Ramada by Wyndham Istanbul Old City

  • Ramada by Wyndham Istanbul Old City
  • 16 slika

Hotel Ramada by Wyndham Istanbul Old City ★★★★ - Fatih, Istanbul, Turska je smešten u oblasti Fatih, pored tramvajske stanice Findikzade, na oko 2.8 km od Kapali čaršije, na oko 3.8 km od Plave džamije, Aja Sofije i Topkapi palate. Hotel se nalazi na oko 39 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 43 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Ramada by Vindham Istanbul Old City se nalazi veoma blizu istorijskog d

Hotel Ramada by Wyndham Istanbul Old City

Hotel Ramada by Wyndham Istanbul Old City ★★★★ - Fatih, Istanbul, Turska je smešten u oblasti Fatih, pored tramvajske stanice Findikzade, na oko 2.8 km od Kapali čaršije, na oko 3.8 km od Plave džamije, Aja Sofije i Topkapi palate. Hotel se nalazi na oko 39 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 43 km od aerodroma Sebiha Gokcen. Ramada by Vindham Istanbul Old City se nalazi veoma blizu istorijskog dela grada. Do Plave džamije, palate Topkapi i Aja Sofije se lako može doći tramvajem ispred hotela. Centar grada (trg Taksim) udaljen je 5 km od hotela, a do njega se može doći i tramvajem. Doručak na bazi švedskog stola služi se u našem restoranu Marmara u mezaninu. Wi-Fi internet je besplatan u celom hotelu. Spa & Health Club-u se može pristupiti na spratu B3 i sastoji se od saune, parne sobe, hamama i usluga masaže za naše goste.

Položaj Ramada by Wyndham Istanbul Old City hotela:

Hotel Ramada by Wyndham Istanbul Old City 4* smešten je u srcu Istanbula, na oko 450 metara od Taksim trga, na koji se nadovezuje šoping zona Istiklal ulica, na oko 1.5 km od Dolmabahče palate. Gosti mogu lako pešice da stignu do brojnih istanbulskih trgovačkih i turističkih znamenitosti. Hotel se nalazi na oko 43 km od Novog aerodroma Istanbul i oko 39 km od aerodroma Sebiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Ramada by Wyndham Istanbul Old City 4* ima restoran (restoran Marmara, sa lokalnim i internacionalnim jelima), bar, snack bar, recepciju, Spa & Wellness centar, (sauna, tursko kupatilo, đakuzi, masaža, razni tretmani), fitnes, Wi-Fi internet na recepciji itd.

Smeštaj:

Sobe hotela Ramada by Wyndham Istanbul Old City 4* su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve sobe imaju kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, papuče i bade mantil, aparat za čaj/kafu, sef (uz doplatu, na licu mesta), mini bar (uz doplatu, na licu mesta), SAT TV, telefon, klima.

Usluga u hotelu Ramada by Wyndham Istanbul Old City 4*:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa.

Napomena:

Hotel Ramada by Wyndham Istanbul Old City 4* ne dozvoljava kućne ljubimce u objektu. Pušenje nije dozvoljeno u celom hotelu.


Lokacije