KEMER SPECIJALNE PONUDE

 Kemer hoteli na popustu

 Kemer cene 2016

 Kemer deca GRATIS

 

KEMER LETO 2016

Na zahtev naših lojalnih klijenata ove sezone iz bogate ponude izdvajamo hotele različitih kategorija u Kemeru koji nude povoljne cene(naročito hoteli sa All Inclusive uslugom). Za uplate do 30.04.2016. nudimo velike popuste na cenu aranžmana.
Akciju za najpovoljnije aranžmane, turskog letovališta Kemer možete svakodnevno pregledati na stranicama našeg sajta.
Popusti za postojeće i nove akcije postavljene su na stranici za leto 2016 u Turskoj. Kemer se nalazi u južnom delu Turske i jedan je od najpoznatijih turističkih centara u Antaliji. Udaljen je oko 40 km od aerodroma u Antaliji. Predstavlja jedno od najluksuznijih letovališta na tom delu obale. Poznat je po mediteranskoj klimi (suvo i toplo vreme), obiljem zelenila, luksuznim hotelima i po dugim peščanim i šljunkovitim plažamaMore je kristalno čisto i toplo (temperatura vode dostiže i 33ºC).
Svih 45 km (koliko ima od Antalije do Kemera) put dodiruje Sredozemno more i planinu Taurus tako da u jednom momentu prolazite kroz četinare, a već u sledećem pored prostrane peščane plaže. Miris borova se oseća u Kemeru kao da se nalazite u sred šume. Ovo naselje je pažljivo građeno kako bi se uklopilo sa okolinom i pruža idealno mesto za odmor. Šetalište na severnoj strani grada vodi direktno do plaže koja ima ’’Blue Flag’’ dobijenu od Evropske Unije za najlepše i najuređenije plaže. Ulica koja prolazi kroz centar Kemera nudi razonodu za sve: diskoteke, kafiće, prodavnice, suvenirnice, butike, restorane pored plaže sa prostranom baštom i hladovinom pod palmama i borovima gde možete birati da li Vam više odgovara da odmarate u turskom stilu sedenja, lazy begu ili da se sunčate na ležaljkama uz sveže ceđeno voće ili sladoled (dondurma), a tokom večeri možete okusiti razne voćne ukuse nargile. Kao turističko mesto je počeo da se razvija tek od pre dve decnije. Ime mesta potiče od kamenog zida koji je izgrađen kako bi zaštitio grad od poplava. Kemer se naročito preporučuje za porodične odmore, ima puno parkova, zelenila, igraonica i sadržaja za decu. Preporučujemo sledeće izlete: obilazak mesta Demre (crkva Sv.Nikole), krstarenje brodom, tursko kupatilo, Pamukkale, tursko veče, jednodnevni izlet u Izrael, obilazak Antalije i Duden vodopada, šoping turu, ali i obilazak antičkih lokaliteta Phaselisa, Olimposa i Kalea koji su ujedno i pogodna mesta za piknik uz kupanje. Kemer ima veliki udeo u hotelskim kapacitetima Antalijske regije, a pošto je poznat i kao idealno mesto za odmor i relaksaciju, privlači sve veći broj turista iz celog sveta.

KEMER INFO

Kemer 2016 letovanje u Turskoj
Kemer hoteli
Ponuda hotela za letovanje u Kemeru .Hoteli u Kemeru su pretežno kategorizovani sa 5*.
Kemer 2016
Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2016 u organizaciji agencije Fibula Beograd.
Kemer vremenska prognoza
Leto u Kemeru počinbje već u maju kada se i zvanično otvara i sezona kupanja.
Kemer leto 2016
Skup različitih paket aranžmana za letovanje u Kemeru.Dvoje dece gartis ,hoteli na plaži, Hoteli u centru Kemera,Hoteli za parove .Najrazličitiji produkti i ponude za leto 2016 u Kemeru.
Kemer letovanje
Letovanje na poznatim plažama i regijama u Kemeru.Kemer centar,Beldibi,Tekirova,Goynuk ... neki su od izbora regija za letovanje u Kemeru za sezonu 2016.
Kemer last minute
Last minute ponude aranžmana za letovanje u Kemeru biće dostupne putnicima i ovog leta na web stranici agencije Fibula.
Kemer letovalište
Oblast Kemer se sastoji od nekoliko letovališta : Kemer centar,Beldibi,goynuk i Tekirova najpoznatiji su medju njima.
Kemer hoteli sa 5 zvezdica
Najpoznatiji porodični hotel u Kemeru sa 5 zvezdica.Dvoje dece do 15 godina gratis
Kemer letovanja iskustva
Različita iskustva putnika sa letovanja u Kemeru.Njihovi utisci zapažanja komentari na i najvažnije informacioje o ponudi za letovanje u Kemeru 2016 na stranici agencije Fibula Forumi putnika o letovanju u Kemeru sa komentarima najpoznatijih vodiča,hotelijera i agenata.

KEMER ZA POČETNIKE

KEMER Raj za decu Udaljenost od aerodroma: 40 km; Dužina plaže: 53 km; Broj stanonovika: 33.000; Temperatura: proleće/jesen 21°C, leti 29°C ; Najpoznatiji festival: Festival nara (jun); Najveća prednost: šljunak i borova šuma; Ne propustite: vožnju žičarom do vrha Taurusa.
Raj za decu naziva se Kemer. Tačno na mestu gde planina Taorus uranja u tirkiznu vodu nalazi se Kemer. Ima 53 kilometara prelepe obale koju čini savršena plaža sa šljunkom, a u čijoj zaledjini se prostire borova šuma koja pravi „debelu ladovinu”. Voda je kristalno čista, šljunak savršen za sunčanje, a šuma daje svežinu preko potrebnu tokom leta. Kemer se nalazi u Antalijskom zalivu i zaštićen je od udara talasa sa otvorenog mora. Iako Kemer ima 33,000 stanovnika samo trećina živi u samom gradiću, dok su ostali u mestima Tekirova, Gojnuk, Beldibi... Kompletna obala od Tekirove do Beldibija prepuna je ušuškanih zaliva,  netaknutih plaža sa šljunkom i peskom. Na plaži u Kemeru vijori se prestižna „plava zastava” (www.blueflag.org)  koja garantuje čistu vodu, brojne aktivnosti i standardno dobru uslugu. Okolina je izuzetnno zanimljiva za ljubitelje aktivnog odmora, jer mogu da pešače, planinare i vide fantastične prizore prirode u kanjonu Gojnuk, Olimpos ili Fazelis. Kemer je prava istorijska čitanka uživo. Jer, tu se nalazi i pećina Karain u kojoj se mogu videti crteži predaka ljudi iz paleolita. Iz Kemera je najbolje krenuti na izlet do likijskih grobnica. Kemer je jedna od važnih tačaka koja se nalazi na mediteranskoj mapi  gnjuranja, jer ovde ronioci, recimo, imaju prilike da rone kraj olupine francuskog broda „Pariz 2” koji se nasukao blizu marine u Prvom svetskom ratu. Sam Kemer je prepun kafićima, barova, noćnih klubova, restorana, prodavnica, piljara, radnji i butika. U Kemeru se u trećoj nedelji juna održava Festival nara, kada se može uživati u muzici, paradi, koncertima, izložbama i raznim drugim događajima. U julu se održava spektakularni karneval  (www.kemertourist.info). Sezona traje od aprila do oktobra, a temperatura čitavog leta je izuzetno prijatna.