Vasia Ormos Hotel

  • Vasia Ormos Hotel
  • 51 slika

Hotel Vasia Ormos ★★★★ - Agios Nikolaos, Krit, Grčka - SAMO ZA ODRASLE (preko 14 godina), nalazi se u Agios Nikolaosu, jednom od najlepših i najpoznatijih letovališta na Kritu i od centra je udaljen 1.5km, prekoputa šljunkovite plaže (prelazi se ulica), u najuvučenijem delu malog, živopisnog zaliva.. Do Herakliona ima 63km, a do aerodroma 60km. Nudi uslugu polupansiona – doručak i večera (otvoreni

Hotel Vasia Ormos Hotel

Hotel Vasia Ormos ★★★★ - Agios Nikolaos, Krit, Grčka - SAMO ZA ODRASLE (preko 14 godina), nalazi se u Agios Nikolaosu, jednom od najlepših i najpoznatijih letovališta na Kritu i od centra je udaljen 1.5km, prekoputa šljunkovite plaže (prelazi se ulica), u najuvučenijem delu malog, živopisnog zaliva.. Do Herakliona ima 63km, a do aerodroma 60km. Nudi uslugu polupansiona – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje). Wi-Fi (uz doplatu)

 

Položaj Vasia Ormos 4* hotela:

Hotel Vasia Ormos 4* se nalazi u Agios Nikolaosu, jednom od najlepših i najpoznatijih letovališta na Kritu i od centra je udaljen 1.5km. Do Herakliona ima 63km, a do aerodroma 60km.i odličan je izbor za letovanje na Kritu.

Plaža:

Hotel Vasia Ormos 4* je prekoputa šljunkovite plaže (prelazi se ulica), u najuvučenijem delu malog, živopisnog zaliva.

Hotelski sadržaj:

Hotel Vasia Ormos 4* sadrži recepciju koja radi 24 sata dnevno, glavni restoran, restoran kritske i mediteranske kuhinje, lobi bar, bar pored bazena, 2 bazena na otvorenom, ležaljke i suncobrani pored bazena, bašta, Wi-Fi (uz doplatu), fitnes centar, menjačnica, prostorija za prtljag, parking. Hotel uz doplatu nudi usluge doktora, šofera i vešeraja.

Smeštaj u hotelu Vasia Ormos 4*:

Hotelske sobe su prostrane, veličine 25m2. Sve su dvokrevetne i imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, namešten balkon ili terasu, klima uređaj, TV, telefon, internet (uz doplatu), mini bar (uz doplatu), fen za kosu, sef (uz doplatu).

Usluga:

Polupansion – doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje).

Napomena:

Odličan hotel za parove. Obavezan je “dress code” u hotelu; muškarci se najljubaznije mole da nose dugačke pantalone u svim hotelskim delovima (restoran, bar, recepcija i dr.) nakon 18.30h. SAMO ZA ODRASLE (preko 14 godina).

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2022. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2022. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Air Travel pod nazivom Krit avionom 2022. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2022. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Air Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.


Veliki izbor hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2022. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Vasia Ormos 4* - Agios Nikolaos, Krit.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište