Ukucaj naziv hotela ili traženu destinaciju
Pretraga hotela i raspoloživih letova
Nađi slobodne hotele i rezerviši
Država :
Usluga
Polazak
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
Pretraga raspoloživih letova
Polazak
Datum Polaska :
Dolazak
Datum Dolaska :
Odrasla osoba
Dete
Infant
Klasa
Pretraga Autobus
Država :
Usluga
Mesto polaska:
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
noci

KRF Svi hoteli u ponudi

New Page 3 GRČKA LETO 2013 NA HALKIDIKIJU P

KRF LETO 2014
Ponuda agencije Fibula Travel na Krfu za ovo leto bazirana je na hotelskoj ponudi. Različite hotelske strukture, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* biće osnov naše ponude za leto 2014.
KRF 2014 NOVO
Iako je već postao tradicionalna destinacija za goste iz Srbije, u ponudi hotela ove godine biće dosta iznenađenja i novina. To se pre svega odnosi na uslugu u hotelima koja polako sa polupansiona prelazi na all inclusive. Broj i vrsta sadržaja u hotelima se povećava i postaje raznovrsnija.
KRF LETOVANJE 2014
U ovogodišnjoj ponudi za vaše letovanje izdvojili smo dva hotela posebno. To su Ambiente Palace 4* i Hotel Sea Garden 3* u Asprokavosu. Oba hotela su sa uslugom all inclusive i sa dobrim popustima za decu.
KRF LETO 2014, AVIONOM, AUTOBUSOM, SOPSTVENIM PREVOZOM
U ponudi agencije Fibula Air Travel možete da birate prevoz do željene destinacije. Avionom direktan čarter let do Krfa. Autobusom polasci su na 10 dana i sopstvenim prevozom na novom auto-putu, završenom prošle godine. Mapa Krfa i pravci kretanja biće vam dostupni na našem sajtu.
KRF LETO SPECIJALNE PONUDE
Specijalne ponude postaju zaštitni znak agencije Fibula Travel. Za ovo leto na Krfu mi smo pripremili veliki broj specijalnih ponuda sa različitim popustima.
KRF LETOVANJE ZA PORODICE
U okviru specijalnih ponuda posebnu pažnju ćemo posvetiti letovanju porodica sa decom. Popusti za porodice biće zatupljeni u velikom broju hotela, naročito u onim sa all inclusive uslugom.


New Page 4 Alanja - leto 2013 - Letovanje T

Krf leto 2014
Krf letovanje 2014


Krf - smaragdno ostrvo koje je na zapadu okruženo Jadranskim morem a na istoku Jonskim, proteže se na 217 km dugoj obali, na dva prelepa zaliva, Krf i Lefkimi, koji svojim položajem, lepotom i klimom predstavljaju pravu turističku atrakciju. Krf privlači mnoge turiste iz Evrope i iz Azije. Neki kažu da je Krf - “Grčka kapija” za evropske turiste, zato što je, kao jedno od sedam Jonskih ostrva, najbliže Evropi. Krf je preplavljen maslinjacima, četinarima, prelepim cvetnim pejzažima i živopisnim selima i ima prelepu obalu. Od rajskih plaža sa zlatnim peskom, preko šljunkovitih ili peščanih uvala s barovima i restoranima, na ovom jedinstvenom ostrvu možete odmor upotpuniti zabavom, šarenolikim noćnim životom, posetom brojnim muzejima, utvrđenjima ili manastirima, što je san za posetioce sa istančanim ukusom. Krf (Corfu) je dobio ime po vrhovima (korifi) Stare tvrđave koja se vidi sa mora. Stari grad Krf je pod zaštitom UNESCO-a. Znamenitosti: Grad Krf, Srpska kuća, ostrvo Vido, Ahilion (letnjikovac princeze Elizabete), manastir Paleokastrica, Pomtikosi, Akvalend.

 

 

KRF LETO 2014

 

Krf  (ostrvo u Jonskom moru) svojim geografskim položajem, klimom i prirodnim lepotama privlači turiste sa svih strana sveta. Divna obala, bogata vegetacija, šljunkovite i peščane uvale retko koga mogu ostaviti ravnodušnim. More je kristalno čisto, sa svih strana se prostire bujna vegetacija pa se Krf preporučuje svima koji žele da iskuse odmor u pravom smislu te reči.

Kako bi zadovoljila zahteve svih potencijalnih posetilaca Krfa, naša agencija i ove sezone prepušta turistima izbor vrste prevoza. Imate mogućnost da putujete sopstvenim prevozom, ali do željene destinacije možete doći autobusom ili direktnim čarter letovima koji su u sklopu paket aranžmana naše agencije.

Na našem sajtu možete pronaći sve pojedinosti koje se tiču hotela, usluga, kao i cena aranžmana.

 

Krf- dragulj Jonskog arhipelaga, zeleno ostrvce sa kristalno čistim morem, beskrajnim prirodnim lepotama, ostrvo muzike, umetničke inspiracije, predivnih vidika i fantastičnih plaža. On je kombinacija kosmopolitskog i tradicionalnog jer svoj odmor možete upotpuniti zabavom, noćnim životom, posetom brojnim muzejima ili manastirima, što znači da svaki posetilac može u potpunosti uživati na ovom divnom ostrvu.

Zbog svoje bogate istorije, Krf obiluje spomenicima, od kojih svakako treba posetiti spomenik stradanja srpskih vojnika u I svetskom ratu, na ostrvu Vido, a u moru kraj tog ostrva su sahrenjeni srpski vojnici u čuvenoj ’’plavoj grobnici’’.

Pored svedočanstva istorije ovo ostrvo svojim pejzažima, plažama, uskim kamenitim ulicama, restoranima, kafićima, tavernama i diskotekama pružiće vam i neiscrpne mogućnosti zabave.

 

Grad Krf (Kerkira) – jedan je od najlepših ostrvskih gradova ove regije; dugo je bio pod vlašću Venecije i zato se ne može ubrojati u tipične grčke gradove. Prema grčkoj mitologiji ime je dobio prema nimfi Kerkiri koju je oteo Posejdon. Grad se razvio oko kamenite stene, gde je danas gradska tvrđava. U centralnom delu je trg Esplanada, najveći trg na Balkanu. Sem samog grada Krfa koji je poznat po tvrđavama i starom gradu smeštenom između njih, takodje ne treba zaobići ni ostale znamenitosti: crkva Sv. Spiridona, Srpska kuća, Ahilion, manastir Paleokastrica, Pomtikosi, Akvalend. Grad Krf je zbog svoje lepote na spisku svetske kulturne baštine UNESKO-a. Jedna od najposećenijih je svakako Liston ulica, sa mnogobrojnim fenjerima koji pružaju poseban ugođaj u toku večernjih šetnji.

Na obodu grada i u predgrađima se nalaze hotelski kompleksi i prelepe plaže.

Kavos - grčka Ibica je najatraktivnije mesto za zabavu u Grčkoj. Diskoteke, klubovi i barovi čine da ovo mesto živi 24 sata dnevno. Turisti koji posećuju Kavos u najvećem broju su mladi od 18 do 35 godina. Letovalište se nalazi na krajnjem jugu ostrva Krf, a od grada Krfa udaljeno je 40 km. Pored velikog broja mesta za zabavu Kavos obiluje i supermarketima, prodavnicama, rent - a - car agencijama. Kavos predstavlja najatraktivnije mesto za zabavu u Grčkoj jer je, za razliku od drugih letovališta ovog tipa, veoma pristupačno cenom. Svake godine ovo mesto posećuju najpoznatiji DJ - evi iz Evrope. Za sve ljubitelje clubbinga, housa, dram and basse - a, tehna, Kavos je najbolji izbor za ovo leto. Plaža je duga, peščana, ima plitku vodu.

Paleokastrica se nalazi na severozapadnom delu ostrva, među brdima na čijim se padinama nalaze maslinjaci. Čini je pet malih zaliva. U njenu luku pristaju jahte iz svih delova Mediterana. Posebno je atraktivno selo Lakones. Voda je izuzetno čista, duboka i vrlo hladna zbog podzemnih izvora. Plaža je šljunkovita. U okolini postoji puno malih skrivenih plaža do kojih se može doći čamcem.

Sidari je ’’Blue Flag’’ plaža. Nalazi se na zapadnom kraju severne obale. Iznad plaže su zelena brda i litice od peskovitog kamena. Posebnu atrakciju čini Kanal Ljubavi. Voda je plitka i vrlo topla. Mogu se iznajmiti pedalino ili kanu. Mesto ima preko 40 taverni.

Kasiopi se nalazi u podnožju planine Pantokrator. Ovo mesto je nekada bilo ribarsko selo, a sada ima pregršt turističkih aktivnosti i pogodnosti. U blizini se nalaze luka i ostaci rimskih građevina. Šljunkoviti zalivi su vrlo bezbedni za plivanje. Ima taverne i restorane.

Benitses (’’Blue Flag’’) okružena je zelenilom. Ovo mesto je malo ribarsko selo. Stare kuće održavaju tradicionalnu atmosferu. Plaže su šljunkovite, imaju platform za plivanje i mnoštvo sportova poput paraglajdinga, skijanja na vodi, pedalina i drugih stvari. Ima puno fast food radnji i restorana.

Ipsos – nalazi u severoistočnom delu ostrva; malo mesto koje magistrala deli na dva dela, sa jedne strane je peskovita i šljunkovita, uska i duga plaža (’’Blue Flag’’) koja se završava pristaništem, i čisto i toplo more, a sa druge su brojni hoteli, klubovi, restorani, marketi, prodavnice suvenira, kao i puno klasičnih grčkih taverni. Posebna atrakcija su sportovi na vodi. Preporučuje se uglavnom mladim ljudima željnim provoda.

Guvija – malo mesto koje se nalazi 9 km severno od grada Krfa; prepuno je restoranima, kafićima sa živom muzikom, prodavnicama, tavernama koje služe lokalne specijalitete. Plaža je mala, šljunkovita i uska i preporučuje se svima koji žele pravi odmor na mirnoj, čistoj plaži. Ima i mirnih i usamljenih delova, ali i onih u kojima se čuje glasna muzika, tako da ima za svakog po nešto. Ima i velike mogućnosti za sportove na vodi.

Ermones (’’Blue Flag’’) plaža iznad koje se uzdižu stenovite planine. Ima veoma duboku vodu i peščanu i šljunkovitu plažu. Idealna je za ljubitelje mira i uživanja. U blizini je teren za golf, penjanje po stenama i ronjenje. Ima puno taverni.

Dasija - nekada je Dassia bila malo ribarsko selo sa sunčanim plažama, a danas je jedno od omiljenih letovališta na ostrvu, naročito među srpskim turistima. To je prvo mesto na Krfu koje je počelo da razvija turizam. Nalazi se na severu ostrva, udaljeno je od grada Krfa samo 12 km. Okružena je borovim šumama i maslinjacima. Glavna plaža je duga i uska, od mešanog krupnog i sitnog šljunka, duga je 200 m i ima etiketu ’’Blue Flag’’ što znači da zadovoljava najviše evropske standarde čistoće i kvaliteta. Opremljena je ležaljkama i suncobranima, moguće je i bavljenje svim sportovima na vodi (naročito skijanje). Postoje i platforme za plivanje. Na južnom kraju su dva jedina velika hotela, Dassia Chandris i Corfu Chandris, a na severnom kraju su skoncentrisani pabovi, barovi na plaž, taverne i hoteli. Dassia je veoma popularno letovalište koje je pre svega omiljeno porodicama sa decom i parovima koji žele da se osame.

 

Svi hoteli u ponudi KRF 83 Rezultat je pronađen na strana 6 strana
Poredjaj po
APPARTMENT
Položaj: Mary Apartment se nalazi u Sidariju. Udaljen je cca 2 km od centra Sidarija, a najbliži restoran i supermarket su udaljeni cca 200 m.
STUDIO ROOM ONLY Cena: 8 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Angelina Hotel & Apartments je moderan i prostran apart-hotel, idealan za odmor porodica i parova. Smešten je u poznatom letovalištu Sidari, na severnoj obali Krfa. Udaljen je cca. 42 km od grada Krfa.
STUDIO SAMO SMESTAJ Cena: 8,5 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Hotel se nalazi u centru mesta u blizini kafića, klubova, prodavnica, taverni. Plaža je udalena 30m od hotela.  
TWIN ROOM NOCENJE SA DORUCKOM Cena: 9,25 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Amadeus Hawai Studios & Apartments je mali kompleks koji se nalazi u delu Sidarija poznatom kao Canal D’Amour. Smešten je nedaleko od centra mesta gde se nalaze barovi, restorani i radnje. Idealan je za parove i porodice.
STUDIO ROOM ONLY Cena: 9,5 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
APPARTMENT
Položaj: Bertos Studios kompleks se nalazi u prelepom mestu Sidari. Udaljen je cca. 1 km od centra mesta i cca. od 37 km od glavnog grada Krfa.
STUDIO ROOM ONLY Cena: 10,5 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Polozaj: Lord Complex je smesten u Agios Georgiosu koji se prostire pored prostrane pescane plaze, dugacke cak 4km. Okruzen predivnim zelenilom, ovaj kompleks predstavlja utociste i  mesto za odmor u pravom smislu reci. Ovaj porodicni kompleks sa izrazenom domacinskom atmosferom predstavlja jedan od najpopularnijih apartmanskih smestaja u juznom delu ostrva
STUDIO SAMO SMESTAJ Cena: 11 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
STUDIO 2 PAX ROOM ONLY Cena: 11,5 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
APPARTMENT
Položaj: ABC Sweet Home se nalazi u mestu Sidari, nedaleko od plaže. Udaljen je cca. 1 km od Sidarija, i cca. 30 km od luke Krf i aerodroma.
STUDIO ROOM ONLY Cena: 11,5 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Yannis Hotel se nalazi u centru čuvenog letovališta Ipsos, na istočnoj obali Krfa. Hotel je udaljen cca. 15 km od grada Krfa i 4 km od mesta Barbati poznatog po prelepoj plaži i kristalno čistom moru.
TWIN ROOM NOCENJE SA DORUCKOM Cena: 12 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Matoula apartmani se nalaze na severu ostrva Krf, na 100m od centra mesta Acharavi. Od aerodroma i grada Krfa  su udaljeni oko 38 km.
STUDIO GARDEN VIEW ROOM ONLY Cena: 12 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Polozaj : Saint Spiridon je smešten na uzvišenju, nadomak glavnog puta koji vodi ka mestu Kasiopi. Udaljen je oko 15 minuta pešačenja od centra Kasiopija, luke i plaže.
STUDIO SAMO SMESTAJ Cena: 13 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Annaliza Aparthotel je smešten u popularnom letovalištu Ipsos, u severo-istočnom delu Krfa.
STUDIO NAJAM Cena: 14 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Hotel Blue Sea se nalazi u mestu Agios Georgios na jugoistočnoj obali.  Udaljen je 100 m od plaže, 25 km od grada i aerodroma, 150 m od stanice autobusa koji vozi do grada Krfa, 50 m od supermarketa.
TWIN ROOM NOCENJE SA DORUCKOM Cena: 14 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Oasis Hotel je smešten u mestu Perama, u centralnom delu Krfa, na njegovoj istočnoj obali. Stanica autobusa koji vozi do grada Krfa, južnog i severnog Krfa se nalazi ispred hotela. Hotel je udaljen 1 km od mesta Kanoni, 2 km od palate Ahileon, 4 km od mesta Benitses, 6 km od aerodroma, 7,5 km od grada Krfa i 8 km od luke.
TWIN ROOM NOCENJE SA DORUCKOM Cena: 14 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: San Marina Hotel je moderan hotel, koji svojim gostima pruža uslugu u udobnoj i prijateljskoj atmosferi. Smešten je u urbanom letovalištu Kavos, u regiji Lefkimi, na jugu Krfa. Udaljen je od centra 150 m.
DVOKREVETNA SA POGLEDOM NA BAZEN NOCENJE SA DORUCKOM Cena: 14,5 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela