Diamore

 • Diamore
 • 25 slika
 • Blizu centra grada
 • Peščana plaža
 • WiFi besplatan na javnim mestima
 • Povoljno
 • Otvoreni bazen
 • Fitness

Hotel Diamore ★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 11:00h do 23:00h, koncentrovane voćne sokove, domaće vino. Hotelska plaža udaljena je 200m od hotela (Havana Beach Club na Kleopatrinoj plaži).

Hotel Diamore

Hotel Diamore ★★★ - Alanja, Turska je odličan izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 11:00h do 23:00h, koncentrovane voćne sokove, domaće vino. Hotelska plaža udaljena je 200m od hotela (Havana Beach Club na Kleopatrinoj plaži). Ležaljke i suncobrani se naplaćuju.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN
 
HOTEL FACTSHEET - EN

 

Položaj Diamore 3* hotela:

Diamore Hotel 3* je smešten u centru Alanje, udaljen 120 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Diamore 3* ima 60 soba. Sve sobe su standardne (21 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba). Svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom, klima uređaj, sef (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), pločice, direktnu telefonsku liniju, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 11:00h do 23:00h, koncentrovane voćne sokove, domaće vino.

All inclusive koncept hotela Diamore 3* ne obuhvata: uvozna pića, posebna domaća pića, sveže ceđene sokove, sladoled, tursku kafu, svu hranu i pića na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran za otvoreni bife, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Diamore 3*: usluga lekara, telefon, fax, internet, sef na recepciji. Wi-Fi je besplatan u zajedničkim prostorijama.

Plaža:

Hotelska plaža udaljena je 200m od hotela Diamore 3* (Havana Beach Club na Kleopatrinoj plaži). Ležaljke i suncobrani se naplaćuju. Ležaljke i suncobrani pored bazena su besplatni. Šatl bus do plaže - uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za decu i odrasle, fitnes, tursko kupatilo, stoni tenis.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Diamore 3*: sportovi na vodi i bilijar.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga

Lokacije