Le Mirage Hotel

  • Le Mirage Hotel
  • 14 slika

Hotel Le Mirage ★★ - Benitses, Krf, smešten u mestu Benitses nedaleko od grada Krfa, Le Mirage Hotel je odličan izbor za letovanje na Krfu 2022. Boravkom u hotelu Le Mirage na Krfu bićete blizu plaže, nalazi se 170 m od Le Mirage hotela. Dodatne pogodnosti ovog hotela uključuju besplatan bežični pristup internetu u javnim prostorijama, recepciju, bazen, parking, restoran, bar, bar pored bazena, pr

Hotel Le Mirage Hotel

Hotel Le Mirage ★★ - Benitses, Krf, smešten u mestu Benitses nedaleko od grada Krfa, Le Mirage Hotel je odličan izbor za letovanje na Krfu 2022. Boravkom u hotelu Le Mirage na Krfu bićete blizu plaže, nalazi se 170 m od Le Mirage hotela. Dodatne pogodnosti ovog hotela uključuju besplatan bežični pristup internetu u javnim prostorijama, recepciju, bazen, parking, restoran, bar, bar pored bazena, prodavnicu. U okviru objekta dostupno je besplatno samostalno parkiranje. La Mirage nudi uslugu polupansiona (doručak - buffet, večera - set meni, izbor od dva ili tri glavna jela). Opustite se uz svoje omiljeno piće u baru/salonu ili baru kraj bazena. Boraveći u hotelu Le Mirage na Krfu, bićete blizu plaže, na 5 minuta vožnje od Ahileona i Muzeja školjki Krfa. Ovaj hotel je udaljen 13,8 km od luke Krf i 16,1 km od plaže Glifada. Iskoristite mogućnosti za rekreaciju kao što je sezonski otvoreni bazen ili uživajte u pogledu sa terase i vrta. Dodatne pogodnosti ovog hotela uključuju besplatan bežični pristup internetu, pomoć u obilasku/kupnju ulaznica i roštilj. Pogodnosti uključuju uslugu limuzine/gradskog automobila, recepciju koja radi 24 sata i ostavu za prtljag. Zadovoljite apetit u hotelskom restoranu pored bazena koji ima pogled na bazen. Opustite se uz omiljeno piće u baru/salonu ili baru pored bazena. Besplatan doručak na bazi švedskog stola služi se svakog dana od 08:00h do 10:00h. Osećajte se kao kod kuće u jednoj od 32 klimatizovanih soba koje sadrže frižidere. Sobe imaju privatne nameštene balkone. Dostupan je besplatan bežični pristup internetu da biste ostali stalno povezani. Privatna kupatila sa tuševima imaju besplatne toaletne potrepštine i fen za kosu.

 

Položaj:

Hotel Le Mirage 2* se nalazi u mestu Benitses, udaljen je 12 km od grada Krfa i aerodroma i odličan je izbor za letovanje na Krfu 2022.

Smeštaj:

Hotel Le Mirage poseduje ukupno 32 smeštajne jedinice: jednokrevetne, dvokrevetne, promo sobe. Svaka smeštajna jedinica poseduje: kupatilo sa tuš kabinom, frižider, sef (besplatno), Wi-fi internet (besplatno u zajedničkim prostorijama), klimu (besplatno), TV, balkon ili terasu. Trećí ležaj je standardni ležaj.

Sadržaj Le Mirage hotela:

Recepcija, bazen, parking, restoran, bar, bar pored bazena, prodavnica. Wi-fi internet u javnim prostorijama besplatno.

Plaža:

Šljunkovito-peščana plaža, nalazi se 170 m od Le Mirage hotela. Ležaljke i suncobrani uz doplatu.

Usluga:

Polupansion (doručak - buffet, večera - set meni, izbor od dva ili tri glavna jela). Piće tokom obroka nije uključeno.

 

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2022. – Grčka ostrva - Krf

Krf mapa

Krf je grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgios, Sidari, Moraitika. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krf leto 2022. avionom

Paket aranžmani za letovanje na Krfu 2022 direktnim čarter letom agencije Fibula. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Krfu 2022 nude različite sadržaje, usluge, dešavanja, šoping svima koji posete ovu destinaciju u Jonskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2022. u hotelu Le Mirage ★★ - Benitses, Krf.

Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Krfu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela na Krfu.

Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2022 na ostrvu Krf, za odmor i letovanje 2022.

Krf plaže

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na ostrvu Krf su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana na Krfu, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Krfu

Najpoznatija mesta na Krfu po izboru putnika agencije Fibula su: Dasija (Dassia), Gouvia, Kassiopi, Messonghi, grad Krf, Agios Georgiso, Sidari, Moraitika.


Lokacije