Novogodišnje zimovanje u Bugarskoj


8 dana/ 7 noćenja – sopstveni prevoz
Period putovanja: 30.12.2016. – 08.01.2017.

Cena validne do popune kapaciteta ili isteka popusta.
Cene za decu na upit u agenciji Fibula.
Cene za boravak 8 dana/ 7 noćenja u terminu 30.12.2016. – 08.01.2017.

Mesto

Hotel

Tip smeštajne jedinice

CENA

PREPORUKA

Cena po OSOBI

Razlog

BALKAN JEWEL RESORT 3*, BB

STUDIO, max 2adl

154€

NOVO U PONUDI!  BESPLATNI SPA sadržaji

Bansko

ADEONA SKI&SPA 3*, HB

APP 1B, MAX 2+2

236€

GRATIS 2 dece do 5.99, BESPLATNI SPA sadržaji, šatl bus

Razlog

REDENKA HOLIDAY CLUB 3*, HB

APP 1B, max 2adl+2

361€

GRATIS 2 dece do 5.99, SPA sadržaji, WiFi, skijašnica, šatl bus

Mesto

Apartman

Tip smeštajne jedinice

CENA

PREPORUKA

Cena po SOBI 

Bansko

MONT BLANC, najam

APP 1B, max 2+2

512€

GRATIS 2 dece do 11.99, WiFi

Bansko

WINSLOW ELEGANCE, najam

APP 1B, max 3adl

450€

Renoviran 2015., BESPLATNO: sauna, parno kupatilo

Bansko

WINSLOW HIGHLAND, najam

APP 1B, max 3adl

510€

70m od gondole!

CENA SA UKLJUČENIM POPUSTOM ZA RANI BUKING. AVANSNA UPLATA 100% DO DATUMA POPUSTA.
LEGENDA: BB – noćenje sa doručkom/ HB – polupansion/ FB – pun pansion/ AI – All Inclusive


APP 1B – apartman sa jednom spavaćom sobom/ APP 2B – apartman sad ve spavaće sobePROGRAM PUTOVANJA
1. dan: Dolazak i smeštaj u izabrani hotel ili apartman nakon 15h. Smeštaj i noćenje.
2. dan – 7. dan: Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi uplaćene usluge. Slobodno vreme za odmor, individualne aktivnbnosti ili odlazak na neki od fakultativnih izleta.
8. dan: Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00 h. Kraj programa.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

  • Smeštaj u izabranom hotelu na bazi uplaćene usluge (ponuda se odnosi na period boravka 8 dana/ 7 noćenja u terminu 30.12.2016. – 08.01.2017.)

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

  • Boravišnu taksu (odrasli 1€ / dan deca 0.5 € / dan)
  • Troškove prevoza
  • Putno zdravstveno osiguranje (obezbeđuje agencija „Fibula Air Travel” prema važećem tariferu);
  • Svečanu novogodišnju večeru - u određenim hotelima/ apartmani mogućnost doplate za svečanu novogodišnju večeru. Cene na upit u agenciji „Fibula Air Travel”.
  • Fakultativne izlete i sve ostale troškove koji nisu navedeni u programu, kao ni individualne troškove putnika;

Napomena:

  • Hotel zadržava pravo da 31.12. u sklopu usluge polupansion, umesto večere posluži ručak,  da koriguje termin večere ili da ne posluži standardnu večeru.

Sve cene izražene u valuti EVRO se plaćaju se u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banca Intese na dan uplate.
Izražene cene su sa uključenim popustom za rani buking. Hoteli u Bugarskoj zahtevaju isplatu 100% vrednosti aranžmna do datuma isteka popusta za rani buking. Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 50% od vrednosti aranžmana; Potvrda rezervacije hotela se dobija u roku od 3 radna dana po uplati akontacije, a ostatak aranžmama se plaća do datuma isteka popusta. 
NAČINI PLAĆANJA: Gotovinsko plaćanje: 50% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos do datuma isteka popusta za rani buking; Platne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina (isti uslovi kao gotovina);
Kreditne kartice Banca Intesa na 2 rate bez uvećanja (Master Card, Visa, 50% od ukupne cene aranžmana odmah, ostatak na 2 rate)
Plaćanje na rate čekovima građana: 50% akontacije od ukupnog iznosa cene aranžmana; preostali iznos se uplaćuje deponovanim čekovima građana tako da poslednja rata dospeva najkasnije 15. decembra 2016. godine. (čekovi se deponuju na dan potpisivanja ugovora i moraju imati dospeće 15.-tog u mesecu)
Preko računa: uz profakturu izdatu od strane „Fibula Air Travel” Cena za “Rani Buking “je važeća (po uslovima hotela) samo uz uplatu od 100% od ukupne cene aranžmana kod većine hotela;

Cene u tabelama za INDIVIDUALNE ARANŽMANE su date PO OSOBI/DNEVNO u dvokrevetnim sobama ili studijima ili PO SOBI/ DNEVNO za navedeni tip smeštajne jedinice i vrstu usluge, BEZ PREVOZA , osim ako je drugačije naznačeno.
Cene za jednokrevetnu sobu, treću i četvrtu odraslu osobu, prvo, drugo, treće dete u sobi, porodične i druge tipove smeštajnih jedinica - naØ upit u agenciji „Fibula Air Travel” ili na našem web sajtu www.fibula.rs.
POPUSTI ZA DECU U HOTELIMA: Deca ostvaruju popust isključivo u pratnji dve punoplatežne osobe i po hotelskim pravilima vezanim za starost deteta.
SPECIJALNE I LAST MINUTE PONUDE Sve cene ponude sa uključenim popustom za rani buking su ograničenog vremenskog  trajanja i zavise, pre svega,od odluke hotela koliko kapaciteta je na raspolaganju po ponuđenoj ceni. Cene za ponuke sa popustom za rani buking su date na upit. Broj mesta po tim cenama je ograničen.  Hoteli ne dozvoljavaju nikakve izmene posle naznačenog datuma za ostvarivanje prava na popust za rane uplate. U slučaju izmene imaju pravo da ukinu popust za uplate, a u slučaju otkaza imaju pravo da potražuju 100% od cene za hotelski smeštaj.
Cena je garantovana samo za uplaćeni deo iznosa, dok je ostatak podložan promenama. Prilikom svake uplate obračunava se ekvivalent u € i ostatak duga ostaje izražen u €; plaćeni iznos ne podleže promeni usled promena kursa €/DIN.
Usled promena na monetarnom tržištu agencija „“Fibula Air Travel”” zadržava pravo korekcije cena.
Sve cene iskazane u EUR (€) u ovom programu putovanja, istaknute su na osnovu i u skladu sa zakonom o deviznom poslovanju član 34 stav 3, kao način naplate aranžmana koji se vrši u dinarima po prodajnom kursu poslovne banke organizatora putovanja na dan plaćanja. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržistu, cena aranzmana podleže promeni

Sve cene su date za smeštaj po osobi u standardnoj dvokrevetnoj sobi (ukoliko nije drugačije naglašeno u cenovniku). Treći/četvrti ležaj je tzv pomoćni ležaj i može biti drugačijih karakteristika (manji od normalnog ili krevet na rasklapanje, fotelje, sofe ili kamp kreveti žičane konstrukcije) što se može odraziti na udobnost smeštaja putnika bez obzira na kategoriju hotela u ponudi (važi i za hotele sa 5*) .
Slike soba u katalogu i na sajtu su date radi informacije i predstavljaju primer sobe u hotelu. U promo brošuri ili na web sajtu nije moguće objaviti fotografije svih vrsta smeštajnih jedinica hotela (standard sobe, superior sobe, lux sobe, studija, apartmana, family sobe...). Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da smeštaj u hotelu ne mora biti u sobi sa slike. Sobe se mogu razlikovati usled promene nameštaja, redekoracije, renoviranja, pogleda i pozicije sobe, različitih struktura kupatila (tuš ili kada i sl...)
Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora između organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje organizatoru putovanja nisu poznate, ne mogu biti relevantne. Svi objekti u ponudi agencije Fibula su kategorizovani od strane lokalnih (regionalnih) institucija. Kategorizacije su različitog stepena i kvaliteta i nisu uporedive
Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Prema zvaničnim propisima, prvog dana aranžmana u sobe se ulazi nakon 14:00h, a iste se poslednjeg dana napuštaju do 10:00h. Agencija “Fibula Air Travel” proslediće Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje da će iste biti ispunjene (spratnost, pogled, tip ležaja, tačno određena lokacija u okviru hotelskog kompleksa i slično, ukoliko u ponudi nije tačno i konkretno istaknuta vrsta i tip sobe). Produžetak boravka u sobama poslednjeg dana odobrava isključivo recepcija hotela uz nadoknadu na licu mesta.
Sve navedene usluge ili sadržaji hotela samo označavaju da ih hotel poseduje ali ne i da su besplatni, sem ako je izričito navedeno tako: FREE ili BESPLATNO (klima, sef, fitnes, masaža, sauna, sportski tereni…)
Besplatan internet ili oznaka WIFI ne podrazumeva jak signal ili brz internet u svim delovima hotela. Internet može biti sporiji u određenim delovima hotela kao I u određeno doba dana.
Dress code/pravila oblačenja: većina hotela ima obavezan dress code za vreme obroka u restoranima, obično večera. Zabranjen je ulazak u kratkim pantalonama i zahteva se od muškaraca da imaju pantalone sa dugim nogavicama).
Karakteristike služenja obroka u hotelima i All inclusive usluge Vrsta i kvalitet usluga u hotelima sa all inclusive (sve uključeno) uslugom je različita, te svaki hotel posebno u ponudi poseduje svoj koncept programa sve uključeno. Svi koncepti usluga su dostupni u agenciji i podložni su promenama od strane hotela bez prethodnog obaveštenja agencije o tome. Korišćenje klima uređaja je u većini hotela moguće samo ako su zatvorena vrata i prozori u sobama. Klimatizovane sobe u opisima hotela ne podrazumevaju da su sve hotelske prostorije klimatizovane. Pojedine delove hotela nemoguće je klimatizovati u potpunosti (ulazna predvorja i slično) zato je temperatura u njima prilagođena mogućnostima klimatizacije tih prostorija. Vrlo često u hotelima sa 2*, 3* ili čak i 4* klima uredjaji u zajedničkim prostorijama rade smanjenim intezitetom bez obzira na spoljašnju temperaturu. Predviđene usluge se pružaju od trenutka ulaska putnika u hotel, do trenutka napuštanja hotela (sobe), a prema hotelskim pravilima. Spisak usluga all inclusive čine sastavni deo programa putovanja. Vreme rada klima uređaja razlikuje se u zavisnosti od hotela i ne podrazumeva 24h neprekidnog trajanja. Cena hotela pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ne budu u funkciji usled objektivnih okolnosti. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola - samoposluživanje, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju, u nekim periodima, servira meni izbor 2 – 3 jela posluženje za stolom umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge. Hoteli zadržavaju pravo promene navedene usluge bez prethodnog obaveštavanja agencije organizatora.
Cena putovanja se obračunava po broju ostvarenih noćenja. Trajanje aranžmana odredjeno je brojem kalendarskih dana, računajući od dana početka do dana završetka putovanja, a ne brojem časova izmedju časa polaska i povratka.