Olympic Palladium

  • Olympic Palladium
  • 39 slika
  • First minute
  • Centar - Stari grad
  • Kvalitet i cena
  • Moderan

Hotel Olympic Palladium ★★★ - Retimno, Krit nalazi se u centru Retimna idealan je za letovanje na Kritu 2021. Moderan izgled, izuzetno čisto i uredno, odlična lokacija, ljubazno osoblje, besplatan WiFi. Nudi uslugu polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), do velike peščane plaže prolazi se kroz živopisne gradske uličice, pored suvenirnica šetnjom 7-8 minuta. More je od ho

Hotel Olympic Palladium

Hotel Olympic Palladium ★★★ - Retimno, Krit nalazi se u centru Retimna idealan je za letovanje na Kritu 2021. Moderan izgled, izuzetno čisto i uredno, odlična lokacija, ljubazno osoblje, besplatan WiFi. Nudi uslugu polupansion - doručak i večera (otvoreni bife - samoposluživanje), do velike peščane plaže prolazi se kroz živopisne gradske uličice, pored suvenirnica šetnjom 7-8 minuta. More je od hotela udaljeno 300 m, a do uređenog dela plaže sa ležaljkama i suncobranima se ide još nekih 200-300 m pored mora.

 

Položaj Olympic Palladium hotela:

Hotel Olympic Palladium se nalazi u centru grada Retimna, na 250 m od starog grada, 400 m od Venecijanske luke. Od aerodroma u Heraklionu je udaljen 78 km.

Plaža:

Do velike peščane plaže prolazi se kroz živopisne gradske uličice, pored suvenirnica šetnjom 7-8 minuta. More je od hotela udaljeno 300 m, a do uređenog dela plaže sa ležaljkama i suncobranima se ide još nekih 200-300 m pored mora.

Hotelski sadržaj:

Hotel ima 5 spratova i 75 soba. Ovaj hotel je posebnu pažnju posvetio funkcionalnosti i udobnosti. U svom sastavu ima recepciju 24 sata dnevno, menjačnicu, room service, restoran, glavni bar, kafeteriju, mali spoljašnji bazen, bar na krovu sa garniturom za sedenje, lift, teretanu, rent a car.

Smeštaj:

Olympic Palladium hotel ima 75 moderno dizajniranih soba sa bračnim ili 2 pojedinačna kreveta, i sve su opremljene sa kupatilom koje ima tuš/kadu, a poneka ima đakuzi kadu, fen za kosu, uveličavajuće ogledalo, balkon, besplatnu klimu, frižider, dupla stakla na balkonskim vratima, elektronski sef (uz doplatu), SAT TV, telefon, besplatna internet konekcija.

Usluga:

Noćenje s doručkom (otvoreni bife - samoposluživanje).

Komentari/Napomene/Preporuke:

Lep moderan gradski hotel, blizu mora koji zadovoljava sve želje putnika koji žele hotel "zlatnu sredinu", ni najluksuzniji ali ni najskromniji. Gosti hvale moderan izgled hotela - izuzetno čisto i uredno, odlična lokacija, ljubazno osoblje, besplatan WiFi (slabijeg inteziteta).


Dodatne informacije za Grčka leto 2021. - Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit leto 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Kritu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti dostupni su gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u hotelu Olympic Palladium ★★★+ - Retimno, Krit.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na Kritu su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije