Aurora Oriental Resort

  • Aurora Oriental Resort
  • 36 slika

Hotel Aurora Oriental Resort ★★★★★ - Nabq Bay, Sharm El Sheikh, Egipat se nalazi u oblasti Nabq Bay, pored šoping centra La Strada. Međunarodni aerodrom je udaljen oko 11 km od hotela. Nudi All Inclusive uslugu, ima peščano šljunkovitu plažu sa koralnim postepenim ulaskom u more i predstavlja odličan izbor za letovanje 2021. u Egiptu. Položaj: Hotel Aurora Oriental Resort 5* se nalazi u oblasti Na

Hotel Aurora Oriental Resort

Hotel Aurora Oriental Resort ★★★★★ - Nabq Bay, Sharm El Sheikh, Egipat se nalazi u oblasti Nabq Bay, pored šoping centra La Strada. Međunarodni aerodrom je udaljen oko 11 km od hotela. Nudi All Inclusive uslugu, ima peščano šljunkovitu plažu sa koralnim postepenim ulaskom u more i predstavlja odličan izbor za letovanje 2021. u Egiptu.

 

Položaj:

Hotel Aurora Oriental Resort 5* se nalazi u oblasti Nabq Bay, pored šoping centra La Strada. Međunarodni aerodrom je udaljen oko 11 km od hotela.

Plaža:

Hotel Aurora Oriental Resort 5* ima peščano šljunkovitu plažu sa koralnim postepenim ulaskom u more. Za ulazak u more preporučujemo obuću. Na jednom delu plaže postoji mol kojim možete doći u dublje vode. Koralni greben privlači zaljubljenike u podvodni svet. Suncobrani i ležaljke su besplatni.

Sadržaj hotela Aurora Oriental Resort 5*:

Hotel ima 3 otvorena bazena, restoran (Marhaba, sa internacionalnom kuhinjom), više barova, Wi-Fi internet je dostupan na javnim mestima-recepciji, Spa centar (masaža, sauna, đakuzi, razni tretmani), teretana, animacija, skvoš, pikado, bilijar, teniski teren, dečiji klub, dečije igralište, razni sportovi na vodi itd.

Smeštaj u hotelu Aurora Oriental Resort 5*:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju klima uređaj, SAT TV, telefon, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef, električno kuvalo, kupatilo (tuš ili kada), fen za kosu, balkon ili terasu. Sobe mogu imati pogled na vrt, na bazen ili bočni pogled more.

Usluga:

All inclusive (Sve uključeno) prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije