The Peak Hotel

  • The Peak Hotel
  • 38 slika

Hotel The Peak ★★★★ - Taksim, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, na oko 1.5 km trga Taksim, na dnu Istiklal ulice, u blizini Hard Rock Café-a, šoping zone Taksima, u oblasti Beyoglu (Pera), jednom od najstarijih delova Istanbula, na oko 500 metara od Galata kule. Predstavlja odličnu lokaciju za sve ljubitelje šopinga i dobro povezan sa svim istorijskim znamenitostima grada. Hotel se nal

Hotel The Peak Hotel

Hotel The Peak ★★★★ - Taksim, Istanbul, Turska je smešten u srcu Istanbula, na oko 1.5 km trga Taksim, na dnu Istiklal ulice, u blizini Hard Rock Café-a, šoping zone Taksima, u oblasti Beyoglu (Pera), jednom od najstarijih delova Istanbula, na oko 500 metara od Galata kule. Predstavlja odličnu lokaciju za sve ljubitelje šopinga i dobro povezan sa svim istorijskim znamenitostima grada. Hotel se nalazi na oko 45 km on Novog aerodroma Istanbul i oko 38 km od aerodroma Sabiha Gokcen.

 

Položaj The Peak hotela:

Hotel The Peak 4* je smešten u srcu Istanbula, na oko 1.5 km trga Taksim, na dnu Istiklal ulice, u blizini Hard Rock Café-a, šoping zone Taksima, u oblasti Beyoglu (Pera), jednom od najstarijih delova Istanbula, na oko 500 metara od Galata kule. Predstavlja odličnu lokaciju za sve ljubitelje šopinga i dobro povezan sa svim istorijskim znamenitostima grada. Hotel se nalazi na oko 45 km on Novog aerodroma Istanbul i oko 38 km od aerodroma Sabiha Gokcen.

Hotelski sadržaj:

Hotel The Peak 4* sadrži: Recepcija, dva restorana, Wi-Fi internet na recepciji, bar, sneck bar, itd.

Smeštaj:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Standard sobe (do 18 m2) imaju SAT TV, telefon, klimu, kupatilo (tuš/kada), papuče, fen za kosu, mini bar (uz doplatu, na licu mesta), sef (uz doplatu, na licu mesta). U nekim sobama koje su uređene u ekscentričnom stilu, umivaonik se nalazi u samoj sobi, sa zasebnim kupatilom.

Usluga:

Noćenje sa doručkom. Doručak kontinentalni.

Način usluživanja (meni ili švedski sto ili samoposluživanje itd.) može zavisiti, u ovoj godini, od epidemiološke situacije Covid 19 i vršiće se prema Covid protokolu izdatom od strane Ministarstva Turizma Republike Turske, prema kojima svaki hotel u Turskoj mora da postupa. 

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni; zabranjeno pušenje u celom objektu.


Lokacije