Istanbul Beach Hotel

 • Istanbul Beach Hotel
 • 54 slika
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • Otvoreni bazen
 • Šljunkovita plaža
 • Fitness

Hotel Istanbul Beach ★★★★ - Camyuva, Kemer, Turska je odličan izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa, večera,noćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 22h, sladoled u odredjenim satima. Hotel je udaljen oko 150m od šljunkovite p

Hotel Istanbul Beach Hotel

Hotel Istanbul Beach ★★★★ - Camyuva, Kemer, Turska je odličan izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi All Inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa, večera,noćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 22h, sladoled u odredjenim satima. Hotel je udaljen oko 150m od šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju na plaži i pored bazena.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL INFO & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Istanbul Beach 4* hotela:

Hotel Istanbul Beach 4* se nalazi u regiji Camyuva. Udaljen je 6 km od centra Kemera i 50km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Istanbul Beach 4* je 98. Sve sobe su standardne (17 m2, 1 spavaća soba sa francuskim krevetom i single krevetom, 1 kupatilo, max 2+2 osoba).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (prazan), sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, balkon ili terasu,plocice na podu.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea, izbor između više vrsta jela - samoposluživanje (švedski sto) za doručak, ručak, popodnevna kafa, večera,noćna supa, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10 do 22h, sladoled u odredjenim satima.

AI koncept hotela Istanbul Beach 4* ne uključuje: uvozna pića, sva pića posle 22h, sveže voćne sokove, , tursku kafu, flaširana pića, sva pića i hrana na plaži, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar pored bazena, bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Istanbul Beach 4*: lekar na zahtev, usluga pranja veša, telefon, fax, internet, i kompjuterske igre, šoping. Bežični internet je besplatan u lobiju.

Plaža:

Hotel Istanbul Beach 4* je udaljen oko 150m od šljunkovite plaže. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju na plaži i pored bazena.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogan, stoni tenis, odbojka na plaži, pikado, tursko kupatilo, sauna, fitnes, animacija tokom dana i večeri, mini klub za decu od 4 do 12 godina, igralište za decu.

Posebno se plaća prema pravilia hotela Istanbul Beach 4*: sportovi na vodi na plaži, masaža, bilijar, kompjuterske igre, sauna.

Napomena:

Više informacija o hotelu Istanbul Beach 4* možete videti na: www.istanbulbeachhotel.com.

Hotel Istanbul Beach 4* je renoviran 2019/2021. godine.s


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub