Get Enjoy Hotels

  • Get Enjoy Hotels
  • 26 slika

Hotel Get Enjoy Hotels ★★★- Beldibi, Kemer, Antalija, Turska se nalazi u regionu Beldibi 12km od centra Kemera i 45km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu All inclusive na bazi švedskog stola za doručak, kasni doručak, ručak, večera, vreme za čaj u popodne, lokalna alkoholna pića (pivo i otvoreno vino) i bezalkoholna pića od 11.00 do 22.00 sati, Beach bar samo sa bezalkoholnim pićima. FACT SHEE

Hotel Get Enjoy Hotels

Hotel Get Enjoy Hotels ★★★- Beldibi, Kemer, Antalija, Turska se nalazi u regionu Beldibi 12km od centra Kemera i 45km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu All inclusive na bazi švedskog stola za doručak, kasni doručak, ručak, večera, vreme za čaj u popodne, lokalna alkoholna pića (pivo i otvoreno vino) i bezalkoholna pića od 11.00 do 22.00 sati, Beach bar samo sa bezalkoholnim pićima.

 

FACT SHEET - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Get Enjoy Hotels hotela:

Hotel se nalazi u regionu Beldibi 12km od centra Kemera i 45km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba 183 u jednoj glavnoj zgradi i u anex zgradi.

  • Standard sobe (28m2, nalaze se u glavnoj zgradi, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem + pomoćni ležaj, jedno kupatilo, 2+2pax),
  • Garden sobe (18m2, nalaze se u aneksu, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, mak.2+1pax ),
  • Ekonomi sobe (17m2, nalazi se u aneksu bez balkona, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, mak.2pax).

Privatno kupatilo sa tuš kabinom i fenom, split klima sistem, direktna telefonska linija, mini bar (doplata), sef (doplata), SAT TV i muzički kanali, neke sobe su bez balkona

Usluga:

All inclusive - usluga na bazi švedskog stola za doručak, kasni doručak, ručak, večera, vreme za čaj u popodne, lokalna alkoholna pića (pivo i otvoreno vino) i bezalkoholna pića od 11.00 do 22.00 sati, Beach bar samo sa bezalkoholnim pićima.

Nije uključeno: sva ostala domaća i uvozna pića, sveže voće sokovi, sva flaširana i konzervirana pića, sladoled, piće u disko klubu, sva hrana i piće posle 22.00 sati.

Sadržaj:

Glavni restoran sa otvorenim bifeom, lobi bar, barovi pored bazena i na plaži, diskoteka bar.

Lekar, čuvanje dece, veš, telefon, faks, internet i kompjuterske igrice, frizer, kupovina centar se dodatno naplaćuju. Wi-Fi internet konekcija se dodatno naplaćuje.

Plaža hotela Get Enjoy Hotels 3*:

Hotelska plaža, šljunkovita, 300m od hotela sa ležaljkama, suncobrani su besplatni.na plaži peškiri su uz depozit. (Postoji put između hotela i plaže).

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogan, fitnes sala, Tursko kupatilo, sauna, gimnastika, odbojka na pesku, stoni tenis.

Uz doplatu su vodeni sportovi, masaža. Blagi zabavni programi tokom dana, uveče lagani programi. Mini klub za decu iz 04 - 12 godina, dečije igralište.

Napomena:

Renoviran 2022.

Hotel zadržava pravo promene koncepta bez prethodnog obaveštenja.

www.getenjoihotels.com

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Kemer cene 2024

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2024. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije