Ukucaj naziv hotela ili traženu destinaciju
Pretraga hotela i raspoloživih letova
Nađi slobodne hotele i rezerviši
Država :
Usluga
Polazak
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
Pretraga raspoloživih letova
Polazak
Datum Polaska :
Dolazak
Datum Dolaska :
Odrasla osoba
Dete
Infant
Klasa
Pretraga Autobus
Država :
Usluga
Mesto polaska:
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
noci

SITONIJA - APARTMANI Svi hoteli u ponudi

New Page 1 Alanja - leto 2013 - Letovanje T

HALKIDIKI LETO 2016.

 

Ako želite da iskusite pravi odmor i relaksaciju, Halkidiki je savršen izbor za vas ne samo zbog  prirodnih lepota koje poseduje, već i zbog specijalnih ponuda, popusta, ali i kvaliteta usluge. U sklopu ponude za letovanje u Grčkoj ove sezone, naša agencija izdvaja određeni broj hotela na Halkidikiju sa velikim popustima , koji se odnose na boravak 2 dece gratis različitog uzrasta. Povoljne cene i kvalitetna usluga, predivne plaže i čisto more, učiniće Vaš odmor nezaboravnim.

 

Halkidiki je jedna od najpopularnijih destinacija među srpskim turistima i sinonim za letovanje u Grčkoj. Nalazi se na oko 100 km od Soluna. Izlazi na Egejsko more i posećen je tokom cele sezone. More je kristalno čisto, pa se preporučuje svima koji žele da iskuse pravi odmor – i porodičnim ljudima, zaljubljenim parovima, ali i mladima željnim provoda i noćnog života.

Sastoji se iz 3 dela, ili "prsta" kako ih popularno nazivaju: Kasandra, Sitonija i Atos.

Kasandra: najposećenija i turistički najrazvijenija oblast Halkidikija. Obuhvata zapadnu obalu poluostrva, tzv. prvi prst. Prepoznatljiva je po prostranim plažama, borovim šumama i malim ribarskim mestima,nepreglednim peščanim plažama, čistom i toplom moru, ali i pristupačnim cenama. Naročito se preporučuje mladima željnim dobrog provoda.

Sitonija: nalazi se u središnjem delu poluostrva, tako da istočna strana gleda ka Atosu, a zapadna ka Kasandri. Ima prelepe peščane plaže, male uvale, borove šume i plantaže maslina. Poznata je po proizvodnji vina i meda. Idealna je za prave zaljubljenike u prirodu.

Atos: najsvetije mesto moderne Grčke. To je centar pravoslavlja u kojem se nalazi puno manastira. Oni su izgrađeni usred jedinstvene prirode planine Atos i oličavaju harmoniju duhovne strane čoveka i čiste prirode.


Sitonija 2016. OPISI
Sitonija nudi prirodne lepote, divne peščane plaže, male luke, ribarska sela i šumovite oblasti.
Veliki broj letovališta prostire se duž obale između Nea Mudanje i Nikitija.
SITONIJA PONUDA DESTINACIJE
Ponuda za letovanje na Sitoniji bazirana je isključivo na hotelima. Karakteristično je za Sitoniju da su hoteli uglavnom izdvojeni ili su na obodu mesta, sa predivnim peščanim plažama i netaknutom prirodom.
SITONIJA PONUDA HOTELA
Hoteli na Sitoniji su različitih kategorija i struktura. Od elitnog Porto Karasa, do simpatičnih hotela na plaži Akti Elias. Usluga i sadržaji u hotelima su odlični, ali prava magija Sitonije leži, pre svega u odličnim plažama i kristalno bistrom moru.
SITONIJA MAPA PUTA
Mapu puta za Sitoniju biće raspoloživa na našem novom web sajtu.
SITONIJA PLAŽE PO NAŠEM IZBORU
Sitonija ima različite plaže. Pesak, šljunak, kamene ploče. Plaže na Sitoniji razlikuju se i po veličini. Neke su sasvim male i romantične, idealne za zaljubljene parove, dok u pojedinim oblastima možete naći i velike peščane plaže ili šljunkovite plaže.
SITONIJA GRČKA U MIRISIMA MORA
Ono što će vas sigurno prijatno iznenaditi na Sitoniji je miris mora. Iako je ova prirodna lepota zaobišla Grčku na Sitoniji ćete osetiti pravi miris mora. Ambijent i mirisi Sitonije možda su i najveća preporuka za ovaj deo Halkidikija.
SITONIJA LETO 2016 SPECIJALNE PONUDE
Iako je izbor hotela na Sitoniji odličan, agencija Fibula Travel je pripremila veliki broj specijalnih ponuda u hotelima na Sitoniji. Sve informacije o tim ponudama možete naći na našem novom rezervacionom sistemu agencije Fibula Travel.
SITONIJA LETOVANJE ZA PORODICE
U velikom broju hotela na Sitoniji, porodice sa decom ostvaruju popust. To je naročito vidljivo u specijalnim ponudama, gde čak 2 dece do 12 godina letuju besplatno.

Grčka leto 2016 autobusom
Halkidiki - Sitonija 2016 bus
Autobuski prevoz Sitonija

 

Smene su na 11 dana / 10 noći
Polasci za Halkidiki su:

21.05. ( boravak 22.05 - 01.06 ) 

31.05. ( boravak 01.06 - 11.06 ) 
10.06. ( boravak 11.06 - 21.06 )
20.06. ( boravak 21.06 - 01.07 )
30.06. ( boravak 01.07 - 11.07 ) 
10.07. ( boravak 11.07 - 21.07 )
20.07. ( boravak 21.07 - 31.07 )
30.07. ( boravak 31.07 - 10.08 )
09.08. ( boravak 10.08 - 20.08 )
19.08. ( boravak 20.08 - 30.08 )

29.08. (boravak 30.08 - 09.09 )

08.09. (boravak 09.09 - 19.09 )

18.09. (boravak 19.09 - 29.09 )Cena povratne karte je 50 eur. Cena povratne karte za decu 45 eur

Doplata za polazak iz Novog Sada 10 eur(odrasli), 5 eur(deca).

 

 

Polazak iz Novog Sada u 16 h sa parkinga ispred Lokomotive, iz Beograda u 18 h sa parking u Bloku 42, Novi Beograd preko puta Buvlje pijace, iz Niša u 22 h sa sa parkinga hiper marketa Tempo (ul. Bulevar 12. februar, br 80). Vožnja autobusom (noćna vožnja), autoputem Beograd - Niš (stajališta autobusa na autoputu: Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak na Halkidiki u prepodnevnim satima.

Povratak: Polazak autobusa u popodnevnim casovima. Putovanje (noćna vožnja) preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute. Dolazak u Beograd i Novi Sad predviđen je u ranim prepodnevnim satima na mesto polaska.


*prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.
*sedište u autobusu: Ukoliko putnici žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedištu (obavezno naglasiti prilikom rezervacije).


 

SITONIJA

Turisti delikatnog ukusa uživaće na Sitoniji više nego na Mikonosu i vratiće se sa više uspomena nego na Santoriniju!

Kristalno čisto more, beo pesak, male uvale, borove šume i plantaže maslina. Na Sitonija je središnji „prst“ poluostrva Halkidiki i ovde je sve za nijansu lepše, mirnije, spokojnije i ugodnije.  Sitonija je poznata po proizvodnji opojnog vina i ukusnog meda, pa ljubitelji prirode i spokojnog odmora će ovde moći da se opuste.  Nazvana po Sitonu, sinu boga mora Posejdona, Sitonija je brdovitija od Kasandre, pa je po svemu drugačija. Male uvale, luke, raskošni vrtovi oko luksuzno uređenih hotela, idilična ribarska sela, peščane plaže sa tirkiznom vodom, bogat noćni život, ovo je mesto za romantične turiste. Izaberite povoljne cene aranžmana u agenciji „Fibula“ frst minit popuste koje nude hotelijeri, specijalne ponude koje nude za porodice. Otputujete i popnite se na najviši vrh Dragutelis koji je visok samo 811 metara, ali nudi savršen pogled na celo poluostrvo.

Iz Sitonije obavezno treba otići na krstarenje oko Svete gore, jer se sa broda mogu videti delfini. Mladima se preporučuje da posete Porto Karas, jer je noćni provod legendaran!

Iznajmite motor ili automobil i idite do najpozantijih plaže za kupanje:  Lagomandra, Paradisos, Azapiko, Ladario, Keramaria, Tristinika i Korakas. Sve potrebne informacije na: www.sithoniagreece.com

Neos Marmaras je kosmopolitsko mesto gde se nalazi turistički centar Porto Karas gde je smeštena najluksuznija marina. Neos Marmaras se nalazi na tri brežuljka prekrivenih borovom šumom i maslinjacima okružen lepim plažama na kojima vlada mir. Sve plaže su okrenute ka zapadu, pa turisti mogu da se sunčaju do kasno popodne. Centar je uveče izuzetno lepo ukrašen, prepun uličnih muzičara, slikara i kućica sa lepim suvenirima. Na glavnoj plaži se nižu taverne i barovi sve do Porto Karasa, koji važi za najveći hotelski kompleks na Halkidikiju. Od Soluna je udaljen 110 kilometara.

Nikiti je jedno od najstarijih sela na Halkidikiju, a nadaleko je čuveno po pijaci koja je legendarna! Pijaca je otvorena petkom do 13 časova, a sveži proizvodi,  slasni med „sihon“, gužva i dovikivanje pijačnih prodavaca su nezaboravno iskustvo. Nikiti je poznat i po restoranima i kafeterijama. Sastoji se od starog i novog dela koji je namenjen turistima pošto se proteže duž peščane plaže na kojoj se nalaze prodavnice, kafići i ogroman supermarket. Pošto je plaža, dugačka 30 kilometara, dobrim delom plitka, voda čista i topla odlična je za porodice sa decom. Glavna plaža je prepuna kafića i ima dobru ponudu sportova na vodi. Na glavnu plažu Nikiti se nastavlja Agios Georgios koja je namenjena kamperima. Ljubitelji mira treba da posete plažu Kastri gde se nalaze lepe privatne vile.

Najzanimljiviji dogadjaj održava se sredinom jula kada se organizuje trka Prelaženje Toronskog zaliva. Najbolji plivači treba da preplivaju 26 kilometara, a start je u Nikitiju i tada se održavaju koncerti i med služi besplatno.

Nikiti je od Soluna je udaljen 110 kilometara, a nalazi se izmedju mesta Metamorfozis i Neos Maramaras.

Akti Elias se nalazi pored mesta Nikiti, u Toronskom zalivu koji deli Sitoniju i Kasandru. Poznat je po dve plaže koje imaju savršeno čistu vodu i „plavu zastavicu“. Obala je dugačka 30 kilometara, a duž plaža nižu se taverne, barovi i kafići. Ovde su hotelli uredjeni sa posebnim stilom. Od Soluna je udaljen 110 kilometara.

Metamorfosis je savršeno mesto za romantičan odmor. Ima prirodno dugačku i široku plažu sa belim peskom na kojoj se nalaze mnogi kafići u kojima turisti mogu da se okrepe izmedju dva kupanja. Noćni život je naročito bogat. Od Soluna je udaljen 98 kilometara.

Vurvuru se nalazi na istočnoj strani Sitonije i ima prelepe peščane plaže, čisto more, mala ostrva, pećine i šumu u zaledjini. Plaže su odlične za porodice sa decom, jer je obala dobrim delom plitka, a i vodeni sportovi su zastupljeni. Ovo je centar za ronioce, jer se na dubini od 18 metara nalazi lep koralni greben. Vurvuru je prepun barova i restorana u kojima služe morske plodove. Od Soluna je udaljen 120 kilometara.
Alanja - leto 2012 - Letovanje T

Sitonija - poluostrvo Halkidiki - ponuda paket aranžmana i hotela za leto 2016.


Sitonija je drugo poluostrvo Halkidikija. Istočna strana gleda prema Svetoj Gori, a zapadna prema Kasandri. Poluostrvo obiluje prelepim peščanim plažama, malim uvalama nepristupačnim sa kopna, borovim šumama i plantažama maslina. Glavno mesto je kosmopolitsko letovalište Neos Marmaras sa svojim turističkim centrom Porto Carras. Sitonija je pravo mesto za uzbudljiv, ali i miran porodični odmor. Savršeno mesto za ljubitelje prirode, tišine i pustih plaža.
Neos Marmaras je najveće turističko mesto na poluostrvu Sitonija. Ovaj gradić sagrađen na 3 brežuljka, prekriven je borovom šumom i maslinjacima. Svojim predivnim plažama koje su sve okrenute ka zapadu, pružiće idealan odmor onima koji uživaju u tišini, daleko od civilizacije.
Nikiti je jedno od najstarijih sela na Halkidikiju. Nalazi se na poluostrvu Sitonia. Ovo maleno mesto je najpoznatije po svojoj pijaci na koju svakog petka do 13.00h možete naći najveći izbor najboljeg meda. Mesto je poznato i po restoranima, tavernama, barovima i kafeterijama.
Metamorfosi je selo na poluostrvu Sitonia, udaljeno 98 km od Soluna. Priroda mu je dodelila predivnu plažu pored koje je borova šuma, a ljudi su izgradili barove, diskoteke i kafee za potpuni odmor i uživanje.
Sitonija je srednji prst poluostrva Halkidiki. Nazvana je po Sitonu, sinu mitološkog boga mora Posejdona. Brdovitija je od Kasandre i poznata po proizvodnji izvanrednog vina i meda. Idealno je mesto za ljubitelje prirode. Odlikuju je čiste plaže okružene borovom šumom, male luke, šetališta, vrtovi oko hotelskih kompleksa, idilična ribarska sela, bogat noćni život. Mesta Nikiti, Agios Nikolaos, Neos Marmaras, Vurvuru, sva su raznolika i bogata lokalnom tradicijom.


 

SITONIJA LETO 2016

 

Naša agencija iz bogate ponude za leto 2016. u Grčkoj posebno želi da izdvoji hotele na Sitoniji za sve ljubitelje prirode. Ako želite da uživate na peščanim plažama Neos Marmarasa, Metamorfosisa, mi smo tu da vam obezbedimo smeštaj u nekim od najboljih hotela ove regije i to po izuzetno povoljnim cenama. Na stranicama našeg sajta možete pronaći sve informacije vezane za hotele, usluge koje pružaju i cene.

 

Sitonija: nalazi se u središnjem delu poluostrva, tako da istočna strana gleda ka Atosu, a zapadna ka Kasandri. Ima prelepe peščane plaže, male uvale, borove šume i plantaže maslina. Poznata je po proizvodnji vina i meda. Idealna je za prave zaljubljenike u prirodu. Ako ste ljubitelj izleta, možete otići do najvišeg vrha Sitonije (Dragoutelis, 811 m), sa kog se pruža jedinstven pogled na celo poluostrvo. Letovalište Metamorfosi preporučujemo kao top destinaciju za romantični odmor.

Ovo poluostrvo je znatno mirnije od Kasandre, ali pored rajskih plaža nudi i svojevrsnu zabavu. Najbolji način da se čovek lepo provede na Sitoniji je da ode u neku od tradicionalnih taverni i upozna lokalne stanovnike koji će ga zabavljati pričama o svojim običajima.

Neos Marmaras sa svojim turističkim centrom Porto Carras-om je glavno kosmopolitsko letovalište i jedno od najpopularnijih na Sitoniji.  Sagrađen je na tri brežuljka, prekriven borovom šumom i plantažama maslina. Od Soluna je udaljen 110 km. Sve plaže su okrenute ka zapadu, tako da je idealno mesto za ljude koji žele miran i romantičan odmor, ali ima uslove i za dobar provod.

Znamenitosti ovog mesta su: crkva Bogorodičinog uspenja Manastiri Tripotamos i Kastamonitu Kopija broda ’’Santala’’.

Centar Neos Marmarasa je uveče naročito lep i prepun je uličnih muzičara i slikara. Tu ima puno taverni, barova i prodavnica suvenira.

Plaže su raznovrsne, među najlepšima na Halkidikiju, i samo je na vama izbor da li želite da budete na usamljenim ili posećenim zlatnim peščanim plažama, u plitkoj ili dubokoj, ali uvek kristalno čistoj vodi. Glavna plaža je bogata barovima i tavernama i proteže se sve do Porto Carrasa-a (najveći hotelski kompleks na Halkidikiju).

Ne treba propustiti krstarenje oko Svete Gore (sa broda se vide delfini) kao i odlazak do Porto Karasa. Posebno se preporučuje mladima.

Neke od najpoznatijih i najlepših plaža za kupanje su i Lagomandra, Paradisos, Azapiko, Ladario, Keramaria, Tristinika i Korakas. Plaže su prošarane stablima eukaliptusa, more je kristalno čisto, plavo i bez meduza.

Nikiti je jedno od najpoznatijih sela na Halkidikiju. Poznato je po svojoj pijaci na kojoj se može naći najbolji grčki med ’’Sithon’’, ali i po restoranima, tavernama, barovima i kafićima.Nikiti je jedno od najstarijih mesta na Halkidikiju. Nalazi se na zapadnoj obali Sitonije, 110 km od Soluna, između mesta Metamorfozis i Neos Marmaras. Nikiti se sastoji iz starog i novog dela. Deli ih glavni put Halkidiki – Sitonija. Stari deo predstavlja prvobitno naselje koje je od obale udaljeno oko 2 km. Novo naselje se pruža između glavnog puta i samog mora. Turisti uglavnom odsedaju u novom delu jer se nalazi uz peščanu plažu i proteže se do glavnog puta, uz koji se nalaze brojni ugostiteljski objekti, prodavnice, kao i veliki super market. Obala je duga 30 km, plaža je duga peščana (beli sitni pesak), sa širokim pojasom plitke vode, pa se preporučuje porodicama sa malom decom. More je vrlo toplo, mirno i čisto. Oni koji žele da osame mogu da posete neku od divljih plaža u okolini mesta. Neke plaže Nikitija su nagrađene plavom zastavicom zbog izuzetne lepote i kristalne vode.

Glavna plaža Nikiti je peščana i puna kafea i pogodnosti za sportove na vodi. Na nju se nastavlja plaža Agios Georgios na kojoj postoji oblast za kampere. Ljubitelji mirnih plaža mogu posetiti Kastri, oko koje se nalaze lepe privatne kuće

Najinteresantniji događaj u Nikitiju je Prelaženje Toronskog zaliva. To je trka na 26 km u kojoj učestvuju najbolji plivači sveta i koja u ovo malo selo dovodi mnoštvo publike. Trka se smatra najvećim događajem na Halkidikiju. U vreme njegovog održavanja organizuju se koncerti i prave gozbe u čitavom selu. Proizvodi od meda se služe besplatno.

Metamorfosi selo udaljeno 98 km od Soluna. Ima jednu od najlepših obala u Toronskom zalivu. Mesto je za pravi odmor sa predivnom peščanom plažom (beli pesak), kristalno čistom vodom i brojnim uvalama na kojima se možete osamiti. Pored lepe plaže, ima i borove šume, male luke, šetališta, idilična ribarska sela. Noćni život nije naročito bogat – ima nekoliko barova, restorana, diskoteka i kafića.

Akti Elias je mesto pored grada Nikiti u severozapadnom delu Grčke. Od Soluna je udaljeno 110 km jugoistočno. Nalazi se u Toronskom zalivu koji deli poluostrvo Sitoniju od poluostrva Kasandra. Ima divne plaže (’’Blue Flag’’) i kristalno čistu vodu. Obala je duga 30 km. Ima brojne restorane, barove i taverne.
Vourvourvou se nalazi na istočnoj strani Sitonije. Od Soluna je udaljen 120 km, a od solunskog aerodroma 110 km. Karakterišu ga prelepe peščane plaže, mala stenovita ostrva, pećine, kristalno čisto more, šumska područja i mnoge vikendice. Plaže i more su idealni za porodice sa malom decom, jer je more na nekim mestima plitko i desetine metara od obale. Vodeni sportovi su ovde veoma zastupljeni, a Vourvourvou je vrlo privlačan i za ronioce, jer se nedaleko od obale na dubini od 18 - 22 metra nalazi koralni greben. Mesto je puno restorana, barova, beach barova i taverni u kojima možete uživati u veoma ukusno pripremljenim morskim plodovima. Ako volite da istražujete predivnu prirodu ili da se opustite na impresivnim plažama, onda je Vourvourvou definitivno mesto za Vas.


 

Svi hoteli u ponudi SITONIJA - APARTMANI 0 Rezultat je pronađen na strana 0 strana
Poredjaj po