorta sa ogromnim bazenima, raskošnim baštama i parkovima koji zaslužuju više od 5*.

Belek je najpoznatiji po 15 kilometara dugačkoj plaži sa zlatnim peskom koju turisti obožavaju. Na plaži se nalaze ležaljke i suncobrani naredjani kao pod konac. Gotovo svaki hotel ima svoj akvapark, brojne terene za rekreaciju, spa i velnes centre, butike i restorane.

Pored novih i modernih hotela Belek je i nezvanična prestonica golfa, jer se tu nalazi  i Nacionalni golf park na kojem se održava takmičenja svetskog ranga.

Blizu  Beleka su lepi Kuršunlu vodopadi, a u ovom prirodnom raju živi više od 100 vrsta ptica. Belek je ispresecan uredjenim šetalištima sa bujnom vegetacijom.

Blizu Beleka je i veliki antički amfiteatar u Aspendosu koji danas može da primi od 10.000 do 15.000 gledalaca. Odavde se organizuju i brojni drugi izleti do antičkih lokaliteta.

Velika prednost Beleka su i tri bulevara u kojima se nalaze sve radnje koje žena može da zamisli.


Belek letovanje

Letovanje u Beleku najluksuznijoj oblasti Antalijskog turizma.Peščane plaže golf tereni luksuzni hoteli,izvanredna usluga fantastičan spoj prirode i luksuznih hotela je simbol Beleka

Belek 2016

Ponuda paket aranžmana za letovanje u Beleku u organizaciji agencije Fibula Beograd

Belek leto 2016

Letovanje u Beleku i ove godine u agenciji Fibula sa najrazličitijim ponudama.Novi hoteli u ponudi  , novi sadržaji , renovirani hoteli poznati na našem tržištu

Belek Turska

Belek turistička regija južne Turske.Poznata po luksuznim hotelima peščanim plažama i golf terenima

Belek hoteli

Hoteli u Beleku su isključivo u kategoriji sa 5*.Svi hoteli u Beleku se nalaze na sopstvenim peščanim plažama .Veliki broj hotela okružen je borovim šumamaBelek Turska je simbol i za najpoznatije golf terene u Evropi .Koncept usluge u hotelima u Beleku je All inclusive

Belek last minute

Last minute ponude i ovog leta u ponudi agencije Fibula u aranžmanima za letovanje u Beleku.

Različiti popusti za u hotelima u okviru last minute programa za letovanje u regiji Belek

Belek turska ponuda

Ponuda hotela u Beleku je isključivo za hotele sa 5*.Ove godine u Ponudi je veliki broj novih hotela na peščanim plažama.Luksuz izvanredna usluga velike i prostarne sobe raznovrsni sadržaji zaštitni su znak za letovanje u Beleku u hotelima sa 5* 

Belek hoteli za decu

Hoteli u Beleku su uglavnom porodični.Pružaju odličen uslove za letovanje dece.Naročito su popularni aranžmani za 2 dece gratis.Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom.Klubovi za decu mini diskoteke različiti zabavni programi

Belek cene

Cene u hotelima u Beleku kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti.Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta aprila i maja .Popusti specijalne ponude 2 dece gratis samo su neke od povočljnosti koje nude hoteli u Beleku

Belek ponuda

Belek ponuda: All inclusive usluga 2 dece gratis,sadržaji za decu novi  hoteli peščane plaže popusti kod kupovine aranžmana
 

TURSKA LETO 2016


Naša agencija i ove sezone ima veoma bogatu ponudu za letovanje 2016. U slučaju da ste odlučili da svoj odmor ove godine provedete u Turskoj, mi smo tu da Vam preporučimo i pomognemo da izberete konkretno letovalište koje će biti u skladu sa Vašim željama i mogućnostima.

Aranžmani obuhvataju avionski prevoz (direktan čarter let do Antalije) i smeštaj u izabranom hotelu. Hoteli sa All Inclusive uslugom imaju velike popuste i akcije. Na stranicama našeg sajta možete pronaći cenovnike za Antaliju, Alanju, Belek, Kemer, Side, Kušadasi, Bodrum i Marmaris, ali se i svakodnevno možete informisati o specijalnim ponudama i popustima.

 

Turska je zemlja čiju obalu zapljuskuju četiri mora, jedina koja se prostire na dva kontinenta, dom raznih kultura i svetske civilizacije stare preko deset hiljada godina, ali i mesto gde se dodiruju tri kontinenta starog sveta. Ima obalu koja je dugačka više od 8000 km.

 

Turistički centri rasprostranjeni na Egejskom moru imaju brojne prirodne plaže i uvale naročito oko Bodruma gde se nalaze polja pamuka i maslina.

Kušadasi upotpunjuje ponudu blizinom istorijskog grada Efes, crkve Bogorodice. Marmaris nudi dobar noćni život i peskovite plaže zlatne boje.

 

Sredozemno je najtoplije more koje zapljuskuje obalu Turske. Čisto, prozirno more, u nijansama od tirkizno do tamno plave boje, peskovite i šljunovite plaže stvaraju u turistima želju da se ponovo vrate. Vodeću ulogu u razvoju turizma na obalama Mediterana preuzela je Antalijska regija. Pored najvećeg grada Antalije, po kojem i cela regija nosi ime, razvili su se i drugi manji gradovi – Kemer, Belek, Side, Alanja.

 

Antalija sa više od milion poseta godišnje važi za turističku prestonicu Turske. Smeštena u zalivu, u čijem zaleđu se uzdiže planina Taurus. Izgrađena je iz dva dela – savremenog i starog grada podignutog oko stare luke. Danas predstavlja vodeći grad u ovoj regiji, sa hotelima visoke kategorije, dugim peščanim plažama i kristalno čistim morem.

 

Alanja se nalazi na 130 km od aerodroma u Antaliji. Simbol grada svakako predstavlja veličanstvena Crvena kula, koja dominira gradom. Za ljubitelje peščanih plaža Alanja je pravi izbor. Dve najpoznatije su Kleopatrina plaža i Kejkubat Grad je prepun prodavnica, restorana, nudi bogat noćni život i sve više privlači mlađe populacije.

 

Kemer mesto gde je Taurus planina najbliža moru. Okružen je četinarima. Predstavlja jedno od najluksuznijih letovališta na ovom delu obale. Udaljen je oko 40 km od aerodroma u Antaliji. U ovom prelepom letovalištu se nalazi plaža koja sa ponosom nosi “Plavu zastavu”. Poznat je po dugim šljunkovitim plažama, luksuznim hotelima, prijatnoj klimi i obiljem zelenila.

 

Belek je novo turističko naselje, koje se nalazi na samo 30 km od Antalije. Ovo letovalište je poznato po prelepim peščanim plažama, hotelima najviše kategorije, uređenim baštama i golf terenima. Takođe je čuven i po Nacionalnom golf Parku, gde se često održavaju takmičenja u golfu.

Side predstavlja jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Grad odlikuju uske ulice i pregršt lokaliteta sa antičkim ostacima, peskovite plaže, kafići i restorani.

 

Sa svakom od ovih destinacija, detaljnije se možete upoznati na stranicama našeg sajta gde ćete pronaći sve informacije koje Vas kao potencijalnog posetioca mogu zanimati.

 

U svakom slučaju, uvereni smo da kada jednom posetite Tursku, probate izvrsnu hranu, odlična lokalna vina, raki i druga nacionalna pića, upoznate ljubaznost i gostoljubivost domaćina, sigurno ćete želeti da se ponovo vratite i upoznate nova mesta.

 

BELEK LETO 2016

Belek je moderni, luksuzni, turistički centar Turske. U Beleku dominiraju luksuzni hoteli visoke kategorije na dugim peščanim plažama koji pružaju All Inclusive uslugu, od kojih izdvajamo najpoznatije: Adam&Eve Hotels, Voyage Belek Hotel, Belek Beach Resort, Ela Quality Resort. Veliki broj hotela iz naše bogate ponude daje popuste na cene aranžmana i 2 dece gratis uz pratnju dve odrasle osobe.

Naša agencija u cilju zadovoljenja najinstančanijeg ukusa potrošača daje velike popuste na uplate do 30.04.2016.

Ponuda najpopularnijih aranžmana Vam može biti veoma interesantna, ne samo zbog specijalnih cena, već zbog samog nivoa usluge koju nude najpopularniji hoteli u Beleku. Akcije možete pratiti na stranicama našeg sajta , gde se ujedno možete informisati i o popustima i novim specijalnim ponudama.

 

Belek je novo, moderno turističko naselje koje se nalazi u okrugu Antalija, udaljen je 30 km od tog grada, 40km od aerodroma.

Belek predstavlja kombinaciju drevnog i savremenog, a spoj istorijskih mesta, prelepe plaže, golf tereni, zdrava klima, prirodne lepote mora i planine, luksuzni hoteli, restorani i kafići, privlače podjednako i mlade i starije.

Posebnu atrakciju čine golf tereni, Nacionalni golf klub za profesionalce i amatere, brojna svetska takmičenja u golfu koja se održavaju ovde i predstavljaju pravi raj za ljubitelje golfa.

Zaštitni simbol Beleka je sova koju zajedno sa ostalim pticama privlači bogato okruženje Beleka sa borovim šumama i eukaliptusima.

Belek je idealno mesto za turiste koji žele odmor u pravom smislu te reči. Belek ima jednu od najlepših plaža na turskoj obali. Plaža je javna, duga, bela peščana i o njenom kvalitetu najbolje svedoči nagrada ’’Blue Flag’’. Idealna je za decu jer se na njoj nalazi i opremljeno igralište za decu, a veliku pažnju privlače i Troj aqua park i delfinarijum. Klima u Beleku je tipična mediteranska i karakterišu je duga, topla leta (300 sunčanih dana godišnje), Voda je mirna , topla, tirkizna, prosečna temperatura vode je 21ºC.

U nekom od brojnih restorana možete probati najbolje specijalitete turske tradicionalne kuhinje.

Iako važi za mirno, porodično mesto, u Beleku ne izostaju mogućnosti za dobar provod. Nema puno noćnih klubova i barova, ali su oni veoma popularni i posećeni zbog kvalitetnog pića i zabave koja traje do kasno u noć.

Ako ste ljubitelj šopinga, na raspolaganju vam je šoping centar u samom centru Beleka sa puno butika, prodavnica suvenira. Subotom se održava veliki bazar gde možete po jeftinim cenama (cenkanje je neizostavno) nabaviti svilu, pamuk, kožnu galanteriju, košulje, tašne, tepihe... Takodje za samo 30 minuta dolmušem (mini bus) možete doći do Antalije koja predstavlja pravi raj za šoping.

 

Preporučujemo Vam sledeće izlete: poseta antičkim gradovima Aspendos (amfiteatar ugrađen u brdima, svakog jula i avgusta se tamo održava Međunarodni festival opere i baleta) i Perge (arheološki lokalitet, ostaci pozorišta, Artemidinog hrama), krstarenje brodom, tursko kupatilo, tursko veče, jednodnevni izlet u Izrael, šoping tura do Antalije, Troya šou, obilazak Duden ili Manavgat vodopada, Kursunlu vodopadi na čijoj se zadnjoj strani nalazi skrivena pećina, rafting (splavarenje).

 

Belek predstavlja idealu destinaciju za svakog ko želi da u potpunosti uživa u čarima Mediterana, a naročito se preporučuje porodicama sa decom i onima koji žele pravi i odmor za pamćenje.

Karakteristike obroka u Turskoj:

Neke namirnice koje su uobičajene za Evropu nisu sastavni deo Turske kuhinje. Kvantitet, kvalitet i raznovrsnost hrane zavisi od kategorije hotela i cene. Z a razliku od naše, u ponudi turske kuhinje ima više testenina, svežeg i kuvanog povrća, voća, nešto mlečnih proizvoda, a manje mesa (meso se pretežno služi u kuvanim jelima) i mesnih prerađevina čiji je kvalitet ispod našeg standarda. U hotelima sa 2*,3* i 4* riba se retko služi. Piće obuhvaćeno All Inclusive uslugom (točeno pivo, stono vino, jedna ili dve vrste rakije, sokovi na rastvaranje) najčešće se služi u plastičnim čašama.

Svi hoteli u ponudi BELEK 63 Rezultat je pronađen na strana 5 strana
Poredjaj po
                            
Položaj: Hotel Sendito Zeynep  Resort nalazi se u regiji Belek. Udaljen je cca. 30 km od aerodroma i cca. 40 km od centra Antalije.
BUNGALOV POGLED NA OKRUZENJE ULTRA SVE UKLJUCENO Cena: 341,4 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
5 STAR
Položaj: Aydinbey Famous Resort se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je cca. 45km d centra Antalije i 40km od aerodroma Antalija.
ECONOMY SOBA ULTRA SVE UKLJUCENO Cena: 371 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Crystal Waterworld Resort & SPA se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je cca. 40 km od aerodroma Antalija i cca. 50 km od centra Antalije.
PORODICNA SOBA POGLED OKOLINA ULTIMATE SVE UKLJUCENO Cena: 372,44 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
5 STAR
Položaj: Hotel Papillon Belvil nalazi se u regiji Belek. Udaljen je cca. 35 km od aerodroma i cca. 40 km od centra Antalije.
KLUB POGLED VRT ULTRA SVE UKLJUCENO Cena: 424 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Crystal Paraiso Verde Resort & SPA se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je cca. 25 km od Beleka i cca. 40 km od aerodrama Antalija.
FAMILY BUNKBED OR BASE MATTRESS ULTIMATE SVE UKLJUCENO Cena: 431,53 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
5 STAR
Položaj: Adora Golf Resort hotel nalazi se u regiji Belek.  Udaljen je cca. 29 km od aerodroma i cca.39 km od Antalije.
CLUB ROOM LAND VIEW ULTRA SVE UKLJUCENO Cena: 469 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Kirman Hotels Belazur Resort  & SPA se nalazi u regiji  Bogazkent. Udaljen je cca. 40 km od aerodroma i cca. 45 km od Antalije.
ECONOMY LAND VIEW ULTRA SVE UKLJUCENO Cena: 469 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
1 ST CLASS HOLIDAY VILLAGE
Položaj: River Garden hotel se nalazi u regiji Belek. Udaljen je cca. 30km od aerodroma Antalije i cca. 40km od centra Antalije.
JASMINE SUITE ROOM SVE UKJUCENO Cena: 487,2 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Crystal Tat Beach Golf Resort & SPA  nalazi se u regiji Belek. Udaljen je cca. 45 km od centra Antalije i cca. 35 km od aerodroma.
PORODICNA SOBA POGLED OKOLINA ULTIMATE SVE UKLJUCENO Cena: 489,96 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
5 STAR
Položaj: Green Maxx Hotel se nalazi u regiji Belek. Hotel je udaljen cca. 25 km od aerodroma u Antaliji i cca. 30 km od Antalije.
BUNGALOV PORODICNA SOBA ULTRA SVE UKLJUCENO Cena: 493,5 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
5 STAR
Položaj: Sherwood Dreams Resort se nalazi u regiji  Bogazkent. Udaljen je cca. 5 km od najbližeg mesta, cca. 40 km od aerodroma i cca. 50 km od centra Antalije.
POVEZANE PORODICNE SOBE ULTRA SVE UKLJUCENO Cena: 493,5 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
5 STAR
Položaj: IC Hotels Santai Family Resort se nalazi u regiji Belek. Udaljen je cca. 30 km od aerodroma i cca. 40 km od centra Antalije.
ECONOMY SOBA ULTRA SVE UKLJUCENO Cena: 495 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
1 ST CLASS HOLIDAY VILLAGE
Položaj: Club Asteria Belek se nalazi u regiji Belek. Udaljen je cca. 33 km od aerodroma Antalija.
ECONOMY SOBA VISOKA KLASA SVE UKLJUCENO Cena: 511 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
5 STAR

 Položaj: Magic Life Waterworld se nalazi u regiji Belek, 35 km od aerodroma Antalija.

STANDART PALACE ROOM SVE UKJUCENO Cena: 560 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: PORT NATURE LUXURY RESORT se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je cca. 12 km od Beleka, cca. 40 km od aerodroma Antalija i cca. 50 km od centra Antalije. 
ECONOMY SOBA ULTRA SVE UKLJUCENO Cena: 560 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela