Ares City

  • Ares City
  • 15 slika

Hotel Ares City Hotel ★★★ - Kemer, Antalija, Turska je odličan izbor za leto u Kemeru 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru. Domaća alkoholna (domaće crveno ili belo vino, vodka džin), i bezalkoholna pića od 10:30-21:30. Hotelska plaža je šljunkovita, udaljena je 200m od hotela. A

Hotel Ares City

Hotel Ares City Hotel ★★★ - Kemer, Antalija, Turska je odličan izbor za leto u Kemeru 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru. Domaća alkoholna (domaće crveno ili belo vino, vodka džin), i bezalkoholna pića od 10:30-21:30. Hotelska plaža je šljunkovita, udaljena je 200m od hotela.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Ares City 3* hotela:

Ares City Hotel 3* se nalazi u centru Kemera, 60 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Ares City 3* ima ukupno 73 smeštajne jedinice u dva bloka sa 4 sprata. Sve sobe su standardne (max. 2+1 osoba) i imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), keramičke pločice na podu, SAT TV i muzički kanali, balkon/terasa.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmedju više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru. Domaća alkoholna (domaće crveno ili belo vino, vodka džin), i bezalkoholna pića od 10:30-21:30.

U AI koncept hotela Ares City 3* nije uključeno: sva uvozna pića, sva flaširana pića, pivo, turska kafa, room service, sveže voćne sokove, sva hrana i piće na plaži .

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Ares City 3*: usluga lekara (na zahtev ) , telefon, fax, internet, kompjuterske igrice, rent a car. Wi-fi uz doplatu.

Plaža:

Hotelska plaža je šljunkovita, udaljena je 200 m od hotela Ares City 3*. Ležaljke, suncobrani su uz doplatu. Ležaljke, suncobrani pored bazena se ne naplaćuju.Peškiri za plažu nisu dostupni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen za odrasle i deo za decu, stoni tenis. Sportovi na vodi na plaži uz doplatu u hotelu Ares City 3*.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub