Sun Beach Park

 • Sun Beach Park
 • 36 slika

Hotel Sun Beach Park & Spa ★★★★ - Side, Turska smešten u centru Sidea, hotel Sun Beach Park & Spa predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bifea - samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevna kafa, čaj i kolači, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h. FACT

Hotel Sun Beach Park

Hotel Sun Beach Park & Spa ★★★★ - Side, Turska smešten u centru Sidea, hotel Sun Beach Park & Spa predstavlja savršen izbor za letovanje u Turskoj. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bifea - samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru, popodnevna kafa, čaj i kolači, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Sun Beach Park & Spa hotela:

Sun Beach Park & Spa 4* se nalazi u regiji Side, u centru Side-a i 65 km od aerodroma Antalija. Hotel je udaljen 400 m od plaže..

Smeštaj:

Hotel Sun Beach Park & Spa 4* poseduje 206 smeštajne jedinice u 3  zgrade.

 • Standardne sobe (1 spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba),
 • Family soba (1 spavaća soba sa francuskim ležajem, 1 dnevna soba sa odvojenim krevetima, odvojene vratima, kupatilo, max 4 osobe)
 • Economy sobe (su iste kao standardne samo bez balkona i sa kosim plafonom )

Sve sobe imaju kupatilo sa  tuš kabinom, fen, split klimu, pločice na podu, mini bar (voda se svakodnevno dopunjuju), sef , SAT TV i muzičke kanale, balkon .

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bifea - samoposluživanje izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak i večeru,  popodnevna kafa, čaj i kolači, sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:00h.

U AI koncept hotela Sun Beach Park & Spa 4* nisu uključena: sva uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana pića, sva pića u limenci, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sladoled, sobna usluga, sva hrana i pića posle 23:00h. Hrana i piće na plaži se dodatno naplaćuje.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bifea, barovi pored bazena, bar na plaži i loby bar u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sun Beach Park & Spa 4*: lekar, vešeraj, telefon, fax, internet, tržni centar, rent-a-car. Wi-Fi konekcija je besplatna u hotelskom lobiju.

Plaža hotela Sun Beach Park & Spa 4*:

Hotelska peščana plaža na 400 m od hotela Sun Beach Park & Spa 4*, sa suncobranima i ležaljkama koji su beplatni. Peškiri se dodatno naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, stoni tenis. Posebno se plaća prema pravilima htela Sun Beach Park & Spa 4*: tursko kupatilo i sauna, masaža, sauna, sportovi na vodi na plaži, soba za igre.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2023

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu

Lokacije