Vesperi Studios & Apartments

  • Vesperi Studios & Apartments
  • 45 slika

Hotel Vesperi Studios & Apartments – Retimno grad, Krit, Grčka se nalaze na samo 60m od duge plaže Retimna u mirnom kraju grada. U okolini i duž plaže nalaze se prodavnice svih vrsta, restorani, kafići, supermarketi, turističke prodavnice itd. Na uređenoj plaži nalaze se beach barovi, sportovi na vodi i suncobrani za iznajmljivanje. Prodavnice su udaljene 50 metara. Do centra Retimna i Starog gra

Hotel Vesperi Studios & Apartments

Hotel Vesperi Studios & Apartments – Retimno grad, Krit, Grčka se nalaze na samo 60m od duge plaže Retimna u mirnom kraju grada. U okolini i duž plaže nalaze se prodavnice svih vrsta, restorani, kafići, supermarketi, turističke prodavnice itd. Na uređenoj plaži nalaze se beach barovi, sportovi na vodi i suncobrani za iznajmljivanje. Prodavnice su udaljene 50 metara. Do centra Retimna i Starog grada se može stići laganom šetnjom uređenim šetalištem pored mora ili lokalnim autobusom. Aerodrom u Heraklionu udaljen je 80 km, a aerodrom u Hanji 70 km.

 

Položaj Vesperi Studios & Apartments hotela:

Vesperi Studios-Apartments se nalaze na samo 60m od duge plaže Retimna u mirnom kraju grada. U okolini i duž plaže nalaze se prodavnice svih vrsta, restorani, kafići, supermarketi, turističke prodavnice itd. Na uređenoj plaži nalaze se beach barovi, sportovi na vodi i suncobrani za iznajmljivanje. Prodavnice su udaljene 50 metara. Do centra Retimna i Starog grada se može stići laganom šetnjom uređenim šetalištem pored mora ili lokalnim autobusom. Aerodrom u Heraklionu udaljen je 80 km, a aerodrom u Hanji 70 km.

Plaža:

Smešten na samo 60 metara od peščane plaže. 

Hotelski sadržaj:

Vesperi Studios-Apartments izgrađen je 2001. godine. U 2014. godini, su kompletno renovirani imajući u vidu savremene trendove i zahteve.

Smeštaj:

Studio (više prizemlje – odvojeno od ulice duplom ogradom) i Studio SSV (bočni pogled more - sprat) A/C, SEF I WIFI – BESPLATNI

Besplatan bežični internet balkon pogled na more SAT TV sa ravnim ekranom, sef, klima uređaj pločice, ormar, fen, kupatilo, tuš, čajna kuhinja, frižider, kuvalo za vodu, kuhinjski pribor, mini šporet, toster, aparat za kafu, peškiri, posteljina.  *1 Studio u prizemlju za 2 osobe ima pogodnosti za osobe sa invaliditetom.

Dečiji krevetić besplatno. Pomoćni ležaj je kauč na razvlačenje SAMO za dete do 15,99.

Usluga:

Najam

Komentari/Napomene:

Ocena 9,2 Booking.com. MODERNI-RENOVIRANI, prostrani i udobni studiji pored mora. Mirno, a u blizini grada.

 

Dodatne informacije za Grčka leto 2023. - Grčka ostrva - Krit

Krit avionom

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije na kojem možete letovati 2023. godine zahvaljujući paket aranžmanu turističke agencije Fibula Travel pod nazivom Krit avionom 2023. Na zapadnom Kritu se prostiru regije Hanja, Retimno i a na istoku regija Heraklion sa poznatim letovalištima Hersonissos, Stalida, Malja, zatim regija Lasiti sa čuvenim gradićem Agios Nikolaos i ekskluzivno letovalište Elounda. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit letovanje

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2023. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula Travel. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj.

Veliki izbor apartmana i hotela na Kritu kategorizacije 2*, 3*, 4* i 5* sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela u okviru first minute i last minute ponuda. Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, 2. dete gratis, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (rezervacije). Svi ovi popusti su dostupni gostima koji žele da letuju u Grčkoj 2023. godine na ostrvu Krit.

Plaže na Kritu

Plaže na ostrvu Krit su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Krit hoteli

Svi apartmani i hoteli nalaze se blizu plaže i obuhvataju širok spektar zahteva putnika iz Srbije, po pitanju usluga smeštaja, izleta, tura, sadržaja za decu, a jedan od njih je i hotel Ibiscos Garden 3+ superior u Retmnu na Kritu.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Agia, Marina, Platanjas, Hersonisos, Malia, Stalida ili Stalis, Agios Nikolaos, Elounda, Plakias, Sitia.


Lokacije