Ukucaj naziv hotela ili traženu destinaciju
Pretraga hotela i raspoloživih letova
Nađi slobodne hotele i rezerviši
Država :
Usluga
Polazak
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
Pretraga raspoloživih letova
Polazak
Datum Polaska :
Dolazak
Datum Dolaska :
Odrasla osoba
Dete
Infant
Klasa
Pretraga Autobus
Država :
Usluga
Mesto polaska:
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
noci

SUNCEV BREG Svi hoteli u ponudi

Bugarska letovanje - Sunčev Breg ponuda hotela i apartmana za leto 2016.

Sunčev breg - leto 2016. Hoteli i apartmani u Sunčevom bregu


Naziv ponude: Bugarska leto 2016 - Sunčev breg, hoteli i apartmani
Država: Bugarska
Letovalište: Sunčev Breg
Region: Burgas, južna obala Crnog mora
Usluga: najam apartmana, noćenje sa doručkom, polupansion i all inclusive u hotelima
Plaža: Peščana (sitan pesak). Dužina plaže 8 kilometara
Vrsta prevoza: sopstveni, autobuski                                                                            FibulaCenovnik Suncev Breg leto 2016


Bugarska leto 2016 autobusom
Sunčev Breg 2016 bus
Autobuski prevoz Sunčev Breg

Smene su na 10 dana / 9 noći
Polasci za Bugarsku su:

30.05. ( boravak 31.05 - 09.06.)

08.06. ( boravak 09.06 - 18.06.)

17.06. ( boravak 18.06 - 27.06 )
26.06. ( boravak 27.06 - 06.07 )
05.07. ( boravak 06.07 - 15.07 )
14.07. ( boravak 15.07 - 24.07 )
23.07. ( boravak 24.07 - 02.08 )
01.08. ( boravak 02.08 - 11.08 )
10.08. ( boravak 11.08 - 20.08 )
19.08. ( boravak 20.08 - 29.08 )
28.08. ( boravak 29.08 - 07.09 )

06.09. ( boravak 07.09 - 16.09 )

15.09.   ( boravak 16.09. -  samo u jednom pravcu (Beograd - Sunčev breg)  


Cena povratne karte je 65 eur, jedan pravac 40 eur.

Polazak iz Beograda je u 18:00h sa parkinga u bloku 42, prekoputa 'Buvlje pijace' (Novi Beograd-ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašistike borbe).Noćna vožnja. Dolazak u Sunčev Breg u jutarnjim časovima. Smeštaj u hotel  oko 14h na bazi izabrane usluge. Poslednji dan: napuštanje sobe do 10:00h.Povratak iz Sunčevog Brega od 17.00h do 18.00h ispred hotela (po lokalnom vremenu, a u dogovoru sa pratiocem grupe).Dolazak u Beograd, na parking blok 42.

Takodje vas obavestavamo d a ce prva dva polaska biti organizovana ukoliko ima dovoljan broj prijavljenih putnika na prevozu

Prevoz Zlatni Pjasci: Ukoliko bude prijavljeno min.15 osoba, za sve putnike koji koriste prevoz do Bugarske organizovaće se mini bus ili kombi. Autobus vozi do mesta Zlatni Pjasci, Sv.Konstantin, Čajka.Doplata za prevoz 15 eur po osobi. 

Takodje vas obavestavamo d a ce prva dva polaska biti organizovana ukoliko ima dovoljan broj prijavljenih putnika na prevozu

*prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.
*sedište u autobusu: Ukoliko putnici žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedištu (obavezno naglasiti prilikom rezervacije).

Naša preporuka za leto 2016. u Sunčevom bregu
- apart hoteli
- dobar provod
- povoljne cene hotela i vanpansionska usluga
- široka ponuda po povoljnim cenama za dobar provod i prijatan odmorSUNČEV BREG Od Burgasa udaljen: 30 kilometara; Od Beograda udaljen: 850 km; Temperatura od maja do oktobra: 29 stepeni; Dužina plaže 8 km (ima „plavu zastavicu“); Širina plaže: 40 metara; Obavezno: posetite akvapark i ostrvo Robinzona Krusoa; Mogućnost izleta do: Nesebara, Sofije, Istanbula; Autobuska povratna karta: 65 evra

U prekrasnom peščanom zalivu u obliku polumeseca i dugačkom osam kilometara nalazi se Sunčev Breg. U ovom modernom letovalištu sunce rano izlazi i turisti mogu dugo da uživaju u lepoj plaži i povoljnim cenama koje Bugarska nudi.

Agencija „Fibula“ po izuzetno povoljnim cenama leta 2016. Nudi najam apartmana, smeštaj u hotelu na bazi noćenje sa doručkom, polupansionu ili po principu „sve uključeno“ (all inclusive) u odličnim bugarskim hotelima. Polasci su od 30. Maja, na deset dana i devet noći. Do Sunčevog Brega se stiže

Sunčev Breg se nalazi u južnom delu Crnog mora i važi za najpopularnije letovalište u Bugarskoj gde je dobra zabava zagarantovana. Medjutim, pored 160 modernih hotela koji nude žurke kraj bazena, noćne barove na plaži i provod u klubovima, Sunčev Breg nudi i nešto posebno za ljubitelje istorije. Naime, na južni deo grada se nastavlja novi Nesebar u čijem produžetku se nalazi prelepi drevni grad Nesebar koji je pod zaštitom UNESCO.

Zahvaljujući neverovatnoj klimi i 1.500 sunčanih sati sezona u Senčevom bregu počinje već u maju i traje sve do oktobra. Sunčev Breg ima plažu sa očaravajućim peščanim dinama, bistru i toplu vodu, a okružen je fantastičnom prirodom i bujno ima zelenilom koje miriše na borove i lipe.U zaledju plaže raste 16 vrsta retkih i lekovitih biljaka. Na plaži se vijori prestižna „plava zastavica“ što je dokaz čiste vode, brojnih sadržaja i odličnog održavanja. Sve su ovo dobre preporuke za porodični odmor, a naročito plaža koja je široka 40 metara i postepeno se spušta u more. Duž šetališta kraj plaže nalaze se brojni kafići i barovi, a mogu se povoljno iznajmiti ležaljke i suncobrani. Takodje, u prodavnicama koje imaju veoma povoljne cene mogu se i kupiti.

Pristupačne cene izleta čine odmor u Sunčevom Bregu opuštenim, jer brodom ili autobusom mogu se videti i druge plaže. Jedna od najvećih prednosti, pored peščane plaže je blizina Nesebara.

Noćni provod u Sunčevom Bregu je posebna preporuka, jer brojni barovi, noćni klubovi, diskoteke i klubovi iz kojih se čuje muzika do ranih jutarnjih sati. Klubovi koji rade do kasno ne ometaju miran san turista željnih odmora koji veče mogu da provedu u poslastičarnicama, kafićima sa letnjim bioskopima ili u šetnji. Deca će uživati u Sunčevom Bregu, jer pored mnogih parkova ovde se nalazi i akva-park.

NESEBAR Od Sunčevog Brega udaljen: 5 km; Temperatura leti: 28 stepeni; Stari grad je pod zaštitom UNESKO

Nesebar je pravi biser bugarske rivijere, jer je to pravi muzej kulture pod otvorenim nebom. Od Sunčevog Brega je udaljen samo pet kilometara, a lepim šetalištem kraj mora može se doći pešice , autobusom (karta je pola evra) ili turističkim vozićem (karta je oko dva evra).

Sastoji se od novog i starog dela. U novom delu su moderni hoteli koji nude sve sadržaje koje turisti mogu da požele. Stari deo je, ustvari, ostrvo sa kopnom povezano veštačkim sprudom. Stari grad je pod zaštitom UNESKO, jer se u njemu nalazi veliki broj kulturno-istorijskih spomenika, dok su kuće i danas sačuvale izgled stare balkanske arhitekture. Ulice su kamene, kuće drvene, a u njima se nalaze brojni restorani, kafići i suvenirnice.

Pored bogate istorije Nesebar ima i dve prelepe peščane plaže. Južnu je manja, a severna veća i prostire se sve do Sunčevog Brega. Obe su čiste, okružene bujnim zelenilom i lepim kafićima sa još lepšim cenama.

U pešačkoj ulici nalazi se veliki broj prodavnica u kojima može da se kupe osveženje, hrana, suveniri, pokloni i sve što je turistima potrebno. Blizu Nesebara je i akvapark koji nudi atrakcije u kojima će turisti i naročito deca uživati. Pogotovo je zanimljiv „vodeni dvorac“. Deca mogu da idu na izlet i do ostrva Robinzona Kruso ili u Delfinarijum.

ELENITE - Nasuprot nesebara nalazi se mesto Elenite. Naime, na kraju zaliva, koji počinje gradom Nesebarom i nastavlja se popularnim letovalištem Sunčev Breg nižu se mesta Sveti Vlas i, na kraju, Elenite. Ovo mesto je sedam kilometara udaljeno od Sunčevog Brega, a pored prekrasnog pogleda na slikovit zaliv turisti „Fibule travel“ ovde uživaju u odličnim hotelima svih kategorija po povoljnim cenama.

Najveća prednost ovog mesta je lepa peščana plaža sa blagim ulaskom u vodu, pa je ovaj gradić idealan za odmor porodica sa decom i nesigurnih kupača željnih mira. Agencija „Fibula“ leta 2016.  Elenite preporučuje  kao odličan je izbor za turiste željne sporijeg ritma.SUNČEV BREG INFO

Ukoliko želite da leto 2016.provedete kvalitetno, a povoljno, naša agencija Vam preporučuje da za Vašu konačnu destinaciju izaberete Bugarsku. Na raspolaganje Vam stavljamo izbor između velikog broja hotela različitih usluga, a možete birati i vrstu prevoza – sopstveni ili autobuski prevoz.
U našoj ponudi su peščane plaže Sunčevog Brega i Nesebara, a detaljno se možete informisati o hotelima, cenama i uslugama na stranicama našeg sajta leto 2016. u Bugarskoj.

Sunčev Breg je najpoznatije i najveće bugarsko letovalište; to je lepa uvala sa 8 km dugom peščanom plažom boje zlata. Nalazi se u južnom delu obale Crnog mora i udaljeno je 35 km od grada Burgasa - najveće južne bugarske luke. Duž plaže smešteno je 160 hotela svih kategorija, što je učinilo da Sunčev breg postane moderno evropsko letovalište. Najviše ga posećuju turisti iz Srbije, Makedonije, Rusije i Engleske.
Zbog povoljnog geografskog položaja letnja sezona počinje od sredine maja i traje sve do sredine oktobra. Ima više od 1500 sunčanih sati, veliki broj prirodnih dina i šarenoliku prirodu – cvetne vrtove, aleje u parkovima, četinarske i listopadne šume. Karakterišu ga mirna i prozirno čista voda. Temperatura se leti kreće oko 29ºC, dok je temperatura vode oko 23 ºC.
Plaža u Sunčevom Bregu je nosilac nagrade ’’Blue Flag’’ zbog svojih prirodnih i ekoloških prednosti, i to je još jedan dokaz njenog kvaliteta. Prelepa peščana plaža (sitan zlatni pesak) sastavljena od dina je pravi prirodni fenomen; duga je oko 9 km, a široka oko 40 m. Dno je peskovito i postepeno se spušta, pa je idealno za decu i porodične odmore. Plaža je prepuna kafića i barova, gde možete iznajmiti ležaljke i suncobrane. Pomoću mini-buseva ili brodića možete posetiti i druge plaže.
Što se tiče noćnog provoda, u Sunčevom Bregu ima mnoštvo restorana, barova, noćnih klubova, diskoteka, tako da ćete uživati u karaokama, plesu, živoj muzici, dj-evima. Preporučujemo diskoteke: Dance Club Marina, Disco L’azur, Mexo bar na plaži. Tu su i brojne poslastičarnice, letnji bioskopi, sportski tereni, a za najmlađe takođe neće izostati provod jer ima puno igrališta, dečijih bazena na samoj plaži (sa morskom vodom), akva park.
Posebnu atrakciju čini blizina starog ribarskog mesta Nesebra.

Nesebar se smatra najlepšim delom bugarske rivijere, ’’muzej bugarske kulture’’. Udaljen je od Beograda 850 km, od Sunčevog Brega oko 5 km, od Burgasa oko 35 km, a od Varne 100 km. Ima dugo šetalište i od Sunčevog brega do Nesebra možete doći peške, autobusom (karta je 1 lev, tj. oko 50 din.) ili vozićem (cena karte je 3 leva). Nesebar se sastoji iz dva dela, od kojih je stari deo grada najpoznatiji deo Bugarske u svetu. Ima veliki broj kulturno-istorijskih spomenika (Stara Mitropolija, crkva Sv.Device Marije, Nova Mitropolija, crkva Sv.Teodore) i atraktivnu arhitekturu, pa je od 1981. stavljen pod zaštitu UNESCO-a kao grad-muzej. Popularnim ga čine kamene ulice, drvene kuće, taverne, dobra atmosfera i lepe plaže.
Temperatura se leti kreće oko 28ºC, a temperatura vode oko 24ºC.
Nesebar ima dve plaže, severnu i južnu. Južna plaža je mala i uska, dok je severna prostranija i na nju se nastavlja plaža Sunčevog Brega. Obe plaže su peščane, čiste i nepregledne.
Pun je parkova, restorana, kafića i važi za mesto sa veoma bogatom noćnom zabavom. Skoro u svakom kafiću postoji tzv. ’’happy hour’’. Prodavnice su skoncentrisane u pešačkoj ulici u centru.
Ljubiteljima adrenalina preporučujemo posetu Aqua Parku (ulaz je 34 leva, a za decu upola manje). Park je prepun atrakcija na vodi i namenjen je posetiocima svih uzrasta, a deca mogu uživati u dečijim bazenima i vodenom dvorcu.
Od izleta preporučujemo: obilazak Sofije, Istanbula, Jeep Safari, Foto Safari, Plovdiv (Bačkovski manastir), ostrvo Robinzon Kruso (naročito interesantno deci), Burgas, Sozopol, Irakli, Varna (trgovinski centar i Delfinarijum).

Elenite - Mesto Elenite se nalazi bukvalno nasuprot grada Nesebara gledajući preko mora, dakle na kraju tog zaliva koji započinje gradom Nesebarom, pa se nastavlja popularnim Sunčevim bregom i gotovo bez neke jasne granice se nastavlja mestom Sveti Vlas, da bi se posle doslo do Elenite. Plaža je pešcana i sa blagim ulaskom u vodu sto je idealno za decu. Preporučuje se za porodične odmore i ljudima koji traže mir i udobnost.
Svi hoteli u ponudi SUNCEV BREG 24 Rezultat je pronađen na strana 2 strana
Poredjaj po
MPM ROYAL CENTRAL SUNCEV BREG
3 STAR
Položaj: MPM Royal Central hotel se nalazi u centralnom delu letovališta Sunčev Breg. Hotel je sagrađen 2003. godine.
STANDARDNA SOBA POLUPANSION Cena: 148,8 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
SMARTLINE MERIDIAN SUNCEV BREG
4 STAR
Položaj: Meridian hotel se nalazi u južnom delu Sunčevog Brega, na cca. 200m od plaže i cca. 800m od centra mesta Sunčev Breg. Planirano je renoviranje hotela 2016.godine.
STANDARDNA SOBA POLUPANSION Cena: 199,8 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
TRAKIA HOTEL SUNCEV BREG
3 STAR
Položaj: Trakia hotel se nalazi u letovalištu Sunčev Breg od čijeg centra je udaljen cca. 500 m. Hotel se nalazi pored hotela Trakia Plaza i imaju zajednički bazen.
STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 213,85 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
AQUAMARINE SUNCEV BREG
4 STAR
Položaj: Aquamarine Hotel se nalazi u Suncevom Bregu, udaljen je cca. 900 m od centra. Hotel je renoviran 2008. godine.
STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 213,85 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
DIT BLUE PEARL SUNCEV BREG
4 STAR
Položaj: MPM Blue Pearl hotel izlazi direktno na peščanu plažu i nalazi se u centru letovališta Sunčev Breg
SOBA SA POGLEDOM NA PARK ULTRA SVE UKLJUCENO Cena: 222,75 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
MERCURY SUNCEV BREG
4 STAR
Položaj: Mercury hotel se nalazi u centru, na šetalištu Sunčevog Brega i na 100m od peščane plaže. U blizini hotela je veliki izbor prodavnica, barova, noćnih klubova, restorana i kazina.
STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 227,9 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
TRAKIA PLAZA HOTEL SUNCEV BREG
4 STAR
Položaj: Trakia Plaza hotel se nalazi u letovalištu Sunčev Breg od čijeg centra je udaljen cca. 500 m.
STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 232,05 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
CALYPSO HOTEL SUNCEV BREG
3 STAR
Položaj: Calypso hotel se nalazi u južnom delu letovališta Sunčev Breg. Udaljen je cca. 200 m od obale i cca. 1 km od Nesebara.
APART SOBA SVE UKJUCENO Cena: 241,15 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
HRIZANTEMA HOTEL SUNCEV BREG
4 STAR
Položaj: Hrizantema hotel se nalazi u letovalištu Sunčev Breg od čijeg centra je udaljen cca. 500 m.
STANDARDNA SOBA SVE UKJUCENO Cena: 250,25 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
PLANETA HOTEL SUNCEV BREG
5 STAR
Položaj: Planeta hotel se nalazi u letovalištu Sunčev Breg, od čijeg centra je udaljen cca. 50 m.
SIDE SEA VIEW SVE UKJUCENO Cena: 250,25 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
KUBAN SUNCEV BREG
4 STAR
Položaj: Kuban hotel se nalazi na šetalištu, u centru letovališta Sunčev Breg. Renoviran je 2005. godine.
JUNIOR SUITE SVE UKJUCENO Cena: 268,45 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
4 STAR
Položaj: Lociran je na šetalištu preko puta plaže i samo 200 m od centra Sunčevog Brega.
APART SOBA SVE UKJUCENO Cena: 276,9 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
4 STAR
Položaj: Club hotel Evrika se nalazi na šetalištu, u severnom delu letovališta Sunčev Breg od čijeg je centra udaljen cca. 2 km. Hotel je sagrađen 2001. godine, a renoviran je 2012. godine.
DOUBLE ROOM FOR COUPLES SVE UKJUCENO Cena: 277,55 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
BOHEMI HOTEL SUNCEV BREG
3 STAR
Položaj: Bohemi hotel se nalazi u Sunčevom bregu, na cca. 500m od centra resorta.
APART SOBA SVE UKJUCENO Cena: 291,2 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela
VIAND HOTEL SUNCEV BREG
4 STAR
STANDARD SOBA POGLED MORE SVE UKJUCENO Cena: 292,8 EURO
DA BISTE VIDELI CENE ZA SOPSTVENI, AUTOBUSKI I AVIONSKI PREVOZ KLIKNITE NA DETALJI HOTELA Detalji Hotela