Ukucaj naziv hotela ili traženu destinaciju
Pretraga hotela i raspoloživih letova
Nađi slobodne hotele i rezerviši
Država :
Usluga
Polazak
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
Pretraga raspoloživih letova
Polazak
Datum Polaska :
Dolazak
Datum Dolaska :
Odrasla osoba
Dete
Infant
Klasa
Pretraga Autobus
Država :
Usluga
Mesto polaska:
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
noci

KRF Svi hoteli u ponudi

New Page 3 GRČKA LETO 2013 NA HALKIDIKIJU P

Leto 2015.

K R F LETO 2015

FibulaCenovnik leto        FibulaSpecijalna ponuda 

Letovanje na Krfu u paket aranžmanima avionom agencije Fibula.Ponuda pakete aranžamana sa uključenim avio prevozom i transferom.Individualni aranžmani za letovanje na krfu u hotelima i apartmanima.

Krf letovanje smeštaj

Krf  apartmani , hoteli , pansioni .

Različite strukture smeštaja u ponudi za letovanje na Krfu 2015 godine.

Smeštaj ,apartmani i hoteli u sledećim mestima: Agios Georgios,Dasija,Ipsos ,Guvija Pleokastrica, Moraitika, Kavos,

Hoteli na krfu različitih kategorija i povoljnih cena po čemiu se letovanje 2015 na Krfu izdvaja od ostalih destinacija u Grčkoj za letovanje 2015

Krf avionom 2015

Paket aranžmani avionom za Krf u organizaciji agencije Fibula.Direktni čarteri za Krf počev od 04.06 2015 pa do kraja septembra meseca.Avio prevoz transfer usluge lokalnih vodiča i predstavnika agencije Fibula za letovanje na Krfu 2015 avionom

Krf leto 2015

Posetite Krf jedno od najlepših ostrva jonskog mora.Izuetna klima predivne plaža i veliki broj istorijskih spomenika različitih civilizacija upotpuniže vaš odmor.Leto 2015 na Krfu možete provesti pod veoma povoljnim uslovima

Krf last minute i specijalne ponude

Kao i prethodnih godina agencija Fibula će ponuditi specijalne i last minute cene svojih aranžamana za letovanje na Krfu.Specijalne i last minute ponude kretaće se od neverovatnih 159 eura za smeštaj u apartmanima i avio prevoz do 400 eura za uslugu All inclusive u hotelu sa 3* sa uključenim avio prevozom

Krf  cene aranžmana

Cene paket aranžmana kao i individualnih aranžmana se razlikuju po sezonalnosti.Veliki popusti i povoljne cene za letovanje na Krfu ostavriće svi putnici kpji na vreme rezervišu svoje aranžmane.Cene hotela apartmana i uopšte smeštaja na Krfu su daleko povoljnije od ostaliuh delova Grčke obale . Rani buking popusti na redovne cene idu čak do 30% na cene hotela i apartmana na Krfu

Krf leto svi  aranžmani

Aranžmani za letovanje na Krfu ovog leta podeljeni su u 3 grupe.

Individualni , avio prevoz paket aranžamani i specijalne ponude za letovanmje na Krfu autobusom ( ponude će biti postavljene oko 30.03 2015 )

Krf hoteli 2015

Hoteli na Krfu razlikuju se po kategoriji ,poziciji ali i mestu.Cene su veoma pristupačen i povoljne za letovanje u hotelima na Krfu.Usluga u hotelima je različita,All inclusive,polupansion,noćenje sa doručkom .Sadržaji u hotelima na Krfu zavise pre svega od njihove kategorizacije.

New Page 4 Alanja - leto 2013 - Letovanje T

Krf leto 2015
Krf letovanje 2015


Krf - smaragdno ostrvo koje je na zapadu okruženo Jadranskim morem a na istoku Jonskim, proteže se na 217 km dugoj obali, na dva prelepa zaliva, Krf i Lefkimi, koji svojim položajem, lepotom i klimom predstavljaju pravu turističku atrakciju. Krf privlači mnoge turiste iz Evrope i iz Azije. Neki kažu da je Krf - “Grčka kapija” za evropske turiste, zato što je, kao jedno od sedam Jonskih ostrva, najbliže Evropi. Krf je preplavljen maslinjacima, četinarima, prelepim cvetnim pejzažima i živopisnim selima i ima prelepu obalu. Od rajskih plaža sa zlatnim peskom, preko šljunkovitih ili peščanih uvala s barovima i restoranima, na ovom jedinstvenom ostrvu možete odmor upotpuniti zabavom, šarenolikim noćnim životom, posetom brojnim muzejima, utvrđenjima ili manastirima, što je san za posetioce sa istančanim ukusom. Krf (Corfu) je dobio ime po vrhovima (korifi) Stare tvrđave koja se vidi sa mora. Stari grad Krf je pod zaštitom UNESCO-a. Znamenitosti: Grad Krf, Srpska kuća, ostrvo Vido, Ahilion (letnjikovac princeze Elizabete), manastir Paleokastrica, Pomtikosi, Akvalend.

 

 

KRF LETO 2015

 

Krf  (ostrvo u Jonskom moru) svojim geografskim položajem, klimom i prirodnim lepotama privlači turiste sa svih strana sveta. Divna obala, bogata vegetacija, šljunkovite i peščane uvale retko koga mogu ostaviti ravnodušnim. More je kristalno čisto, sa svih strana se prostire bujna vegetacija pa se Krf preporučuje svima koji žele da iskuse odmor u pravom smislu te reči.

Kako bi zadovoljila zahteve svih potencijalnih posetilaca Krfa, naša agencija i ove sezone prepušta turistima izbor vrste prevoza. Imate mogućnost da putujete sopstvenim prevozom, ali do željene destinacije možete doći autobusom ili direktnim čarter letovima koji su u sklopu paket aranžmana naše agencije.

Na našem sajtu možete pronaći sve pojedinosti koje se tiču hotela, usluga, kao i cena aranžmana.

 

Krf- dragulj Jonskog arhipelaga, zeleno ostrvce sa kristalno čistim morem, beskrajnim prirodnim lepotama, ostrvo muzike, umetničke inspiracije, predivnih vidika i fantastičnih plaža. On je kombinacija kosmopolitskog i tradicionalnog jer svoj odmor možete upotpuniti zabavom, noćnim životom, posetom brojnim muzejima ili manastirima, što znači da svaki posetilac može u potpunosti uživati na ovom divnom ostrvu.

Zbog svoje bogate istorije, Krf obiluje spomenicima, od kojih svakako treba posetiti spomenik stradanja srpskih vojnika u I svetskom ratu, na ostrvu Vido, a u moru kraj tog ostrva su sahrenjeni srpski vojnici u čuvenoj ’’plavoj grobnici’’.

Pored svedočanstva istorije ovo ostrvo svojim pejzažima, plažama, uskim kamenitim ulicama, restoranima, kafićima, tavernama i diskotekama pružiće vam i neiscrpne mogućnosti zabave.

 

Grad Krf (Kerkira) – jedan je od najlepših ostrvskih gradova ove regije; dugo je bio pod vlašću Venecije i zato se ne može ubrojati u tipične grčke gradove. Prema grčkoj mitologiji ime je dobio prema nimfi Kerkiri koju je oteo Posejdon. Grad se razvio oko kamenite stene, gde je danas gradska tvrđava. U centralnom delu je trg Esplanada, najveći trg na Balkanu. Sem samog grada Krfa koji je poznat po tvrđavama i starom gradu smeštenom između njih, takodje ne treba zaobići ni ostale znamenitosti: crkva Sv. Spiridona, Srpska kuća, Ahilion, manastir Paleokastrica, Pomtikosi, Akvalend. Grad Krf je zbog svoje lepote na spisku svetske kulturne baštine UNESKO-a. Jedna od najposećenijih je svakako Liston ulica, sa mnogobrojnim fenjerima koji pružaju poseban ugođaj u toku večernjih šetnji.

Na obodu grada i u predgrađima se nalaze hotelski kompleksi i prelepe plaže.

Kavos - grčka Ibica je najatraktivnije mesto za zabavu u Grčkoj. Diskoteke, klubovi i barovi čine da ovo mesto živi 24 sata dnevno. Turisti koji posećuju Kavos u najvećem broju su mladi od 18 do 35 godina. Letovalište se nalazi na krajnjem jugu ostrva Krf, a od grada Krfa udaljeno je 40 km. Pored velikog broja mesta za zabavu Kavos obiluje i supermarketima, prodavnicama, rent - a - car agencijama. Kavos predstavlja najatraktivnije mesto za zabavu u Grčkoj jer je, za razliku od drugih letovališta ovog tipa, veoma pristupačno cenom. Svake godine ovo mesto posećuju najpoznatiji DJ - evi iz Evrope. Za sve ljubitelje clubbinga, housa, dram and basse - a, tehna, Kavos je najbolji izbor za ovo leto. Plaža je duga, peščana, ima plitku vodu.

Paleokastrica se nalazi na severozapadnom delu ostrva, među brdima na čijim se padinama nalaze maslinjaci. Čini je pet malih zaliva. U njenu luku pristaju jahte iz svih delova Mediterana. Posebno je atraktivno selo Lakones. Voda je izuzetno čista, duboka i vrlo hladna zbog podzemnih izvora. Plaža je šljunkovita. U okolini postoji puno malih skrivenih plaža do kojih se može doći čamcem.

Sidari je ’’Blue Flag’’ plaža. Nalazi se na zapadnom kraju severne obale. Iznad plaže su zelena brda i litice od peskovitog kamena. Posebnu atrakciju čini Kanal Ljubavi. Voda je plitka i vrlo topla. Mogu se iznajmiti pedalino ili kanu. Mesto ima preko 40 taverni.

Kasiopi se nalazi u podnožju planine Pantokrator. Ovo mesto je nekada bilo ribarsko selo, a sada ima pregršt turističkih aktivnosti i pogodnosti. U blizini se nalaze luka i ostaci rimskih građevina. Šljunkoviti zalivi su vrlo bezbedni za plivanje. Ima taverne i restorane.

Benitses (’’Blue Flag’’) okružena je zelenilom. Ovo mesto je malo ribarsko selo. Stare kuće održavaju tradicionalnu atmosferu. Plaže su šljunkovite, imaju platform za plivanje i mnoštvo sportova poput paraglajdinga, skijanja na vodi, pedalina i drugih stvari. Ima puno fast food radnji i restorana.

Ipsos – nalazi u severoistočnom delu ostrva; malo mesto koje magistrala deli na dva dela, sa jedne strane je peskovita i šljunkovita, uska i duga plaža (’’Blue Flag’’) koja se završava pristaništem, i čisto i toplo more, a sa druge su brojni hoteli, klubovi, restorani, marketi, prodavnice suvenira, kao i puno klasičnih grčkih taverni. Posebna atrakcija su sportovi na vodi. Preporučuje se uglavnom mladim ljudima željnim provoda.

Guvija – malo mesto koje se nalazi 9 km severno od grada Krfa; prepuno je restoranima, kafićima sa živom muzikom, prodavnicama, tavernama koje služe lokalne specijalitete. Plaža je mala, šljunkovita i uska i preporučuje se svima koji žele pravi odmor na mirnoj, čistoj plaži. Ima i mirnih i usamljenih delova, ali i onih u kojima se čuje glasna muzika, tako da ima za svakog po nešto. Ima i velike mogućnosti za sportove na vodi.

Ermones (’’Blue Flag’’) plaža iznad koje se uzdižu stenovite planine. Ima veoma duboku vodu i peščanu i šljunkovitu plažu. Idealna je za ljubitelje mira i uživanja. U blizini je teren za golf, penjanje po stenama i ronjenje. Ima puno taverni.

Dasija - nekada je Dassia bila malo ribarsko selo sa sunčanim plažama, a danas je jedno od omiljenih letovališta na ostrvu, naročito među srpskim turistima. To je prvo mesto na Krfu koje je počelo da razvija turizam. Nalazi se na severu ostrva, udaljeno je od grada Krfa samo 12 km. Okružena je borovim šumama i maslinjacima. Glavna plaža je duga i uska, od mešanog krupnog i sitnog šljunka, duga je 200 m i ima etiketu ’’Blue Flag’’ što znači da zadovoljava najviše evropske standarde čistoće i kvaliteta. Opremljena je ležaljkama i suncobranima, moguće je i bavljenje svim sportovima na vodi (naročito skijanje). Postoje i platforme za plivanje. Na južnom kraju su dva jedina velika hotela, Dassia Chandris i Corfu Chandris, a na severnom kraju su skoncentrisani pabovi, barovi na plaž, taverne i hoteli. Dassia je veoma popularno letovalište koje je pre svega omiljeno porodicama sa decom i parovima koji žele da se osame.


PROGRAM PUTOVANJA :

1. dan: Sastanak putnika na aerodromu “ Nikola Tesla” kod šaltera Fibula Air Travel-a, dva sata pre predviđenog vremena poletanja. Direktan čarter let za Krf. Organizovan transfer do izabranog hotela ili apartmana. Smeštanje u izabrani objekat. Večera i noćenje ili samo noćenje u zavisnosti od rezervisane i uplaćene usluge.

2. dan - 10. dan: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane i uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor, individualne aktivnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.                            

11. dan: Napuštanje hotela ili apartmana. Organizovan transfer od hotela do aerodroma (informacija o vremenu transfera se dobija od predstavnika agencije ili će biti istaknuta na oglasnoj tabli recepcije hotela). Direktan čarter let za Beograd. Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata :

- smeštaj u izabranom i potvrđenom hotelu na bazi izabrane i uplaćene usluge za 10 noćenja

- avionski prevoz direktnim čarter letom Beograd-Krf-Beograd

- transferi (aerodrom-hotel-aerodrom)

- usluge predstavnika ili ino partnera i organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata :

Aerodromske takse 38,30 € (15,3 € BEG taksa, 22 € CFU takse, DCV taksa 1 €, YQ taksa za poskupljenje goriva trenutno iznosi 0 €, i podležna je promeni).

- Troškovi rezervacije – odrasli i deca od 2 do 12 god. 10 EUR – plaćanje u agenciji;

-  Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (Nudimo vam “Generali” osiguranje koje možete kupiti kod nas u agenciji)

-   Troškove organizovanja fakultativnih izleta

- Ostale individualne i nepomenute troškove


Način i uslovi plaćanja:

- plaćanje karticama: 40% od ukupne cene aranžmana; preostali iznos 21 dan pre početka putovanja

- gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana; preostali iznos 21 dan pre početka putovanja

- plaćanje na rate čekovima građana: 40% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana na 4 mesečne rate (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora); čekovi moraju imati dospeće 10. u mesecu

- način plaćanja za early booking (aranžmani sa popustom za rane uplate):

- gotovinsko plaćanje: 50%-100% od cene koju potražuje hotel za ostvarivanje prava na popust za rane uplate; ostatak iznosa aražmana na 4 rate deponovanim čekovima građana ili gotovinskom uplatom najkasnije 21 dan pre početka putovanja. Hoteli ne dozvoljavaju nikakve izmene posle naznačenog datuma za ostvarivanje prava na popust za rane uplate. U slučaju izmene imaju pravo da ukinu popust za rane uplate, a u slučaju otkaza imaju pravo da potražuju 100% od cene za hotelski smeštaj.

- cene su iskazane u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Bance Intesa na dan uplate

- cena je garantovana samo za uplaćeni deo iznosa, dok je ostatak podložan promenama

- prilikom svake uplate obračunava se ekvivalent u €, i ostatak duga ostaje izražen u €; plaćeni iznos ne podleže promeni usled promena kursa €/DIN.  

- usled promena na monetarnom tržištu agencija Fibula Air travel zadržava pravo korekcije cena

- sve cene u evrima u ovom programu putovanje istaknute su na osnovu i u skladu sa zakonom o deviznom poslovanju član 34 stav 3, kao način naplate aranžmana koji se vrši u dinarima po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan plaćanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržistu , cena aranzmana podleže promeni.

Napomena :

- svi putnici državljani Srbije koji poseduju biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova, mogu putovati BEZ VIZA u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma, u skladu sa odlukom Saveta ministara EU. Građani sa prebivalištem na teritoriji Kosova, za putovanje u zemlje šengenskog sporazuma, moraju posedovati vizu zemlje u koju putuju. Vizu su dužni da pribave lično, tražeći je u skladu sa zahtevima Konzulata zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost ako putnik ne dobije vizu i u tom slučaju smatra se da je putnik odustao od putovanja i podleže troškovima otkaza putovanja prema Opštim uslovima. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu robe i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosleda pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).

Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna vratiti uplaćena sredstva u roku od 5 dana.

Čarter aranžmani su bazirani na popunjenosti aviona od minimum 100 putnika po letu. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo otkaza aranžmana. U slučaju otkaza aranžmana od strane agencije, ista je dužna vratiti uplaćena sredstva u roku od 5 dana.

Opisi hotela i apartmana sadržani su u katalogu i dopunskim brošurama ili elektronskoj formi koje prate ovaj cenovnik i sastavni su deo programa putovanja.

Opšti uslovi putovanja agencije Fibula su sastavni deo ovog programa.

Licenca OTP 6/2010 od 27.01.2010, polisa osiguranja od insolventnosti 7766222 od 01.06.2015, polisa osiguranja odgovornosti organizatora prema putniku  7766223 od 01.06.2015.

Svi hoteli u ponudi KRF 55 Rezultat je pronađen na strana 4 strana
Poredjaj po
Položaj: Apart-hotel Corifo Village se nalazi u mestu Aharavi, od samog centra mesta je udaljen svega nekoliko minuta hoda. Supermarket i autobusko stajalište su u neposrednoj blizini objekta. Međunarodni aerodrom Krf udaljen je 38 km od objekta.Nalazi se na 600 metara od plaže Aharavi.
APARTMENT 1 BEDROOM ROOM ONLY Cena: 125 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Jednostavan i veoma prijatan hotel. Lociran u centru, neposredno do glavnog trga, kao i do turističke luke sa šetalištem, okružen brojnim prodavnicama, marketima, restoranima od kojih neki rade celu noć.
STANDARDNA SOBA NOCENJE SA DORUCKOM Cena: 130 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Amadeus Hawai Studios & Apartments je mali kompleks koji se nalazi u delu Sidarija poznatom kao Canal D’Amour. Smešten je nedaleko od centra mesta gde se nalaze barovi, restorani i radnje. Idealan je za parove i porodice.
APARTMAN - 2 SOBE ROOM ONLY Cena: 145 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Polozaj: Udaljenost od centra: 50-ak metara od centra, ali u mirnom delu letovališta, na 7km od grada Krfa. Udaljenost od plaže: oko 200m. Jako prijatan hotel na lepoj lokaciji, okružen zelenilom.
PORODICNA SOBA NOCENJE SA DORUCKOM Cena: 150 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: BELLA VISTA hotel se nalazi u mestu Benitses, 12km južno od grada Krfa, 11km od aerodroma i 13km od luke. Funkcioniše gradski prevoz. Od plaže je udaljen 30 metara.
STANDARDNA SOBA ROOM ONLY Cena: 160 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Feakio Hotel se nalazi se u centru turističkog sela Guvija. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je cca. 5 km.
TWIN ROOM NOCENJE SA DORUCKOM Cena: 160 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: La Calma Hotel je mali porodičan hotel, koji se nalazi u popularnom letovalištu Dasiji, na severnoj obali Krfa. Hotel je udaljen 10 km od luke, 11 km od centra grada Krfa i 12 km od aerodroma.
TWIN ROOM NOCENJE SA DORUCKOM Cena: 160 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Oscar hotel se nalazi u Dasiji, 11km od aerodroma u Krfu. Okružen je prostranim vrtom.
TWIN ROOM NOCENJE SA DORUCKOM Cena: 160 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Aurora Beach hotel se nalazi u mestu Agios Ioannis Peristeron, udaljenom 15km od Krfa.  Smešten je na obali mora, na plaži.
STANDARD SOBA POGLED VRT NOCENJE SA DORUCKOM Cena: 170 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Polozaj: Hotel Gouvia se nalazi na 8km od grada Krfa, 500m od centra mesta Guvija, 600m od plaze.
TRIPLE ROOM NOCENJE SA DORUCKOM Cena: 170 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
3 STAR
Položaj: Pegasus hotel se nalazi u mestu Roda, na severu ostrva Krfa. Od grada Krfa i aerodroma je udaljen oko 38 km.
TWIN ROOM NOCENJE SA DORUCKOM Cena: 170 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: CRYSTAL BLUE APARTMENTS se nalaze u mestu Barbati, na severoistoku ostrva, 20km od grada Krfa i 100-ak metara od najbliže plaže Glyfa. Super market je udaljen 850m, autobuska stanica 50m, taverna 100m. To je mali kompleks studia, izgradjen u stilu tradicionalne arhitekture, u maslinjaku i na više nivoa.
STUDIO ROOM ONLY Cena: 175 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Hotel Alkyon se nalazi u mestu Sidari, na severozapadnoj obali Krfa. Udaljen je cca. 30 km od glavnog grada Krfa.
TWIN ROOM POLUPANSION Cena: 190 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: CORFU SEA PALM RESIDENCE je kompleks koji se sastoji od 4 vile sa velikim komfornim apartmanima, koje su locirane direktno na prelepoj  Agnos plaži, 1,5km od mesta Roda, 6km od mesta Sidari, 24 km od aerodroma i grada Krfa.
1 BEDROOM APARTMENT GARDEN VIEW ROOM ONLY Cena: 190 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
Položaj: Hellinis Hotel je prelep hotel smešten u poznatom letovalištu Kanoni, na istočnoj obali Krfa. Član je grupacije CNic Hotels, kao i Paleo Art Nouveau Hotel (bivši Paleokastritsa Hotel). Hotel se nalazi na atraktivnoj lokaciji, odmah preko puta Pontikonisi (Mišje ostrvo). Udaljen je cca. 20 m od autobuske stanice, 150 m od centra, 2,5 km od aerodroma, 3 km od grada Krfa i 4,5 km od luke.
PROMO ROOM WITHOUT BALCONY NOCENJE SA DORUCKOM Cena: 200 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela