The Garden Beach Hotel

 • The Garden Beach Hotel
 • 33 slika
 • Teniski teren
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Otvoreni bazen
 • 2 dece gratis smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Na plaži
 • Fitnes & SPA

Hotel The Garden Beach Hotel ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) od 10:00h do 24:00h za doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj, večera, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, uzine i lokalna pića u baru na plaži do 17:00h.

Hotel The Garden Beach Hotel

Hotel The Garden Beach Hotel ★★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji 2021. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) od 10:00h do 24:00h za doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj, večera, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, uzine i lokalna pića u baru na plaži do 17:00h. Hotelska peščano - šljunkovita plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

 

The Garden Beach 4* hotel je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) od 10:00h do 24:00h za doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj, večera, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, uzine i lokalna pića u baru na plaži do 17:00h. Hotelska peščano - šljunkovita plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.

Položaj The Garden Beach 4* hotela:

The Garden Beach hotel se nalazi u regiji Konakli. Udaljen je 13km od centra Alanje i 109km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel The Garden Beach 4* ima 253 smeštajne jedinice raspoređene u 9 blokova.

 • Standardne sobe (24m2, spavaća soba, kupatilo, max 2 osobe),
 • Large sobe (35m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Family sobe (45m2, 2 spojene spavaće sobe, kupatilo, max 4 osobe).

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda i mineralna voda se dopunjuju svakodnevno), sef, pločice, SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu.

Usluga:

All Inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) od 10:00h do 24:00h za doručak, ručak, popodnevna kafa, čaj, večera, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 24:00h, uzine i lokalna pića u baru na plaži do 17:00h.

AI koncept hotela The Garden Beach 4* ne uključuje: uvozna pića, tursku kafu, sveže voćne sokove, flaširana pića, sladoled, sva pića posle da 24:00h, pića u disko klubu, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran, bar na plaži, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela The Garden Beach 4*: usluga lekara, usluga pranja veša, internet, telefon, fax. Wi-Fi u lobiju je besplatan.

Plaža hotela The Garden Beach 4*:

Hotelska peščano - šljunkovita plaža sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni sa delom za decu, tobogan, odbojka na plaži, stoni tenis, fitnes, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, zabavni program tokom dana i uvece, mini klub za decu od 4 do 12 godina, mini disco, dečije igralište.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela The Garden Beach 4*: sportovi na vodi, masaža, osvetljenje za teniski teren.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub