LIDO DI JESOLO LETO 2017

Lido di Jesolo 2017
Aranzmani za letovanje u Lido di Jesolu u Italiji. Individualni aranžmani i paket aranzmani sa autobuskim prevozom. Letovanje u Lido di Jesolu u hotelima različitih kategorija. Cene u hotelima u Lido di Jesolu zavise od sezonalnosti. Cene i popusti u hotelima za letovanje u Lido di Jesolu: First minute Last minute Specijalne Ponude, popusti za stare stranke.

LIDO DI JESOLO INFO

Lido di Jesolo hoteli , apartmani i smeštaj
Hoteli u Lido di Jesolu su različitih kategorija. Hoteli  sa 2*, 3*, 4* blizu peščane plaže duge blizu 8 kilometara. Svi hoteli u Lido di Jesolu imaju svoj deo peščane plaže sa ležaljkama i sucobranima. Doručak u hotelima otvoreni bife, večera meni sa velikim izborom salata. Hoteli su uglavnom manjih kapacitea. Svi hoteli imaju bazene i nalaze u blizini centra i pjaceta u Lido di Jesolu. Apartmani u Lido di Jesolu su različitih kategorija i struktutra. Studiji, apartmani sa jednom spavaćom sobom, dupleksi. Svi se nalaze u centru letovališta.
Lido id Jesolo vremenska prognoza.
Leta su italiji dugačka i topla. Prosečna temperatura vazduha je oko 30 stepeni. More je toplo. Sezona kupanja počinje već krajem maja meseca.
Lido di Jesolo mapa
Mapa puta do Lido Di Jesola: Beograd – Hrvatska- Slovenija – Italija. Lido di Jesolo je udaljeno od Beograda oko 750 kilometra. Autoput.Vreme vožnje oko 8 – 10 sati.
Lido di Jesolo shopping
U samom mestu nalazi se veliki broj radnji prodavnica butika. U neposrednoj blizini na oko 30 kilometara nalaze se i pioznati tržni centri i šoping molovi u Palma Novi i Emezeti.