Ukucaj naziv hotela ili traženu destinaciju
Pretraga hotela i raspoloživih letova
Nađi slobodne hotele i rezerviši
Država :
Usluga
Polazak
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
Pretraga raspoloživih letova
Polazak
Datum Polaska :
Dolazak
Datum Dolaska :
Odrasla osoba
Dete
Infant
Klasa
Pretraga Autobus
Država :
Usluga
Mesto polaska:
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
noci

KEMER Svi hoteli u ponudi

Kemer hoteli

preporuka putnika

Erkal resort 3*
Armas Beach 4*
Ak –Ka Claros 4*
Fame residence Kemer 5*
Ozkaymak Kemer marina 5*
Simena holiday village 5*
Mirada del Mar 5*
Fantasia Hotel Deluxe 5*
Ak-ka Antedon 5*
Ak-ka Alinda 5*
Ulusoy Kemer Holiday Club HV1
Club Phaselis HV1
Barut Kemer 5*

Kemer Hoteli

2 dece gratis


(1 dete do 11.99 2 dete do 6.99 god) gratis

Pressa di Finika 5*

2 dece do 12.99 god gratis

Limak Limra 5*

2 dece do 14.99 god gratis

Ulusoy Kemer holiday club 5*

(1 dete do 12.99 drugo dete do 6.99 god)gratis)

Club PHaselis

(1 dete do 11.99 god. 2 dete do 6.99 god.)gratis

Kemer lux hoteli

preporuka putnika

 

 

Barut Kemer 5*   

Nirvana Lagoon Villas Su & sp 5*

Rixos Sungate 5*

Sherwood Club Kemer 5*

Maxx Royal Kemer 5*

Paloma Renaissance Bch R. & spa 5*

 

 

 

New Page 7 Zašto letovati u AntalijiKEMER Raj za decu - Udaljenost od aerodroma: 40 km; Dužina plaže: 53 km; Broj stanonovika: 33.000; Temperatura: proleće/jesen 21, leti 29C ; Najpoznatiji festival: Festival nara (jun); Najveća prednost: šljunak i borova šuma; Ne propustite: vožnju žičarom do vrha Taurusa

Raj za decu naziva se Kemer.

Tačno na mestu gde planina Taorus uranja u tirkiznu vodu nalazi se Kemer. Ima 53 kilometara prelepe obale koju čini savršena plaža sa šljunkom, a u čijoj zaledjini se prostire borova šuma koja pravi „debelu ladovinu”. Voda je kristalno čista, šljunak savršen za sunčanje, a šuma daje svežinu preko potrebnu tokom leta. Kemer se nalazi u Antalijskom zalivu i zaštićen je od udara talasa sa otvorenog mora.

Iako Kemer ima 33,000 stanovnika samo trećina živi u samom gradiću, dok su ostali u mestima Tekirova, Gojnuk, Beldibi... Kompletna obala od Tekirove do Beldibija prepuna je ušuškanih zaliva,  netaknutih plaža sa šljunkom i peskom. Na plaži u Kemeru vijori se prestižna „plava zastava” (www.blueflag.org)  koja garantuje čistu vodu, brojne aktivnosti i standardno dobru uslugu.

Okolina je izuzetnno zanimljiva za ljubitelje aktivnog odmora, jer mogu da pešače, planinare i vide fantastične prizore prirode u kanjonu Gojnuk, Olimpos ili Fazelis.

Kemer je prava istorijska čitanka uživo. Jer, tu se nalazi i pećina Karain u kojoj se mogu videti crteži predaka ljudi iz paleolita. Iz Kemera je najbolje krenuti na izlet do likijskih grobnica.

Kemer je jedna od važnih tačaka koja se nalazi na mediteranskoj mapi  gnjuranja, jer ovde ronioci, recimo, imaju prilike da rone kraj olupine francuskog broda „Pariz 2” koji se nasukao blizu marine u Prvom svetskom ratu.

Sam Kemer je prepun kafićima, barova, noćnih klubova, restorana, prodavnica, piljara, radnji i butika.

U Kemeru se u trećoj nedelji juna održava Festival nara, kada se može uživati u muzici, paradi, koncertima, izložbama i raznim drugim događajima. U julu se održava spektakularni karneval  (www.kemertourist.info).

Sezona traje od aprila do oktobra, a temperatura čitavog leta je izuzetno prijatna.


Kemer 2016 letovanje u Turskoj

Kemer hoteli

Ponuda hotela za letovanje u Kemeru .Hoteli u Kemeru su pretežno kategorizovani sa 5*

Kemer 2016

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2016 u organizaciji agencije Fibula Beograd

Kemer vremenska prognoza

Leto u Kemeru počinbje već u maju kada se i zvanično otvara i sezona kupanja.

Kemer leto 2016

Skup različitih paket aranžmana za letovanje u Kemeru.Dvoje dece gartis ,hoteli na plaži, Hoteli u centru Kemera,Hoteli za parove .Najrazličitiji produkti i ponude za leto 2016 u Kemeru

Kemer letovanje

Letovanje na poznatim plažama i regijama u Kemeru.Kemer centar,Beldibi,Tekirova,Goynuk ... neki su od izbora regija za letovanje u Kemeru za sezonu 2016

Kemer mapa

Mapa polaožaj hotela udaljenost od centra letovališta najvažnije atrakcije izleti u Kemeru

Kemer slike

Slike sa letovanja se pamte.slike plaža hotela sadržaja najlešhih trenutaka sa letovanja u Kemeru

Kemer utisci

Utisci putnika o letu provedenom u Kemeru.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretžno šljunkovite i peskovite ,prirodne.Najveći broj hotela u Kemeru se nalazi na sopstvenim plažama

Kemer last minute

Last minute ponude aranžmana za letovanje u Kemeru biće dostupne putnicima i ovog leta na web stranici agencije Fibula

Kemer letovalište

Oblast Kemer se sastoji od nekoliko letovališta : Kemer centar,Beldibi,goynuk i Tekirova najpoznatiji su medju njima

Kemer limak limra

Najpoznatiji porodični hotel u Kemeru.Dvoje dece do 15 godina gratis

Kemer letovanja iskustva

Različita iskustva putnika sa letovanja u Kemeru.Njihovi utisci zapažanja komentari na i najvažnije informacioje o ponudi za letovanje u Kemeru 2016 na stranici agencije Fibula

Forumi putnika o letovanju u Kemeru sa komentarima najpoznatijih vodiča,hotelijera i agenata

Kemer hoteli sa 5 zvezdica

Limak Limra 5* Nirvana Lagoon5* Rixos tekirova Rixos Sungate Rixos Beldibi Crystal hoteli

Fame hoteli Fantasia de luxe

Kemer hoteli sa 4 zvezdice

Hotel Fame Sherwood greenwood

Kemer avionom

Paket aranžmani agencije Fibula za letovanje u Kemeru 2016.Polasci direktnim čarterima agencije Fibula

Turska Kemer avionom

Ponuda različitih paket aranžmana za letovanje u Kemeru u organizaciji agencije Fibula Beograd


 

TURSKA LETO 2016


Naša agencija i ove sezone ima veoma bogatu ponudu za letovanje 2016. U slučaju da ste odlučili da svoj odmor ove godine provedete u Turskoj, mi smo tu da Vam preporučimo i pomognemo da izberete konkretno letovalište koje će biti u skladu sa Vašim željama i mogućnostima.

Aranžmani obuhvataju avionski prevoz (direktan čarter let do Antalije) i smeštaj u izabranom hotelu. Hoteli sa All Inclusive uslugom imaju velike popuste i akcije. Na stranicama našeg sajta možete pronaći cenovnike za Antaliju, Alanju, Belek, Kemer, Side, Kušadasi, Bodrum i Marmaris, ali se i svakodnevno možete informisati o specijalnim ponudama i popustima.

 

Turska je zemlja čiju obalu zapljuskuju četiri mora, jedina koja se prostire na dva kontinenta, dom raznih kultura i svetske civilizacije stare preko deset hiljada godina, ali i mesto gde se dodiruju tri kontinenta starog sveta. Ima obalu koja je dugačka više od 8000 km.

 

Turistički centri rasprostranjeni na Egejskom moru imaju brojne prirodne plaže i uvale naročito oko Bodruma gde se nalaze polja pamuka i maslina.

Kušadasi upotpunjuje ponudu blizinom istorijskog grada Efes, crkve Bogorodice. Marmaris nudi dobar noćni život i peskovite plaže zlatne boje.

 

Sredozemno je najtoplije more koje zapljuskuje obalu Turske. Čisto, prozirno more, u nijansama od tirkizno do tamno plave boje, peskovite i šljunovite plaže stvaraju u turistima želju da se ponovo vrate. Vodeću ulogu u razvoju turizma na obalama Mediterana preuzela je Antalijska regija. Pored najvećeg grada Antalije, po kojem i cela regija nosi ime, razvili su se i drugi manji gradovi – Kemer, Belek, Side, Alanja.

 

Antalija sa više od milion poseta godišnje važi za turističku prestonicu Turske. Smeštena u zalivu, u čijem zaleđu se uzdiže planina Taurus. Izgrađena je iz dva dela – savremenog i starog grada podignutog oko stare luke. Danas predstavlja vodeći grad u ovoj regiji, sa hotelima visoke kategorije, dugim peščanim plažama i kristalno čistim morem.

 

Alanja se nalazi na 130 km od aerodroma u Antaliji. Simbol grada svakako predstavlja veličanstvena Crvena kula, koja dominira gradom. Za ljubitelje peščanih plaža Alanja je pravi izbor. Dve najpoznatije su Kleopatrina plaža i Kejkubat Grad je prepun prodavnica, restorana, nudi bogat noćni život i sve više privlači mlađe populacije.

 

Kemer mesto gde je Taurus planina najbliža moru. Okružen je četinarima. Predstavlja jedno od najluksuznijih letovališta na ovom delu obale. Udaljen je oko 40 km od aerodroma u Antaliji. U ovom prelepom letovalištu se nalazi plaža koja sa ponosom nosi “Plavu zastavu”. Poznat je po dugim šljunkovitim plažama, luksuznim hotelima, prijatnoj klimi i obiljem zelenila.

 

Belek je novo turističko naselje, koje se nalazi na samo 30 km od Antalije. Ovo letovalište je poznato po prelepim peščanim plažama, hotelima najviše kategorije, uređenim baštama i golf terenima. Takođe je čuven i po Nacionalnom golf Parku, gde se često održavaju takmičenja u golfu.

Side predstavlja jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Grad odlikuju uske ulice i pregršt lokaliteta sa antičkim ostacima, peskovite plaže, kafići i restorani.

 

Sa svakom od ovih destinacija, detaljnije se možete upoznati na stranicama našeg sajta gde ćete pronaći sve informacije koje Vas kao potencijalnog posetioca mogu zanimati.

 

U svakom slučaju, uvereni smo da kada jednom posetite Tursku, probate izvrsnu hranu, odlična lokalna vina, raki i druga nacionalna pića, upoznate ljubaznost i gostoljubivost domaćina, sigurno ćete želeti da se ponovo vratite i upoznate nova mesta.

 

New Page 8 Alanja - leto 2013 - Letovanje T

 

 

KEMER LETO 2016


 

Na zahtev naših lojalnih klijenata ove sezone iz bogate ponude izdvajamo hotele različitih kategorija u Kemeru koji nude povoljne cene (naročito hoteli sa All Inclusive uslugom). Za uplate do 30.04.2016. nudimo velike popuste na cenu aranžmana.

Akciju za najpovoljnije aranžmane, turskog letovališta Kemer možete svakodnevno pregledati na stranicama našeg sajta.

Popusti za postojeće i nove akcije postavljene su na stranici za leto 2016 u Turskoj.

Kemer se nalazi u južnom delu Turske i jedan je od najpoznatijih turističkih centara u Antaliji. Udaljen je oko 40 km od aerodroma u Antaliji. Predstavlja jedno od najluksuznijih letovališta na tom delu obale. Poznat je po mediteranskoj klimi (suvo i toplo vreme), obiljem zelenila, luksuznim hotelima i po dugim peščanim i šljunkovitim plažama. More je kristalno čisto i toplo (temperatura vode dostiže i 33ºC).

Svih 45 km (koliko ima od Antalije do Kemera) put dodiruje Sredozemno more i planinu Taurus tako da u jednom momentu prolazite kroz četinare, a već u sledećem pored prostrane peščane plaže. Miris borova se oseća u Kemeru kao da se nalazite u sred šume. Ovo naselje je pažljivo građeno kako bi se uklopilo sa okolinom i pruža idealno mesto za odmor. Šetalište na severnoj strani grada vodi direktno do plaže koja ima ’’Blue Flag’’ dobijenu od Evropske Unije za najlepše i najuređenije plaže. Ulica koja prolazi kroz centar Kemera nudi razonodu za sve: diskoteke, kafiće, prodavnice, suvenirnice, butike, restorane pored plaže sa prostranom baštom i hladovinom pod palmama i borovima gde možete birati da li Vam više odgovara da odmarate u turskom stilu sedenja, lazy begu ili da se sunčate na ležaljkama uz sveže ceđeno voće ili sladoled (dondurma), a tokom večeri možete okusiti razne voćne ukuse nargile.

Kao turističko mesto je počeo da se razvija tek od pre dve decnije. Ime mesta potiče od kamenog zida koji je izgrađen kako bi zaštitio grad od poplava.

Kemer se naročito preporučuje za porodične odmore, ima puno parkova, zelenila, igraonica i sadržaja za decu.

Preporučujemo sledeće izlete: obilazak mesta Demre (crkva Sv.Nikole), krstarenje brodom, tursko kupatilo, Pamukkale, tursko veče, jednodnevni izlet u Izrael, obilazak Antalije i Duden vodopada, šoping turu, ali i obilazak antičkih lokaliteta Phaselisa, Olimposa i Kalea koji su ujedno i pogodna mesta za piknik uz kupanje.

Kemer ima veliki udeo u hotelskim kapacitetima Antalijske regije, a pošto je poznat i kao idealno mesto za odmor i relaksaciju, privlači sve veći broj turista iz celog sveta.

Karakteristike obroka u Turskoj:

Neke namirnice koje su uobičajene za Evropu nisu sastavni deo Turske kuhinje. Kvantitet, kvalitet i raznovrsnost hrane zavisi od kategorije hotela i cene. Z a razliku od naše, u ponudi turske kuhinje ima više testenina, svežeg i kuvanog povrća, voća, nešto mlečnih proizvoda, a manje mesa (meso se pretežno služi u kuvanim jelima) i mesnih prerađevina čiji je kvalitet ispod našeg standarda. U hotelima sa 2*,3* i 4* riba se retko služi. Piće obuhvaćeno All Inclusive uslugom (točeno pivo, stono vino, jedna ili dve vrste rakije, sokovi na rastvaranje) najčešće se služi u plastičnim čašama. 


Svi hoteli u ponudi KEMER 101 Rezultat je pronađen na strana 7 strana
Poredjaj po
3 STAR

Položaj: Sefikbey City hotel se nalazi u centru Kemera, 55 km od aerodroma Antalija. 

STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 105 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
3 STAR
Položaj: Idyros Hotel se nalazi u centu Kemera. Udaljen je cca. 55 km od aerodroma Antalija.
STANDARDNA SOBA POLUPANSION Cena: 112 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
3 STAR

 Položaj: Sefikbey hotel se nalazi u centru Kemera, 55km od aerodroma Antalija.

STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 112 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
3 STAR

 Položaj: Ares hotel se nalazi u centru Kemera, 60km od aerodroma Antalija.

STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 115,15 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
3 STAR

 Položaj: Club Ares hotel se nalazi u centru Kemera, 60km od aerodroma Antalija.

STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 119,7 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
3 STAR

 Položaj: Hotel se nalazi u centru Kemera, 60km od aerodroma Antalija.

STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 140 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
4 STAR
Položaj: Matiate Hotel se nalazi u regiji Beldibi. Hotel je udaljen cca. 15 km od centra Kemera i cca. 40 km od aerodroma u Antaliji.
ECONOMY ROOM WITHOUT BALCONY SVE UKJUCENO Cena: 141,4 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
4 STAR

 Položaj: Blue Sky se nalazi u regiji Kiris, cca. 7km od centra Kemera i 55km od aerodroma Antalija.

ECONOMY SOBA SVE UKJUCENO Cena: 168 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
3 STAR

 Položaj: Beldiana Park se nalazi u regiji Beldibi, 25km od centra Antalije i 40km od aerodroma.

STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 168 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
4 STAR PLUS
Položaj: Grand Mir’Amor hotel se nalazi u regiji Kiris, cca. 4km od centra Kemera i 65km od aerodroma Antalija.
ECONOMY SOBA SVE UKJUCENO Cena: 182 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela

Položaj: Iko Melisa Garden se nalazi u centru Kemera, 55km od aerodroma Antalija.

PORODICNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 188,3 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
4 STAR

 Položaj: Stella hotel se nalazi u regiji Camyuva, cca. 7km od centra Kemera i 65 km od aerodroma Antalija.

STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 196 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
4 STAR

 Položaj: Hotel Astoria se nalazi u centru Kemera i cca. 55km od aerodroma Antalija.

STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 196 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
3 STAR
 Položaj: Larissa Park Hotel Beldibi se nalazi u regiji Beldibi. Hotel je udaljen cca. 15 km od centra Kemera i cca. 35 km od aerodroma u Antaliji.
STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 206 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
3 STAR PLUS
 
Položaj: Hotel se nalazi u Beldibiju, 40km od aerodrome Antaliya, 14km od Kemera.
STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 210 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela