Royal Lagoons Aqua Park Resort & Spa

  • Royal Lagoons Aqua Park Resort & Spa
  • 51 slika

Hotel Royal Lagoons Aqua Park Resort ★★★★★ - El Memsha, Hurgada, Egipat se nalazi u zalivu Hurgada, na južnom kraju grada, na poznatom šetalištu El Mamsha. Od centra grada Sakala hotel je udaljen oko 7.5 km, dok je Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 3.5 km, sa sopstvenom hotelskom plažom i All Inclusive uslugom, predstavlja odličan izbor za letovanje 2021. u Hurgadi. ALL INCLUSIVE KONCEPT -

Hotel Royal Lagoons Aqua Park Resort & Spa

Hotel Royal Lagoons Aqua Park Resort ★★★★★ - El Memsha, Hurgada, Egipat se nalazi u zalivu Hurgada, na južnom kraju grada, na poznatom šetalištu El Mamsha. Od centra grada Sakala hotel je udaljen oko 7.5 km, dok je Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 3.5 km, sa sopstvenom hotelskom plažom i All Inclusive uslugom, predstavlja odličan izbor za letovanje 2021. u Hurgadi.

 

ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

 

Položaj:

Hotel Royal Lagoons Aqua Park Resort 5* se nalazi u zalivu Hurgada, na južnom kraju grada, na poznatom šetalištu El Mamsha. Od centra grada Sakala hotel je udaljen oko 7.5 km, dok je Međunarodni aerodrom Hurgada udaljen oko 3.5 km.

Plaža:

Hotel Royal Lagoons Aqua Park Resort 5* se nalazi na oko 450 metara od peščane plaže. Do njegove sopstvene plaže vozi šatl bus. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni.

Sadržaj hotela Royal Lagoons Aqua Park Resort 5*:

Recepcija, 2 restorana, 3 bara, snack bar, Hotel ima i 4 otvorena bazena, Aqua Park, dečiji bazen sa toboganima, Spa i Wellness centar, teretanu, saunu, hidromasažnu kadu, masažu, Wi-Fi internet na javnim površinama-recepciji, aerobik, teniski teren, mini klub za decu, ronilački centar itd.

Smeštaj u hotelu Royal Lagoons Aqua Park Resort 5*:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sobe imaju kupatilo sa tušem/kadom, fen za kosu, sef (uz doplatu, na licu mesta), telefon, klima uređaj, SAT TV. Sobe imaju pogled na okolinu, vrt ili bazen. Superior sobe su prostranije i imaju mini bar (uz doplatu, na licu mesta). Junior Suite je još prostraniji (preko 50m2), ima mini bar (uz doplatu, na licu mesta) i pribor za pripremu čaja/kafe.

Usluga:

All inclusive (Sve uključeno) prema hotelskim pravilima.

U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub