Ramada by Wyndham Dubai Barsha Heights

  • Ramada by Wyndham Dubai Barsha Heights
  • 30 slika

Hotel Ramada by Wyndham Dubai Barsha Heights ★★★★ - Al Barsha, Dubai, UAE se nalazi u modernom centru Barsha Heights, u blizini ulice Sheikh Zayed. Udaljen samo nekoliko minuta od metro stanice Dubai Internet City, i nekoliko minuta vožnje od glavnih gradskih i zabavnih atrakcija, kao što su Burj Khalifa, Dubai Media City, the Mall of Emirates, Dubai Marina. Hotel je udaljen od međunarodnog ae

Hotel Ramada by Wyndham Dubai Barsha Heights

Hotel Ramada by Wyndham Dubai Barsha Heights ★★★★ - Al Barsha, Dubai, UAE se nalazi u modernom centru Barsha Heights, u blizini ulice Sheikh Zayed. Udaljen samo nekoliko minuta od metro stanice Dubai Internet City, i nekoliko minuta vožnje od glavnih gradskih i zabavnih atrakcija, kao što su Burj Khalifa, Dubai Media City, the Mall of Emirates, Dubai Marina. Hotel je udaljen od međunarodnog aerodroma oko 25km. Nudi uslugu noćenja sa doručkom. Pogodan za goste koji u Dubaiji dolaze radi odmora, ali i za poslovne goste.

 

Položaj The Palm hotela:

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, udaljenost od metro stanice Dubai Internet City oko 800m. Mall of The Emirates udaljen oko 5km od hotela, dok je od aerodroma oko 28km.

Smeštaj:

Hotel ukupno ima 145 soba, veličina oko 25m2. Svaka soba ima SAT/TV,A/C, mini bar, aparat za kafu/čaj, radni sto, sef, pribor za peglanje, fen za kosu, proizvode za kupanje, ogrtač, papuče.

Usluga:

Noćenje sa doručkom

Sadržaj hotela Ramada by Wyndham Dubai Barsha Heights 4*:

Recepcija koja radi 24h, WIFI internet besplatan u objektu, besplatan shuttle bus do nekih atrakcija, Spa&Wellness, teretanu, mini market u okviru objekta, menjačnicu, besplatni parking.

Hotel ima 2 spoljna bazena koji su otvoreni tokom cele godine, od toga je jedan dečiji, bar na bazenu.Hotel ima 3 restorana: "Didon", otvoren 24h sa internacionalnom i arapskom kuhinjom. Japanski restoran "Ucci", moderni restoran služe sveži sushi. Shisha Cafe "El Baranda Cafe" sa pogledon na grad.

Plaža hotela Ramada by Wyndham Dubai Barsha Heights 4*:

Udaljenost od najbliže plaže Sufouh i Mina Beach oko 2.5km.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga

Lokacije