Španija letovanje 2018.

Letovanje na Mediteranu ne može se ni zamisliti bez Španije. Jedna od najvažnijih turističkih destinacija zapadnog Mediterana. Iz Srbije atraktivni su aranžmani Španija leto avionom i autousom. Najpopularnija destinacija na nasem tržistu sigurno je Barselona i njena istočna obala Kosta Brava. Pored Kosta Brave popularno je letovanje i na zapadnoj obali Barselone - Kosta Doradi.

Španija – Kosta Brava letovanje

Paket aranzmani Španija letovanje 2018. Direktni čarter letovi agencije Fibula Beograd za Barselonu. Ponuda hotela na sledećim destinacijama: Barselona, Kosta Brava.

Kosta Brava aranžmani i ponude za leto 2018.

Letovanje na Kosta Bravi u letovalištima: Ljoret del Mar, Santa Susana, Malgrat de Mar, Tossa de Mar. Ponuda za letovanje u hotelima na Kosta Bravi: First Minute, Last Minute, specijalne Ponude, porodično letovanje, paketi izleta za Barselonu i Kosta Bravu.

Španija aranžmani info

Iako zbog prelepih gradova poput Barselone, Madrida, Valensije, Malage, Granade i dr. važi za vodeću destinaciju iz oblasti City Break putovanja. Čuvena je i po svojim letovalištima i velikom broju plaža sa plavim zastavicama. Na ostrvima Majorka i Ibica tokom dana cete se opuštati na fantasticnim uvalama i nepregledno dugim pešcanim plažama - a večeri ćete upamtiti po ludom provodu. Letovanje u oblastima Kosta Brava i Kosta Dorada nudi vam mogućnost da svoj odmor obogatite obilaskom Barselone.