The Golden Bay Beach Hotel

  • The Golden Bay Beach Hotel
  • 21 slika

Hotel Golden Bay ★★★★★ - Larnaka bay, Kipar se nalazi u turističkoj zoni zaliva Larnaka, na dugoj peščanoj plaži, ima 5★, nudi uslugu noćenje sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje), polupansion ( doručak/večera - švedski sto - samoposluživanje) ili All Inclusive i odličan je izbor za letovanje na Kipru 2023. Smešten na lokaciji koja nežno spaja zemlju sa peščanom plažom, ovaj objekat koji se

Hotel The Golden Bay Beach Hotel

Hotel Golden Bay ★★★★★ - Larnaka bay, Kipar se nalazi u turističkoj zoni zaliva Larnaka, na dugoj peščanoj plaži, ima 5★, nudi uslugu noćenje sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje), polupansion ( doručak/večera - švedski sto - samoposluživanje) ili All Inclusive i odličan je izbor za letovanje na Kipru 2023. Smešten na lokaciji koja nežno spaja zemlju sa peščanom plažom, ovaj objekat koji se nalazi u Larnaki na Kipru, svrstava se među najprestižnije hotele na ostrvu. Gosti koji borave u ovom luksuznom hotelu mogu se povući na mesto mira i lepote, gde je sunce večno, a more mediteransko plavo. Posetioci će biti okruženi zaista jedinstvenim okruženjem izuzetnog cveća, hladnih vodenih pejzaža, neverovatne zlatne plaže i divnog kiparskog vremena.. Luksuzno mesto gde se posetioci vraćaju uvek iznova na toplu dobrodošlicu.

 

Položaj:

Golden Bay Hotel se nalazi u turističkoj zoni zaliva Larnaka, na oko 10 km od centra i odličan je izbor za letovanje na Kipru. Od aerodroma u Larnaki je udaljen 13 km.

Sadržaj Golden Bay hotela:

Gostima su na raspolaganju veliki otvoreni i zatvoreni bazen sa terasom za sunčanje, sef uz doplatu, menjačnica, konferencijska sala, Spa centar, bilijar, teretana, teniski teren, igraonicu i igralište. Najbliži golf teren je udaljen od hotela oko 90 m.

Smeštaj:

Hotel Golden Bay raspolaže sa 193 sobe. Sve standardne sobe hotela imaju kupatilo (tuš/kada), papuče, bademantil, sef uz doplatu, klima uređaj, set za pripremu čaja ili kafe i opremljene su SAT TV-om i minibarom (uz doplatu), Wi Fi internet.

Plaža:

Hotel se nalazi na dugoj peščanoj plaži. Suncobrani i ležaljke su dostupni za goste hotela na plaži i pored bazena.

Usluga u hotelu Golden Bay 5*:

Noćenje sa doručkom (švedski sto - samoposluživanje), polupansion (doručak/večera - švedski sto - samoposluživanje) ili All Inclusive usluga.

 

PREUZMI PROGRAM PUTOVANJAKipar hoteli za leto 2023. sa first i last minute popustima i specijalnim ponudama za rani booking. Smeštajni objekti sa 2*, 3*, 4*, 5* u mestima Limasol, Larnaka, Aja Napa, Pafos, Protaras

 


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije