- 50%
BELEK HOTELI
 

PEŠČANE PLAŽE

LUX HOTELI

ULTRA ALL INCL.

PREVOZ
- 50%
TURSKA NOVI HOTELI 5*
 

KEMER
BELEK
LARA
SIDE

PREVOZ
- 50%
TURSKA LUKSUZNI HOTELI
 

KEMER
BELEK
LARA
SIDE

PREVOZ
- 50%
TURSKA FIRST MINUTE
 

12 dana

11 dana

PREVOZ
- 50%
TURSKA 2 DECE GRATIS
 

12 dana

11 dana

PREVOZ
- 50%
KEMER FIRST MINUTE
 

NOVI HOTELI

PRIRODA

MORE

PREVOZ
- 50%
ANTALIJA FIRST MINUTE
 

LARA HOTELI 5*

LUX HOTELI 5*

PEŠČANE PLAŽE

PREVOZ
- 50%
SIDE FIRST MINUTE
 

ANTIKA

DVOJE DECE FREE

HOTELI 4* i 5*

PREVOZ
- 50%
ALANJA FIRST MINUTE
 

KLEOPATRA

5* POVOLJNO

CITY TOUR

PREVOZ

 

 

BELEK LETO 2017

Belek je moderni, luksuzni, turistički centar Turske.
U Beleku dominiraju luksuzni hoteli visoke kategorije na dugim peščanim plažama koji pružaju All Inclusive uslugu, od kojih izdvajamo najpoznatije: Adam&Eve Hotels, Voyage Belek Hotel, Belek Beach Resort, Ela Quality Resort.
Veliki broj hotela iz naše bogate ponude daje popuste na cene aranžmana i 2 dece gratis uz pratnju dve odrasle osobe. Naša agencija u cilju zadovoljenja najinstančanijeg ukusa potrošača daje velike popuste na uplate do 30.04.2017.
Ponuda najpopularnijih aranžmana Vam može biti veoma interesantna, ne samo zbog specijalnih cena, već zbog samog nivoa usluge koju nude najpopularniji hoteli u Beleku. Akcije možete pratiti na stranicama našeg sajta , gde se ujedno možete informisati i o popustima i novim specijalnim ponudama.  
Belek je novo, moderno turističko naselje koje se nalazi u okrugu Antalija, udaljen je 30 km od tog grada, 40km od aerodroma.
Belek predstavlja kombinaciju drevnog i savremenog, a spoj istorijskih mesta, prelepe plaže, golf tereni, zdrava klima, prirodne lepote mora i planine, luksuzni hoteli, restorani i kafići, privlače podjednako i mlade i starije.
Posebnu atrakciju čine golf tereni, Nacionalni golf klub za profesionalce i amatere, brojna svetska takmičenja u golfu koja se održavaju ovde i predstavljaju pravi raj za ljubitelje golfa.
Zaštitni simbol Beleka je sova koju zajedno sa ostalim pticama privlači bogato okruženje Beleka sa borovim šumama i eukaliptusima.
Belek je idealno mesto za turiste koji žele odmor u pravom smislu te reči. Belek ima jednu od najlepših plaža na turskoj obali. Plaža je javna, duga, bela peščana i o njenom kvalitetu najbolje svedoči nagrada ’’Blue Flag’’. Idealna je za decu jer se na njoj nalazi i opremljeno igralište za decu, a veliku pažnju privlače i Troj aqua park i delfinarijum. Klima u Beleku je tipična mediteranska i karakterišu je duga, topla leta (300 sunčanih dana godišnje), Voda je mirna, topla, tirkizna, prosečna temperatura vode je 21ºC.
U nekom od brojnih restorana možete probati najbolje specijalitete turske tradicionalne kuhinje.
Iako važi za mirno, porodično mesto, u Beleku ne izostaju mogućnosti za dobar provod. Nema puno noćnih klubova i barova, ali su oni veoma popularni i posećeni zbog kvalitetnog pića i zabave koja traje do kasno u noć.
Ako ste ljubitelj šopinga, na raspolaganju vam je šoping centar u samom centru Beleka sa puno butika, prodavnica suvenira. Subotom se održava veliki bazar gde možete po jeftinim cenama (cenkanje je neizostavno) nabaviti svilu, pamuk, kožnu galanteriju, košulje, tašne, tepihe... Takodje za samo 30 minuta dolmušem (mini bus) možete doći do Antalije koja predstavlja pravi raj za šoping.
Preporučujemo Vam sledeće izlete: poseta antičkim gradovima Aspendos (amfiteatar ugrađen u brdima, svakog jula i avgusta se tamo održava Međunarodni festival opere i baleta) i Perge (arheološki lokalitet, ostaci pozorišta, Artemidinog hrama), krstarenje brodom, tursko kupatilo, tursko veče, jednodnevni izlet u Izrael, šoping tura do Antalije, Troya šou, obilazak Duden ili Manavgat vodopada, Kursunlu vodopadi na čijoj se zadnjoj strani nalazi skrivena pećina, rafting (splavarenje).
Belek predstavlja idealu destinaciju za svakog ko želi da u potpunosti uživa u čarima Mediterana, a naročito se preporučuje porodicama sa decom i onima koji žele pravi i odmor za pamćenje.

BELEK INFO

Belek letovanje
Letovanje u Beleku najluksuznijoj oblasti Antalijskog turizma.Peščane plaže golf tereni luksuzni hoteli,izvanredna usluga fantastičan spoj prirode i luksuznih hotela je simbol Beleka.
Belek 2017
Ponuda paket aranžmana za letovanje u Beleku u organizaciji agencije Fibula Beograd.
Belek leto 2017
Letovanje u Beleku i ove godine u agenciji Fibula sa najrazličitijim ponudama.Novi hoteli u ponudi  , novi sadržaji , renovirani hoteli poznati na našem tržištu.
Belek hoteli
Hoteli u Beleku su isključivo u kategoriji sa 5*.Svi hoteli u Beleku se nalaze na sopstvenim peščanim plažama .Veliki broj hotela okružen je borovim šumamaBelek Turska je simbol i za najpoznatije golf terene u Evropi .Koncept usluge u hotelima u Beleku je All inclusive.
Belek last minute
Last minute ponude i ovog leta u ponudi agencije Fibula u aranžmanima za letovanje u Beleku. Različiti popusti za u hotelima u okviru last minute programa za letovanje u regiji Belek.

BELEK ZA POČETNIKE

BELEK Luksuz i raskoš - Udaljenost od aerodroma: 25 km; Dužina plaže: 15 km; Broj stanovnika: 51.000;
Temperatura: proleće/jesen 20, leti 33C ;Najveća prednost: zlatan pesak i luksuzni hoteli.
Želite da sretnete poznate ličnosti - Belek je pravo mesto za to.
Ovo je najekskluzivnije letovalište u Turskoj i važi za ukras čitavog Antalijskog zaliva. Odličan je za porodični odmor, a savršen za parove.
Ovo je najveće od četiri naselja koje čine gradić Serik, a važi za jedno od najvažnijih turističkih centara ovog dela Mediterana. U Beleku se nalazi više od 30 ekskluzivnih i izuzetno luksuznih hotelskih rizorta sa ogromnim bazenima, raskošnim baštama i parkovima koji zaslužuju više od 5*.
Belek je najpoznatiji po 15 kilometara dugačkoj plaži sa zlatnim peskom koju turisti obožavaju. Na plaži se nalaze ležaljke i suncobrani naredjani kao pod konac. Gotovo svaki hotel ima svoj akvapark, brojne terene za rekreaciju, spa i velnes centre, butike i restorane.
Pored novih i modernih hotela Belek je i nezvanična prestonica golfa, jer se tu nalazi  i Nacionalni golf park na kojem se održava takmičenja svetskog ranga.
Blizu  Beleka su lepi Kuršunlu vodopadi, a u ovom prirodnom raju živi više od 100 vrsta ptica. Belek je ispresecan uredjenim šetalištima sa bujnom vegetacijom.
Blizu Beleka je i veliki antički amfiteatar u Aspendosu koji danas može da primi od 10.000 do 15.000 gledalaca. Odavde se organizuju i brojni drugi izleti do antičkih lokaliteta.
Velika prednost Beleka su i tri bulevara u kojima se nalaze sve radnje koje žena može da zamisli.