Le Pacha Resort

  • Le Pacha Resort
  • 46 slika

Hotel Le Pacha Resort ★★★★ - Sakkala, Hurgada, Egipat se nalazi u starom centru Sakkala, udaljen od Međunarodnog aerodroma Hurgada oko 6 km, nudi All Inclusive uslugu i predstavlja odličan izbor za letovanje 2021. u Hurgadi. ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR Položaj: Hotel Le Pacha Resort 4* se nalazi u starom centru Sakkala, udaljen od Međunarodnog aerodroma Hurgada oko 6 km. Plaža: Hotel Le Pacha Reso

Hotel Le Pacha Resort

Hotel Le Pacha Resort ★★★★ - Sakkala, Hurgada, Egipat se nalazi u starom centru Sakkala, udaljen od Međunarodnog aerodroma Hurgada oko 6 km, nudi All Inclusive uslugu i predstavlja odličan izbor za letovanje 2021. u Hurgadi.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Hotel Le Pacha Resort 4* se nalazi u starom centru Sakkala, udaljen od Međunarodnog aerodroma Hurgada oko 6 km.

Plaža:

Hotel Le Pacha Resort 4* se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži opremljenoj ležaljkama i suncobranima.

Sadržaj hotela Le Pacha Resort 4*:

Glavni restoran, 2 A la carte restorana (italijanski i kineski), restoran na plaži, nekoliko barova u okviru hotelskog kompleksa, ronilački centar, Wi-Fi internet uz doplatu na licu mesta, otvoreni bazen sa toboganima, dečiji bazen, prodavnice, menjačnica, poslovni centar, SPA centar, 24h recepcija, usluga pranja veša (uz doplatu, na licu mesta), bazen sa toboganima, dečiji bazen, Spa centar, sa svim sadržajima uz doplatuna licu mesta; masaže, fitnes centar, sauna, sportovi na vodi, uz doplatu, na licu mesta, ronjenje sa maskom, ronjenje, dnevni zabavni programi, noćni klub, dečije igralište, animatori za decu i odrasle.

Smeštaj u hotelu Le Pacha Resort 4*:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Svaka soba ima balkon, kupatilo, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), klima, SAT TV, sef, fen za kosu. Standardna soba ima pogled na baštu, bazen ili bočni pogled more.

Usluga:

All inclusive (Sve uključeno) prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub