Destinacije

Delta novo

Ukucaj naziv hotela ili traženu destinaciju
Pretraga hotela i raspoloživih letova
Nađi slobodne hotele i rezerviši
Država :
Usluga
Polazak
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
Pretraga raspoloživih letova
Polazak
Datum Polaska :
Dolazak
Datum Dolaska :
Odrasla osoba
Dete
Infant
Klasa
Pretraga Autobus
Država :
Usluga
Mesto polaska:
Kategorija
Odredište
Cena -
Datum
noci

SUNCEV BREG Svi hoteli u ponudi

Bugarska letovanje - Sunčev Breg ponuda hotela i apartmana za leto 2016.

Sunčev breg - leto 2016. Hoteli i apartmani u Sunčevom bregu


Naziv ponude: Bugarska leto 2016 - Sunčev breg, hoteli i apartmani
Država: Bugarska
Letovalište: Sunčev Breg
Region: Burgas, južna obala Crnog mora
Usluga: najam apartmana, noćenje sa doručkom, polupansion i all inclusive u hotelima
Plaža: Peščana (sitan pesak). Dužina plaže 8 kilometara
Vrsta prevoza: sopstveni, autobuskiBugarska leto 2016 autobusom
Sunčev Breg 2016 bus
Autobuski prevoz Sunčev Breg

Smene su na 10 dana / 9 noći
Polasci za Bugarsku su:

17.06. ( boravak 18.06 - 27.06 )
26.06. ( boravak 27.06 - 06.07 )
05.07. ( boravak 06.07 - 15.07 )
14.07. ( boravak 15.07 - 24.07 )
23.07. ( boravak 24.07 - 02.08 )
01.08. ( boravak 02.08 - 11.08 )
10.08. ( boravak 11.08 - 20.08 )
19.08. ( boravak 20.08 - 29.08 )
28.08. ( boravak 29.08 - 07.09 )

Cena povratne karte je 65 eur, jedan pravac 40 eur.

Polazak iz Beograda je u 18:00h sa parkinga Sava centra - hotela Continental (savska strana). Prevoz iz Novog Sada - uz doplatu od 15 eur (povratna karta, neophodan minimum za transfer je 4 osobe; za manji broj putnika cena će biti uvećana).
Povratak iz Sunčevog Brega od 18.00h do 19.00h ispred hotela (po lokalnom vremenu, a u dogovoru sa pratiocem grupe)

*prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.
*sedište u autobusu: Ukoliko putnici žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedištu (obavezno naglasiti prilikom rezervacije).

Naša preporuka za leto 2016. u Sunčevom bregu
- apart hoteli
- dobar provod
- povoljne cene hotela i vanpansionska usluga
- široka ponuda po povoljnim cenama za dobar provod i prijatan odmorSUNČEV BREG INFO

Ukoliko želite da leto 2016.provedete kvalitetno, a povoljno, naša agencija Vam preporučuje da za Vašu konačnu destinaciju izaberete Bugarsku. Na raspolaganje Vam stavljamo izbor između velikog broja hotela različitih usluga, a možete birati i vrstu prevoza – sopstveni ili autobuski prevoz.
U našoj ponudi su peščane plaže Sunčevog Brega i Nesebara, a detaljno se možete informisati o hotelima, cenama i uslugama na stranicama našeg sajta leto 2016. u Bugarskoj.

Sunčev Breg je najpoznatije i najveće bugarsko letovalište; to je lepa uvala sa 8 km dugom peščanom plažom boje zlata. Nalazi se u južnom delu obale Crnog mora i udaljeno je 35 km od grada Burgasa - najveće južne bugarske luke. Duž plaže smešteno je 160 hotela svih kategorija, što je učinilo da Sunčev breg postane moderno evropsko letovalište. Najviše ga posećuju turisti iz Srbije, Makedonije, Rusije i Engleske.
Zbog povoljnog geografskog položaja letnja sezona počinje od sredine maja i traje sve do sredine oktobra. Ima više od 1500 sunčanih sati, veliki broj prirodnih dina i šarenoliku prirodu – cvetne vrtove, aleje u parkovima, četinarske i listopadne šume. Karakterišu ga mirna i prozirno čista voda. Temperatura se leti kreće oko 29ºC, dok je temperatura vode oko 23 ºC.
Plaža u Sunčevom Bregu je nosilac nagrade ’’Blue Flag’’ zbog svojih prirodnih i ekoloških prednosti, i to je još jedan dokaz njenog kvaliteta. Prelepa peščana plaža (sitan zlatni pesak) sastavljena od dina je pravi prirodni fenomen; duga je oko 9 km, a široka oko 40 m. Dno je peskovito i postepeno se spušta, pa je idealno za decu i porodične odmore. Plaža je prepuna kafića i barova, gde možete iznajmiti ležaljke i suncobrane. Pomoću mini-buseva ili brodića možete posetiti i druge plaže.
Što se tiče noćnog provoda, u Sunčevom Bregu ima mnoštvo restorana, barova, noćnih klubova, diskoteka, tako da ćete uživati u karaokama, plesu, živoj muzici, dj-evima. Preporučujemo diskoteke: Dance Club Marina, Disco L’azur, Mexo bar na plaži. Tu su i brojne poslastičarnice, letnji bioskopi, sportski tereni, a za najmlađe takođe neće izostati provod jer ima puno igrališta, dečijih bazena na samoj plaži (sa morskom vodom), akva park.
Posebnu atrakciju čini blizina starog ribarskog mesta Nesebra.

Nesebar se smatra najlepšim delom bugarske rivijere, ’’muzej bugarske kulture’’. Udaljen je od Beograda 850 km, od Sunčevog Brega oko 5 km, od Burgasa oko 35 km, a od Varne 100 km. Ima dugo šetalište i od Sunčevog brega do Nesebra možete doći peške, autobusom (karta je 1 lev, tj. oko 50 din.) ili vozićem (cena karte je 3 leva). Nesebar se sastoji iz dva dela, od kojih je stari deo grada najpoznatiji deo Bugarske u svetu. Ima veliki broj kulturno-istorijskih spomenika (Stara Mitropolija, crkva Sv.Device Marije, Nova Mitropolija, crkva Sv.Teodore) i atraktivnu arhitekturu, pa je od 1981. stavljen pod zaštitu UNESCO-a kao grad-muzej. Popularnim ga čine kamene ulice, drvene kuće, taverne, dobra atmosfera i lepe plaže.
Temperatura se leti kreće oko 28ºC, a temperatura vode oko 24ºC.
Nesebar ima dve plaže, severnu i južnu. Južna plaža je mala i uska, dok je severna prostranija i na nju se nastavlja plaža Sunčevog Brega. Obe plaže su peščane, čiste i nepregledne.
Pun je parkova, restorana, kafića i važi za mesto sa veoma bogatom noćnom zabavom. Skoro u svakom kafiću postoji tzv. ’’happy hour’’. Prodavnice su skoncentrisane u pešačkoj ulici u centru.
Ljubiteljima adrenalina preporučujemo posetu Aqua Parku (ulaz je 34 leva, a za decu upola manje). Park je prepun atrakcija na vodi i namenjen je posetiocima svih uzrasta, a deca mogu uživati u dečijim bazenima i vodenom dvorcu.
Od izleta preporučujemo: obilazak Sofije, Istanbula, Jeep Safari, Foto Safari, Plovdiv (Bačkovski manastir), ostrvo Robinzon Kruso (naročito interesantno deci), Burgas, Sozopol, Irakli, Varna (trgovinski centar i Delfinarijum).

Elenite - Mesto Elenite se nalazi bukvalno nasuprot grada Nesebara gledajući preko mora, dakle na kraju tog zaliva koji započinje gradom Nesebarom, pa se nastavlja popularnim Sunčevim bregom i gotovo bez neke jasne granice se nastavlja mestom Sveti Vlas, da bi se posle doslo do Elenite. Plaža je pešcana i sa blagim ulaskom u vodu sto je idealno za decu. Preporučuje se za porodične odmore i ljudima koji traže mir i udobnost.
Svi hoteli u ponudi SUNCEV BREG 0 Rezultat je pronađen na strana 0 strana
Poredjaj po