Zima 2017/2018 APARTMANI RUSTIKA - JAHORINA

Apartmani Rustika se nalaze na nadmorskoj visini od oko 1700m. Objekat je lociran u neposrednoj blizini staze „Poljice“ (50m od staze), u centralnom delu vikend naselja. U samoj blizini nalazi se nekoliko prehrambenih prodavnica, kafića, restorana i picerija. Zbog dobre snabdevenosti maloprodajnim objektima, gostima je ostavljena mogućnost organizovanja ishrane.
Apartmani su izgrađeni od ekoloških materijala u etno i rustik stilu koji Vam daje potpuni ugođaj topline i užitka u zimskom ambijentu. Smešteni su uz ulicu, pa se automobil može parkirati ispred samog objekta na sopstvenom parkingu. Parking je održavan i bezbedan.    
U sklopu Skijašnice apartmana Rustika u okviru Ski rent-e možete iznajmiti  ski opremu. Ski oprema obuhvata skije, vezove, ski cipele, štapove i ostalu opremu po potrebi. Oprema je birana tako da zadovolji sve kriterijume kada su u pitanju uslovi na planini, izbor odgovarajućih staza, kao i nivo Vašeg skijaškog znanja.
Ski rent-a ima i posebnu pogodnost – ski čuvanje. Bilo da ste skije iznajmili u skijašnici ili da koristite svoje, možete ih ostaviti na čuvanju. Lokacija skijašnice pri apartmanima Rustika omogućava da usluga čuvanja ski opreme bude korisna i poželjna. Detaljnije o apartmanima (https://jahorinaapartmanirustika.com)


STUDIO ”KANTARION”
Studio za dvoje. Sadrži mini kuhinju, manje kupatilo , sto u planinskom stilu, francuski krevet, ormar i TV. Posuđe i pribor za dve osobe. Nalazi se u prizemlju. Savršen za romantični par.
STUDIO “BREZA” 
Studio površine 30 m2, idealan za tri osobe. Sadrži mini kuhinju, kupatilo, trpezarijski sto, garnituru na razvlačenje i LCD televizor.
APARTMAN ”OMORIKA”
Ima mini kuhinju, kupatilo, spavaću sobu (francuski ležaj + jedan singl) i dnevno-spavaću sobu (trpezarijski sto, TV, ugaona garnitura koja se razvlači za dvije osobe). Idealno za 4-5  osoba.
APARTMAN ”JELIKA”
Sadrzi dnevni boravak sa mini kuhinjom i manjim kupatilom, televizor, garnituru za sjedenje, a na spratu dvije spavaće sobe sa francuskim krevetima i po jednim pomoćnim. Posjeduje dvije terase. Sunčana strana, pogled na ulicu. Optimalno za 4-5 osoba.
APARTMAN “IVER”
Apartman IVER na dva nivoa. Donja prostorija sadrži LCD TV, francuski krevet i dva singl kreveta. Iz te prostorije ulazi se u trpezariju pogodnu za spremanje hrane, objedovanje i prijatan ambijent za večernje druženje. U sklopu apartmana je kupatilo i stepenište za gornju sobu u kojoj je francuski krevet i jedan singl. Apartman IVER ima dve terase, sa pogledom na žičaru, parking, I ulicu. Kapacitet 6-7 osoba.
APARTMAN ”KAMIN”
Apartman Kamin-na dvije etaze. Donja prostorija sadrzi kamin, kuhinju, sto u planinskom stilu, LCD TV, i dva odvojena kreveta.U sklopu apartmana je kupatilo i stepeniste za spavacu sobu. Spavaca soba ima francuski i dva odvojena kreveta. Atmosfera konobe sa etno elementima idealna za vecernje druzenje. Kapacitet 6 osoba.
APARTMAN ”JAVOR”
APARTMAN ”JAVOR” smješten je cijelom dužinom objekta, i površine je preko 70m2. Sadrži tri spavaće sobe sa francuskim krevetima, dnevnim boravkom, kuhinjom i kupatilom. Potpuno opremljen posuđem i priborom za osam osoba. LCD televizor. Sunčana strana sa fantasticnim pogledom na žičaru.

 

Program putovanja:
1.dan: Dolazak na JAHORINU  Smeštaj u izabrani studio / apartman
2.- 7. dan : Boravak i slobodne aktivnosti.
8. dan : Odjava iz objekta. Kraj programa.

 

 

Cene su na bazi najma za 7 noćenja za studio / apartman (smene su subota na subotu, zaključno sa 03.03.2018.)

 

     Ostale smene (subota / subota)
Do 30.12.2017. i od 06.01-03.03.2018.

Novogodišnja smena 30.12-06.01.

STUDIO ”KANTARION” 2 osobe

294€

338€

STUDIO “BREZA” 3 osobe

322€

435€

APARTMAN ”OMORIKA” 4-5 osoba

435€

628€

APARTMAN ”JELIKA” 4-5 osoba

435€

676€

APARTMAN “IVER” 5-6 osoba

581€

869€

APARTMAN ”KAMIN” 6-7 osoba

679€

1014€

APARTMAN ”JAVOR” 8 osoba

773€

1159€

 

Manji broj noćenja na upit (minimum 5)
Gostima je na raspolaganju ski rental u kome imaju popust, kao i za ski školu.

 

CENA UKLJUČUJE :

  • 7 noćenja na bazi najma za izabrani studio / apartman

 
CENA NE UKLJUČUJE:

  • Boravišnu taksu 1,5€ dnevno po osobi (plaća se na licu mesta)
  • Parking 1,5€ dnevno
  • Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje (može se kupiti u agenciji Fibula)
  • Prevoz (postoji mogućnost kombi prevoza za maksimum 8+1 osoba)
  • Ostale individualne troškove

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je u dinarima po prodajnom kursu za efektivu Banca Intesa na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

NAČIN PLAĆANJA:
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40 % od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 20 dana  pre polaska
-  kreditnim karticama
-  preko računa

Organizator FIBULA ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja
Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije Fibula koji su sastavni deo ovog programa

PROGRAM PUTOVANJA br. 1 od 23.11.2017.