Sirius Deluxe

  • Sirius Deluxe
  • 40 slika

Hotel Sirius Deluxe ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, kasna noćna užina, rani doručak, sladoled u određeno vreme, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte re

Hotel Sirius Deluxe

Hotel Sirius Deluxe ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, kasna noćna užina, rani doručak, sladoled u određeno vreme, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani sa rezeravcijom unapred i jednom tokom boravka,bar na plaži od 10.00h-24.00h sa bezalkoholnim pićem i pivom. Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Sirius Deluxe hotela:

Sirius Deluxe Hotel 5* se nalazi u regiji Turkler. Udaljen je 20km od centra Alanje i 110km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica u hotelu Sirius Deluxe 5* je 250.

Standardne sobe (32m2, spavaća soba sa francuskim krevetom + single krevet, kupatilo, max. 2+1 osoba).

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu ili split klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (samo po dolasku bezalkoholna pića, voda i mineralna voda, a kasnije se svakodnevno dopunjuje samo voda), sef, laminat, SAT TV i muzičke kanale, balkon, Wi-Fi internet u sobama se ne naplaćuje.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea-samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru, kasni doručak, popodnevna užina, kasna noćna užina, rani doručak, sladoled u određeno vreme, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani sa rezeravcijom unapred i jednom tokom boravka,bar na plaži od 10.00h-24.00h sa bezalkoholnim pićem i pivom.

UAI koncept hotela Sirius Deluxe 5* ne obuhvata: sva ostala uvozna pića koja nisu na listi, luksuzna uvozna pića, sveže ceđene sokove, sva flaširana pića, sobnu uslugu, specijalna vina.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog buffea, snek bar na plaži, 2 A'la Carte restorana (turski i italijanski), barovi u okviru hotelskog kompleksa Sirius Deluxe 5*.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, čuvanje dece, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, prodavnice, rent a car. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu Sirius Deluxe 5*.

Plaža hotela Sirius Deluxe 5*:

Hotelska privatna peščano-šljunkovita plaža sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, 2 tobogana, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, gimanstika, zabavni programi tokom dana, takmičenja na plaži i pored bazena, večernji šou programi, specijalni programi za decu u Mini klubu (za decu uzrasta od 4-12 godina).

Posebno se plaća prema pravilima hotela Sirius Deluxe 5*: masaža, Wellness i Spa centar, sportovi na vodi,kompjuterske igre.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO NA IZMENU NEKIH SADRŽAJA BEZ PRETHODNOG OBAVEŠTENJA


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub

Lokacije