Ukucaj naziv hotela ili traženu destinaciju
Pretraga hotela i raspoloživih letova
Nađi slobodne hotele i rezerviši
Država :
Usluga
Polazak
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
Pretraga raspoloživih letova
Polazak
Datum Polaska :
Dolazak
Datum Dolaska :
Odrasla osoba
Dete
Infant
Klasa
Pretraga Autobus
Država :
Usluga
Mesto polaska:
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
noci


Generali Osiguranje
Zašto letovati u Antaliji

 

TURSKA LETO 2014

Naša agencija i ove sezone ima veoma bogatu ponudu za letovanje 2014. U slučaju da ste odlučili da svoj odmor ove godine provedete u Turskoj, mi smo tu da Vam preporučimo i pomognemo da izberete konkretno letovalište koje će biti u skladu sa Vašim željama i mogućnostima.

Aranžmani obuhvataju avionski prevoz (direktan čarter let do Antalije) i smeštaj u izabranom hotelu. Hoteli sa All Inclusive uslugom imaju velike popuste i akcije. Na stranicama našeg sajta možete pronaći cenovnike za Antaliju, Alanju, Belek, Kemer, Side, Kušadasi, Bodrum i Marmaris, ali se i svakodnevno možete informisati o specijalnim ponudama i popustima.

Turska je zemlja čiju obalu zapljuskuju četiri mora, jedina koja se prostire na dva kontinenta, dom raznih kultura i svetske civilizacije stare preko deset hiljada godina, ali i mesto gde se dodiruju tri kontinenta starog sveta. Ima obalu koja je dugačka više od 8000 km.

Turistički centri rasprostranjeni na Egejskom moru imaju brojne prirodne plaže i uvale naročito oko Bodruma gde se nalaze polja pamuka i maslina.

Kušadasi upotpunjuje ponudu blizinom istorijskog grada Efes, crkve Bogorodice. Marmaris nudi dobar noćni život i peskovite plaže zlatne boje.

Sredozemno je najtoplije more koje zapljuskuje obalu Turske. Čisto, prozirno more, u nijansama od tirkizno do tamno plave boje, peskovite i šljunovite plaže stvaraju u turistima želju da se ponovo vrate. Vodeću ulogu u razvoju turizma na obalama Mediterana preuzela je Antalijska regija. Pored najvećeg grada Antalije, po kojem i cela regija nosi ime, razvili su se i drugi manji gradovi – Kemer, Belek, Side, Alanja.

Antalija sa više od milion poseta godišnje važi za turističku prestonicu Turske. Smeštena u zalivu, u čijem zaleđu se uzdiže planina Taurus. Izgrađena je iz dva dela – savremenog i starog grada podignutog oko stare luke. Danas predstavlja vodeći grad u ovoj regiji, sa hotelima visoke kategorije, dugim peščanim plažama i kristalno čistim morem.

Alanja se nalazi na 130 km od aerodroma u Antaliji. Simbol grada svakako predstavlja veličanstvena Crvena kula, koja dominira gradom. Za ljubitelje peščanih plaža Alanja je pravi izbor. Dve najpoznatije su Kleopatrina plaža i Kejkubat. Grad je prepun prodavnica, restorana, nudi bogat noćni život i sve više privlači mlađe populacije.

Kemer mesto gde je Taurus planina najbliža moru. Okružen je četinarima. Predstavlja jedno od najluksuznijih letovališta na ovom delu obale. Udaljen je oko 40 km od aerodroma u Antaliji. U ovom prelepom letovalištu se nalazi plaža koja sa ponosom nosi “Plavu zastavu”. Poznat je po dugim šljunkovitim plažama, luksuznim hotelima, prijatnoj klimi i obiljem zelenila.

Belek je novo turističko naselje, koje se nalazi na samo 30 km od Antalije. Ovo letovalište je poznato po prelepim peščanim plažama, hotelima najviše kategorije, uređenim baštama i golf terenima. Takođe je čuven i po Nacionalnom golf Parku, gde se često održavaju takmičenja u golfu.

Side predstavlja jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Grad odlikuju uske ulice i pregršt lokaliteta sa antičkim ostacima, peskovite plaže, kafići i restorani.

Sa svakom od ovih destinacija, detaljnije se možete upoznati na stranicama našeg sajta gde ćete pronaći sve informacije koje Vas kao potencijalnog posetioca mogu zanimati.

U svakom slučaju, uvereni smo da kada jednom posetite Tursku, probate izvrsnu hranu, odlična lokalna vina, raki i druga nacionalna pića, upoznate ljubaznost i gostoljubivost domaćina, sigurno ćete želeti da se ponovo vratite i upoznate nova mesta.

 

New Page 1 Alanja - leto 2013 - Letovanje T

HALKIDIKI LETO 2014.

 

Ako želite da iskusite pravi odmor i relaksaciju, Halkidiki je savršen izbor za vas ne samo zbog  prirodnih lepota koje poseduje, već i zbog specijalnih ponuda, popusta, ali i kvaliteta usluge. U sklopu ponude za letovanje u Grčkoj ove sezone, naša agencija izdvaja određeni broj hotela na Halkidikiju sa velikim popustima , koji se odnose na boravak 2 dece gratis različitog uzrasta. Povoljne cene i kvalitetna usluga, predivne plaže i čisto more, učiniće Vaš odmor nezaboravnim.

 

Halkidiki je jedna od najpopularnijih destinacija među srpskim turistima i sinonim za letovanje u Grčkoj. Nalazi se na oko 100 km od Soluna. Izlazi na Egejsko more i posećen je tokom cele sezone. More je kristalno čisto, pa se preporučuje svima koji žele da iskuse pravi odmor – i porodičnim ljudima, zaljubljenim parovima, ali i mladima željnim provoda i noćnog života.

Sastoji se iz 3 dela, ili "prsta" kako ih popularno nazivaju: Kasandra, Sitonija i Atos.

Kasandra: najposećenija i turistički najrazvijenija oblast Halkidikija. Obuhvata zapadnu obalu poluostrva, tzv. prvi prst. Prepoznatljiva je po prostranim plažama, borovim šumama i malim ribarskim mestima,nepreglednim peščanim plažama, čistom i toplom moru, ali i pristupačnim cenama. Naročito se preporučuje mladima željnim dobrog provoda.

Sitonija: nalazi se u središnjem delu poluostrva, tako da istočna strana gleda ka Atosu, a zapadna ka Kasandri. Ima prelepe peščane plaže, male uvale, borove šume i plantaže maslina. Poznata je po proizvodnji vina i meda. Idealna je za prave zaljubljenike u prirodu.

Atos: najsvetije mesto moderne Grčke. To je centar pravoslavlja u kojem se nalazi puno manastira. Oni su izgrađeni usred jedinstvene prirode planine Atos i oličavaju harmoniju duhovne strane čoveka i čiste prirode.


Specijalna Ponuda

Cena ne uključuje popust za rane rezervacije, kao ni bilo koje druge popuste. Za konačnu cenu sa uključenim popustima kliknite na hotel
Turska leto 2014
Krf leto avio
Halkidiki popust do 30%
grčka 10 polupansona
TURSKA LETO 2014 DVOJE DECE GRATIS
IC GREEN PALACE  HOTEL
5*
HAI
LARA
Položaj: IC Hotels Green Palace se nalazi u regiji Kundu. Udaljen je cca. 15 km od aerodroma i cca. 25 km od centra Antalije.
(BEOGRAD) Od 1367,96EURO
WOW TOPKAPI PALACE
5*
MAXAI
LARA
Položaj: Wow Topkapi Palace se nalazi u regiji Kundu. Udaljen je cca. 20 km od centra Antalije i cca. 20 km od aerodroma Antalija.
(BEOGRAD) Od 1238,05EURO
WOW KREMLIN PALACE
5*
MAXAI
LARA
Položaj: Wow Kremlin Palace se nalazi u regiji Kundu. Udaljen je cca. 20 km od centra Antalije i cca. 20 km od aerodroma Antalija.
(BEOGRAD) Od 1194,05EURO
KERVANSARAY LARA CONGRESS &SPA
5*
UAI
LARA
Položaj: Kervansaray Lara Congress & Spa se nalazi u regiji Lara. Udaljen je cca. 14 km od centra grada i cca. 14 km od aerodroma Antalija. Hotel se nalazi do plaže.
(BEOGRAD) Od 1017,05EURO
MILLENIUM PARK
3*
AI
ALANYA
Položaj: Millennium Park Hotel se nalazi u regiji Obakoy. Udaljen je cca. 3 km od centra Alanje, i cca. 132 km od aerodroma u Antaliji.
(BEOGRAD) Od 521,95EURO
ANTALIJA PREPORUKA PUTNIKA
AK-KA ALINDA HOTEL
5*
UAI
KEMER
Položaj: Akka Alinda Hotel se nalazi u regiji Kiris. Udaljen je cca. 7 km od Kemera i cca. 65 km od aerodroma Antalija.
(BEOGRAD) Od 1016,95EURO
SIAM ELEGANCE HOTELS & SPA
5*
UAI
BELEK
Položaj: Siam Elegance Hotels & Spa se nalazi u regiji Bogazkent. Udaljen je cca. 40 km od aerodroma Antalija i cca. 50 km od centra Antalije.
(BEOGRAD) Od 1073,05EURO
SHERWOOD CLUB KEMER
5*
UAI
KEMER
Položaj: Sheerwood Club Kemer se nalazi u regiji Goynuk. Udaljen je cca. 9 km od Kemera, cca. 45 km od centra Antalije i cca. 55 km od aerodroma Antalija.
(BEOGRAD) Od 1102,05EURO
TITANIC DELUXE BELEK
5*
HCAI
BELEK
Položaj: Hotel Titanic Deluxe nalazi se u regiji Belek. Udaljen je cca. 30 km od aerodroma i cca. 40 km od centra Antalije.
(BEOGRAD) Od 1476,96EURO
ANTALIJA HOTELI
DELPHIN BOTANIK
5*
AI
ALANYA
Položaj: Delphin Botanik se nalazi u regiji Okurcular – Alara. Udaljen je cca. 32 km od Alanje i cca. 90 km od aerodroma u Antaliji. Moguć je besplatan hotelski šatl prevoz do Alanje, Side i Manavgata uz rezervaciju unapred na recepciji.
(BEOGRAD) Od 1129,15EURO
DELPHIN BOTANIK PLATINUM
5*
AI
ALANYA
Položaj: Botanik Platinum se nalazi u regiji Okurcular - Alara. Udaljen je cca. 32 km od Alanje i cca. 90 km od aerodroma u Antaliji. Moguć je besplatni hotelski šatl prevoz do Alanje, Sidea ili Manavgata uz rezervaciju unapred na recepciji.
(BEOGRAD) Od 1185,25EURO
DELPHIN DE LUXE ALANYA
5*
UAI
ALANYA
Položaj: Delphin De Luxe se nalazi u regiji Okurcular – Alara. Udaljen je cca. 32 km od centra Alanje i cca. 90 km od aerodroma u Antaliji. Moguć je šatl prevoz od hotela do Alanje, Manavgata i Sidea uz rezervaciju unapred na recepciji.
(BEOGRAD) Od 1166,55EURO
AK-KA ANTEDON HOTEL
5*
UAI
KEMER
Položaj: Akka Antedon Hotel se nalzi u regiji Beldibi. Udaljen je cca. 15 km od Kemera, cca. 30 km od centra Antalije i cca. 45 km od aerodroma Antalija.
(BEOGRAD) Od 1315,05EURO
ANTALIJA HOTELI IZDVAJAMO
PORTO BELLO HOTEL RESORT & BEACH
5*
AI
ANTALYA
Položaj: Porto Bello Hotel Resort & Spa se nalazi do poznate Konyalti plaže. Udaljen je cca. 8 km od centra Antalije i cca. 20 km od aerodroma.
(BEOGRAD) Od 968,05EURO
ASTERIA CLUB BELEK
HV1
HCAI
BELEK
Položaj: Club Asteria Belek se nalazi u regiji Belek. Udaljen je cca. 33 km od aerodroma Antalija.
(BEOGRAD) Od 1147,85EURO
RIXOS SUNGATE
5*
AEAI
KEMER
Položaj: Rixos Sungate se nalazi u regiji Beldibi. Udaljen je cca. 25 km od Antalije i cca. 50 km od aerodroma Antalija. Prostire se na oko 250.000 m² i obuhvata obalu dugu  1000 m.
(BEOGRAD) Od 1733,05EURO
ROYAL HOLIDAY PALACE
5*
UAI
LARA
Položaj: Royal Holiday Palace se nalazi u regiji Lara - Kundu. Udaljen je cca. 15 km od aerodroma Antalija i cca. 17 km od centra Antalije.
(BEOGRAD) Od 1404,15EURO
DELPHIN IMPERIAL
5*
UAI
LARA
Položaj: Delphin Imperial se nalazi u regiji Lara. Udaljen je cca. 10 km od aerodroma Antalija i cca. 15 km od centra Antalije. Hotel se nalazi do plaže.
(BEOGRAD) Od 1651,65EURO
ALANJA LETO 2014
Q PREMIUM RESORT
5*
UAI
ALANYA
Položaj: Q Premium Resort Hotel se nalazi u regiji Okurcalar. Hotel je udaljen cca. 35 km od Alanje i cca. 95 km od aerodroma u Antaliji.
(BEOGRAD) Od 960,85EURO
KIRMAN HOTELS CLUB SIDERA
5*
UAI
ALANYA
Položaj: Kirman Hotels Club Sidera se nalazi u regiji Karaburun. Udaljen je cca. 27 km od Side, cca. 35 km od Alanje i cca. 100 km od aerodroma u Antaliji.
(BEOGRAD) Od 825,05EURO
KLEOPATRA MICADOR HOTEL
3*+
AI
ALANYA
Položaj: Kleopatra Micador Hotel se nalazi u centru Alanje. Udaljen je cca. 120 km od aerodroma Antalija.
(BEOGRAD) Od 701,95EURO
GALAXY BEACH RESORT
4*
AI
ALANYA
Položaj: Galaxy Beach Hotel se nalazi u regiji Mahmutlar. Udaljen je cca. 14 km od centra Alanje i cca. 135 km od aerodroma u Antaliji.
(BEOGRAD) Od 618,97EURO
ANTALIJA HOTELI PO VASEM IZBORU
ANNABELLA DIAMOND HOTEL
5*
AI
ALANYA
Položaj: Annabella Diamond Resort & SPA se nalazi u regiji Incekum. Udaljen je cca. 20 km od Alanje i cca. 100 km od aerodroma u Antaliji.
(BEOGRAD) Od 831,05EURO
SPICE HOTEL & SPA
5*
UAI
BELEK
Položaj: Spice Hotel & Spa se nalazi u regiji Belek. Udaljen je cca. 35 km od aerodroma i cca. 40 km od centra Antalije.
(BEOGRAD) Od 1260,05EURO
KERVANSARAY LARA CONGRESS &SPA
5*
UAI
LARA
Položaj: Kervansaray Lara Congress & Spa se nalazi u regiji Lara. Udaljen je cca. 14 km od centra grada i cca. 14 km od aerodroma Antalija. Hotel se nalazi do plaže.
(BEOGRAD) Od 1017,05EURO
ROYAL WINGS HOTEL
5*
UAI
LARA
Položaj: Royal Wings Hotel se nalazi u regiji Lara. Udaljen je cca. 15 km od aerodroma Antalija i cca. 17 km od centra grada. Hotel se nalazi do plaže.
(BEOGRAD) Od 1404,15EURO