BIBIONE – Italija leto 2017

Mesto Bibione se nalazi na severoistoku Italije, čije 10 km duge, prostrane zlatne obale zapljuskuje čisto i mirno Jadransko more, dok zelenilo i borova šuma omogućuju blagu klimu.
Bibione je turističko mesto u čijim čarima mnogobrojni tursti uživaju već 45 godina. Odmor možete provesti u opuštajućoj atmosferi i uživati u jedinstvenim prirodnim lepotama ovog mestašceta u Italiji, bez odricanja od  raznovrsnosti usluge i ponude koju nude moderni gradovi: novi hotelski kompleksi, stotine prodavnica, radnji, suvernirnica, sportski tereni, restorani, kafići, mnošto sportskog i zabavnog sadržaja samo su deo raznovrsne ponude. Od 1996. godine Bibione je važan i kopletno opremljen resort termalnih voda. Na jednom mestu možete pronaći sve za savršen odmor tokom cele godine!
Bibione je pravo mesto za Vaš odmor iz snova - zahvaljujući specifičnim klimatskim uslovima možete se kupati u moru od maja do kraja septembra i uživati u raznovrsnim sportskim aktivnostima tokom cele godine! Zahvaljujući Termalnom centru i brojnim tretmanima koji su u ponudi sezona uživanja u Bibioneu traje tokom cele godine!

PLAŽA I MORE u Bibioneu leto 2017 Italija
Kristalno čisto more sa postepenim ulaskom u vodu kvalifikuje Bibione za savršenu destinaciju za Vaš porodični odmor! Temperatura vode je idealna za decu i odrasle i omogućuje dugo uživanje u raznovrsim sportovima na vodi, plivanju ili igranju u plićaku.
Prostrana plaža koja se proteže duž celog mesta Bibione, široka 300m, od najfinijeg belog peska, u potpunosti izložena sunčevim zracima pruža uživanje svim turistima tokom sezone leto 2017. Opremljena je tuševima i toaletima, dok o svim posetiocima brinu obučeni spasioci.
Plaža je opremljena ležaljkama i suncobranima koji su u potpunosti renovirani. Kompanija Bibione Spiaggia S.r.l. garantuje vrhunski kvalitet usluge, opreme i čistoće plaže, te su obale mesta Bibione idealna destinacija za leto 2017.

PRIRODA Italija leto 2017 Bibione
Mesto Bibione je na istoku povezano sa ušćem reke Tagliamento, na jugu sa Jadranskim morem, na zapadu sa dolinama Harbour Baseleghe, na severo zapadu sa naseljem Lagugnana.
Peščana obala mesta Bibione je duga 10,4km i jedna je od najvećih u Italiji – prostire se zajedno sa dolinama, lagunom i netaknutom borovom šumom u kojoj su razne životinjske vrste pronašle utočište, dok u specifičnoj peščanoj vegetaciji možete otkriti retko i dragoceno rastinje. Od 2002 godine Bibione je pod zaštitom EMAS organizacije koja brine o zaštiti prorodne okoline. Bibione je predstvlja savršeno mesto za beg od gradske verve i uživanje u prirodnim lepotama i zdravom ambijentu!

BIBIONE ITALIJA INFO

ANIMACIJA i ZABAVA u resortu Bibione za leto 2017
U Bibioneu zabava nikada ne prestaje! Hoteli  Villaggio Planetarium Resort, Villaggio Marco Polo (samo Mini Club), Savoy Beach Hotel,  Hotel Luna,  Imperial Aparthotel,  Holiday Aparhotel nude raznovrsni sportsko – zabavni program i animaciju za decu, tinejdžere i odrasle. Od sredine maja do sredine septembra gosti hotela mogu uživati u dnevnoj i večernjoj animaciji, takmičenjima, sportskim aktivnostima, koncertima, predstavama, plesu i muzici, dok o najmlađima brine obučeni tim animatora. Određeni broj hotela ima specijalni program za najmlađe goste.
Od sezone leto 2017 Zabavni mali voz prevozi svu decu od hotela i aparthotela do velike zelene površine sa igralištem na kojoj se mogu družiti i uživati svakodnevno!

SPORT i REKREACIJA Italija letovanje 2017 Bibione
Bibione nude raznovrsne sportsko zabavne aktivnosti za sve uzraste: teniski tereni, bazeni, golf, mini golf, boćanje, sportske aktivnosti na plaži, pecanje, rentiranje čamaca, odbojka na plaži, jedrenje, windsurf, vožnja rolera, jahanje, vožnja bicikla i brojne druge sportske aktivnosti.
Svi turisti takmičarskog duha mogu se nadmetati u biciklističkoj trci dugoj 58km – od Bibionea do Caorle.
Laganom šetnjom ili vožnjom možete istražiti jedinstveno prirodno okruženje ušća reke Tagliamento, dolina, sve do lagune Caorle.
Moderni teniski centar u Bibioneu nudi veliki broj teniskih terena za iskusne igrače i rekreativce, kao i časove tenisa za početnike.

BIBIONE ZA POČETNIKE

SLOBODNO VREME: ODMOR i ZABAVA
Nakon dana provedenog na plaži, uživajući u suncu, moru i pesku ili istraživajući prirodu, opustite se u zabavnom noćnom životu mesta Bibioni koji nudi zabavu za sve uzraste!
Uživajte u letnjim noćima razgledajući atraktivne izloge prodavnica, provedite veče u nekom od tipičnih italijanskih restorana ili probajte čuvani specijalitet – picu slušajući opojni zvuk talasa.
U Bibioneu nikad nije dosadno: veliki izbor dnevnih aktivnosti: sport, zabava i aktivni odmor, dok uveče posetite neku od diskoteka, barova, pabova, Luna park, poslastičarnica…
Ne propustite: ŠPAGETI PROSLAVA!
Besplatan ulaz za sve goste koji borave u apartmanima! Žurka se održava na zelenoj površini uz muziku, ples, špagete, vino i bezalkoholna pića! Jedan kupon važi za celu porodicu i dostupan je po dolasku na odredište – potpuno besplatno! *U zavisnosti od vremenskih prilika, proslava se organizuje od sredine maja do sredine septembra meseca.

IZLETI Venecija Bibione Lido di jesolo
Upotpunite svoj letnji odmor izletom do magične Venecije ili čarobnog Trsta.
Popijte pravi italijanski espresso na trgu San Marco u Veneciji, posetite veličanstvene crkve, muzeje i galerije, vozite se gondolom uz zvuk kancona, istražite arhitekturu i ambijent grada čiji svaki pedalj pulisara emocijom i romantikom. Posetite tri bisera Venecije: ostrva Burano, Murano i Torcello.
Obiđite nekadašnju carsku luku Habzburgovaca – čarobni Trst, srednjevekovne dvorce Duino i Miramare, crkvu San Guisto, kao i velelepne zamkove u Sloveniji: Postumia i Predjama.
Za one koji  raspolažu sa manje vremena osmišljeni su specijalni poludnevni izleti u kojima možete istražiti lagune i istorijske doline mesta Bibione, kao i lagunu Marano, sa posetom Linjanu.