My Home Resort

 • My Home Resort
 • 34 slika
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Peščano-šljunkovita plaža
 • Fitnes & SPA

Hotel My Home Resort ★★★★★ - Incekum, Alanja, Turska i njegova Ultra All Inclusive usluga, sa hotelskom plažom koja je peščano-šljunkovita i udaljena oko 250 m i otvorenim i zatvorenim bazenima za decu i odrasle, učiniće vaše letovanje u Turskoj 2021. nezaboravnim, ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN Položaj: My Home Resort 5* nalazi se u Incekumu, u

Hotel My Home Resort

Hotel My Home Resort ★★★★★ - Incekum, Alanja, Turska i njegova Ultra All Inclusive usluga, sa hotelskom plažom koja je peščano-šljunkovita i udaljena oko 250 m i otvorenim i zatvorenim bazenima za decu i odrasle, učiniće vaše letovanje u Turskoj 2021. nezaboravnim,
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ULTRA ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj:

My Home Resort 5* nalazi se u Incekumu, u regiji Avsalar. Udaljen je oko 22 km od Alanje i oko 90 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel My Home Resort 5* ima ukupno 575 smeštajnih jedinica u 3 bloka.

 • Standardna soba (25 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem + standarni ležaj, kupatilo, max 2+1 osoba).
 • Family sobe (45 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevna soba sa dva standardna ležaja, sobe su odvojene vratima, 1 kupatilo, max 4+1 osoba).
 • 4 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (sokovi i voda na dolasku, kasnije se dopunjuje samo voda), sef (uz doplatu), SAT LCD TV i muzičke kanale, laminat, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra All Inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, užina, ručak, popodnevna kafa i kolači, večera, ponoćna užina, domaća i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 24:00h, A’la Carte restoran uz rezervaciju unapred, bar na plaži od 10:00-18:00h sa bezalkoholnim pićima, pivom i užinom.

UAI koncept hotela My Home Resort 5* ne uključuje: uvozna pića, sva pića posle 24:00h, flaširana i pića u limenci, pića u disko klubu, sveže voćne sokove, tursku kafu, sladoled.

Sadržaj My Home Resort hotela:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A’la Carte restoran, lobi bar, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela My Home Resort 5*: usluga lekara, čuvanje dece, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, šoping centar, rent-a-car, telefon, fax, internet i kompjuterske igre. Wi-Fi internet u lobiju bez doplate.

Plaža:

Hotelska plaža je peščano-šljunkovita. Udaljena je oko 250 m od hotela My Home Resort 5* i do nje vodi pešačka staza ispod puta. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni program tokom dana i večeri, mini klub za decu od 4 do 11 godina, dečije igralište, mini diskoteka.

Posebno se plaća prema pravilima hotela My Home Resort 5*: masaža, salon lepote, Spa, sportovi na vodi.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2★, 3★, 4★ i 5★ zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3★ i 4★, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5★. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust, 2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub