Destinacije

Delta novo

Ukucaj naziv hotela ili traženu destinaciju
Pretraga hotela i raspoloživih letova
Nađi slobodne hotele i rezerviši
Država :
Usluga
Polazak
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
Pretraga raspoloživih letova
Polazak
Datum Polaska :
Dolazak
Datum Dolaska :
Odrasla osoba
Dete
Infant
Klasa
Pretraga Autobus
Država :
Usluga
Mesto polaska:
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
noci

KRF APARTMANI Svi hoteli u ponudi

New Page 3 GRČKA LETO 2013 NA HALKIDIKIJU P

Leto 2016.

K R F LETO 2016


FibulaCenovnik Krf leto 2016


Letovanje na Krfu u paket aranžmanima avionom agencije Fibula.Ponuda pakete aranžamana sa uključenim avio prevozom i transferom.Individualni aranžmani za letovanje na krfu u hotelima i apartmanima.

Krf letovanje smeštaj

Krf  apartmani , hoteli , pansioni .

Različite strukture smeštaja u ponudi za letovanje na Krfu 2016 godine.

Smeštaj ,apartmani i hoteli u sledećim mestima: Agios Georgios,Dasija,Ipsos ,Guvija Pleokastrica, Moraitika, Kavos,

Hoteli na krfu različitih kategorija i povoljnih cena po čemiu se letovanje 2016 na Krfu izdvaja od ostalih destinacija u Grčkoj za letovanje 2016

Krf avionom 2016

Paket aranžmani avionom za Krf u organizaciji agencije Fibula.Direktni čarteri za Krf počev od 04.06 2016 pa do kraja septembra meseca.Avio prevoz transfer usluge lokalnih vodiča i predstavnika agencije Fibula za letovanje na Krfu 2016 avionom

Krf leto 2016

Posetite Krf jedno od najlepših ostrva jonskog mora.Izuetna klima predivne plaža i veliki broj istorijskih spomenika različitih civilizacija upotpuniže vaš odmor.Leto 2016 na Krfu možete provesti pod veoma povoljnim uslovima

Krf last minute i specijalne ponude

Kao i prethodnih godina agencija Fibula će ponuditi specijalne i last minute cene svojih aranžamana za letovanje na Krfu.Specijalne i last minute ponude kretaće se od neverovatnih 159 eura za smeštaj u apartmanima i avio prevoz do 400 eura za uslugu All inclusive u hotelu sa 3* sa uključenim avio prevozom

Krf  cene aranžmana

Cene paket aranžmana kao i individualnih aranžmana se razlikuju po sezonalnosti.Veliki popusti i povoljne cene za letovanje na Krfu ostavriće svi putnici kpji na vreme rezervišu svoje aranžmane.Cene hotela apartmana i uopšte smeštaja na Krfu su daleko povoljnije od ostaliuh delova Grčke obale . Rani buking popusti na redovne cene idu čak do 30% na cene hotela i apartmana na Krfu

Krf leto svi  aranžmani

Aranžmani za letovanje na Krfu ovog leta podeljeni su u 3 grupe.

Individualni , avio prevoz paket aranžamani i specijalne ponude za letovanmje na Krfu autobusom ( ponude će biti postavljene oko 30.03 2016 )

Krf hoteli 2016

Hoteli na Krfu razlikuju se po kategoriji ,poziciji ali i mestu.Cene su veoma pristupačen i povoljne za letovanje u hotelima na Krfu.Usluga u hotelima je različita,All inclusive,polupansion,noćenje sa doručkom .Sadržaji u hotelima na Krfu zavise pre svega od njihove kategorizacije.

New Page 4 Alanja - leto 2013 - Letovanje T

Krf leto 2016
Krf letovanje 2016


Krf - smaragdno ostrvo koje je na zapadu okruženo Jadranskim morem a na istoku Jonskim, proteže se na 217 km dugoj obali, na dva prelepa zaliva, Krf i Lefkimi, koji svojim položajem, lepotom i klimom predstavljaju pravu turističku atrakciju. Krf privlači mnoge turiste iz Evrope i iz Azije. Neki kažu da je Krf - “Grčka kapija” za evropske turiste, zato što je, kao jedno od sedam Jonskih ostrva, najbliže Evropi. Krf je preplavljen maslinjacima, četinarima, prelepim cvetnim pejzažima i živopisnim selima i ima prelepu obalu. Od rajskih plaža sa zlatnim peskom, preko šljunkovitih ili peščanih uvala s barovima i restoranima, na ovom jedinstvenom ostrvu možete odmor upotpuniti zabavom, šarenolikim noćnim životom, posetom brojnim muzejima, utvrđenjima ili manastirima, što je san za posetioce sa istančanim ukusom. Krf (Corfu) je dobio ime po vrhovima (korifi) Stare tvrđave koja se vidi sa mora. Stari grad Krf je pod zaštitom UNESCO-a. Znamenitosti: Grad Krf, Srpska kuća, ostrvo Vido, Ahilion (letnjikovac princeze Elizabete), manastir Paleokastrica, Pomtikosi, Akvalend.

 

 

KRF LETO 2016

 

Krf  (ostrvo u Jonskom moru) svojim geografskim položajem, klimom i prirodnim lepotama privlači turiste sa svih strana sveta. Divna obala, bogata vegetacija, šljunkovite i peščane uvale retko koga mogu ostaviti ravnodušnim. More je kristalno čisto, sa svih strana se prostire bujna vegetacija pa se Krf preporučuje svima koji žele da iskuse odmor u pravom smislu te reči.

Kako bi zadovoljila zahteve svih potencijalnih posetilaca Krfa, naša agencija i ove sezone prepušta turistima izbor vrste prevoza. Imate mogućnost da putujete sopstvenim prevozom, ali do željene destinacije možete doći autobusom ili direktnim čarter letovima koji su u sklopu paket aranžmana naše agencije.

Na našem sajtu možete pronaći sve pojedinosti koje se tiču hotela, usluga, kao i cena aranžmana.

 

Krf- dragulj Jonskog arhipelaga, zeleno ostrvce sa kristalno čistim morem, beskrajnim prirodnim lepotama, ostrvo muzike, umetničke inspiracije, predivnih vidika i fantastičnih plaža. On je kombinacija kosmopolitskog i tradicionalnog jer svoj odmor možete upotpuniti zabavom, noćnim životom, posetom brojnim muzejima ili manastirima, što znači da svaki posetilac može u potpunosti uživati na ovom divnom ostrvu.

Zbog svoje bogate istorije, Krf obiluje spomenicima, od kojih svakako treba posetiti spomenik stradanja srpskih vojnika u I svetskom ratu, na ostrvu Vido, a u moru kraj tog ostrva su sahrenjeni srpski vojnici u čuvenoj ’’plavoj grobnici’’.

Pored svedočanstva istorije ovo ostrvo svojim pejzažima, plažama, uskim kamenitim ulicama, restoranima, kafićima, tavernama i diskotekama pružiće vam i neiscrpne mogućnosti zabave.

 

Grad Krf (Kerkira) – jedan je od najlepših ostrvskih gradova ove regije; dugo je bio pod vlašću Venecije i zato se ne može ubrojati u tipične grčke gradove. Prema grčkoj mitologiji ime je dobio prema nimfi Kerkiri koju je oteo Posejdon. Grad se razvio oko kamenite stene, gde je danas gradska tvrđava. U centralnom delu je trg Esplanada, najveći trg na Balkanu. Sem samog grada Krfa koji je poznat po tvrđavama i starom gradu smeštenom između njih, takodje ne treba zaobići ni ostale znamenitosti: crkva Sv. Spiridona, Srpska kuća, Ahilion, manastir Paleokastrica, Pomtikosi, Akvalend. Grad Krf je zbog svoje lepote na spisku svetske kulturne baštine UNESKO-a. Jedna od najposećenijih je svakako Liston ulica, sa mnogobrojnim fenjerima koji pružaju poseban ugođaj u toku večernjih šetnji.

Na obodu grada i u predgrađima se nalaze hotelski kompleksi i prelepe plaže.

Kavos - grčka Ibica je najatraktivnije mesto za zabavu u Grčkoj. Diskoteke, klubovi i barovi čine da ovo mesto živi 24 sata dnevno. Turisti koji posećuju Kavos u najvećem broju su mladi od 18 do 35 godina. Letovalište se nalazi na krajnjem jugu ostrva Krf, a od grada Krfa udaljeno je 40 km. Pored velikog broja mesta za zabavu Kavos obiluje i supermarketima, prodavnicama, rent - a - car agencijama. Kavos predstavlja najatraktivnije mesto za zabavu u Grčkoj jer je, za razliku od drugih letovališta ovog tipa, veoma pristupačno cenom. Svake godine ovo mesto posećuju najpoznatiji DJ - evi iz Evrope. Za sve ljubitelje clubbinga, housa, dram and basse - a, tehna, Kavos je najbolji izbor za ovo leto. Plaža je duga, peščana, ima plitku vodu.

Paleokastrica se nalazi na severozapadnom delu ostrva, među brdima na čijim se padinama nalaze maslinjaci. Čini je pet malih zaliva. U njenu luku pristaju jahte iz svih delova Mediterana. Posebno je atraktivno selo Lakones. Voda je izuzetno čista, duboka i vrlo hladna zbog podzemnih izvora. Plaža je šljunkovita. U okolini postoji puno malih skrivenih plaža do kojih se može doći čamcem.

Sidari je ’’Blue Flag’’ plaža. Nalazi se na zapadnom kraju severne obale. Iznad plaže su zelena brda i litice od peskovitog kamena. Posebnu atrakciju čini Kanal Ljubavi. Voda je plitka i vrlo topla. Mogu se iznajmiti pedalino ili kanu. Mesto ima preko 40 taverni.

Kasiopi se nalazi u podnožju planine Pantokrator. Ovo mesto je nekada bilo ribarsko selo, a sada ima pregršt turističkih aktivnosti i pogodnosti. U blizini se nalaze luka i ostaci rimskih građevina. Šljunkoviti zalivi su vrlo bezbedni za plivanje. Ima taverne i restorane.

Benitses (’’Blue Flag’’) okružena je zelenilom. Ovo mesto je malo ribarsko selo. Stare kuće održavaju tradicionalnu atmosferu. Plaže su šljunkovite, imaju platform za plivanje i mnoštvo sportova poput paraglajdinga, skijanja na vodi, pedalina i drugih stvari. Ima puno fast food radnji i restorana.

Ipsos – nalazi u severoistočnom delu ostrva; malo mesto koje magistrala deli na dva dela, sa jedne strane je peskovita i šljunkovita, uska i duga plaža (’’Blue Flag’’) koja se završava pristaništem, i čisto i toplo more, a sa druge su brojni hoteli, klubovi, restorani, marketi, prodavnice suvenira, kao i puno klasičnih grčkih taverni. Posebna atrakcija su sportovi na vodi. Preporučuje se uglavnom mladim ljudima željnim provoda.

Guvija – malo mesto koje se nalazi 9 km severno od grada Krfa; prepuno je restoranima, kafićima sa živom muzikom, prodavnicama, tavernama koje služe lokalne specijalitete. Plaža je mala, šljunkovita i uska i preporučuje se svima koji žele pravi odmor na mirnoj, čistoj plaži. Ima i mirnih i usamljenih delova, ali i onih u kojima se čuje glasna muzika, tako da ima za svakog po nešto. Ima i velike mogućnosti za sportove na vodi.

Ermones (’’Blue Flag’’) plaža iznad koje se uzdižu stenovite planine. Ima veoma duboku vodu i peščanu i šljunkovitu plažu. Idealna je za ljubitelje mira i uživanja. U blizini je teren za golf, penjanje po stenama i ronjenje. Ima puno taverni.

Dasija - nekada je Dassia bila malo ribarsko selo sa sunčanim plažama, a danas je jedno od omiljenih letovališta na ostrvu, naročito među srpskim turistima. To je prvo mesto na Krfu koje je počelo da razvija turizam. Nalazi se na severu ostrva, udaljeno je od grada Krfa samo 12 km. Okružena je borovim šumama i maslinjacima. Glavna plaža je duga i uska, od mešanog krupnog i sitnog šljunka, duga je 200 m i ima etiketu ’’Blue Flag’’ što znači da zadovoljava najviše evropske standarde čistoće i kvaliteta. Opremljena je ležaljkama i suncobranima, moguće je i bavljenje svim sportovima na vodi (naročito skijanje). Postoje i platforme za plivanje. Na južnom kraju su dva jedina velika hotela, Dassia Chandris i Corfu Chandris, a na severnom kraju su skoncentrisani pabovi, barovi na plaž, taverne i hoteli. Dassia je veoma popularno letovalište koje je pre svega omiljeno porodicama sa decom i parovima koji žele da se osame.

Svi hoteli u ponudi KRF APARTMANI 0 Rezultat je pronađen na strana 0 strana
Poredjaj po