Ramada Resort By Wyndham Lara

 1. Turska
 2. Antalijska regija
 3. Lara
 • Ramada Resort By Wyndham Lara
 • 9 slika
 • Akva park
 • Povoljno
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • za decu
 • Idealno za porodice
 • Otvoreni bazen
 • Fitnes & SPA

Hotel Ramada Resort by Wyndham Lara ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Lari za leto 2021. Nudi: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) usluga hrane i pića 24h, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine tokom dana i kasno uveče, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Ca

Hotel Ramada Resort By Wyndham Lara

Hotel Ramada Resort by Wyndham Lara ★★★★★ - Lara, Antalija, Turska je savršen izbor za odmor u Lari za leto 2021. Nudi: Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) usluga hrane i pića 24h, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine tokom dana i kasno uveče, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred u jednom od njih i jednom u toku boravka od minimum 7 dana (u Ramada Beach Club-u); Ramada Beach bar od 10.00h do 18.00h i ukljucen je u koncept UAI, sladoled u snek baru na plaži i pored bazena u odredjenim terminima. Hotelska plaža Ramada Beach Club je peščana. Udaljena je 350 m od hotela, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

 

ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR

Položaj Ramada Resort by Wyndham Lara 5* hotela:

Ramada Resort by Wyndham Lara se nalazi u regiji Lara. Udaljen je 14 km od aerodroma Antalija i 16 km od centra Antalije.

Smeštaj:

Hotel Ramada Resort by Wyndham Lara 5* ima ukupno 396 smeštajnih jedinica u 4 bloka.

 • Superior soba (35 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2+2 osobe),
 • Standardna soba (30 m2, 1 spavaća soba, 1 kupatilo, max 2 osobe),
 • Family suit (70 m2, 2 odvojene spavaće sobe, 1 dnevna soba, 1 kupatilo, max 5+1 osoba),
 • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka smeštajna jedinica hotela Ramada Resort by Wyndham Lara 5* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar (bezalkoholna pića i voda se dopunjuju svakodnevno), sef, SAT TV i muzički kanali, bežični internet do 1GB, balkon ili terasu.

Usluga:

Ultra all inclusive (ultra sve uključeno) usluga hrane i pića 24h, na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, užine tokom dana i kasno uveče, domaća i standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, A'la Carte restorani uz rezervaciju unapred u jednom od njih i jednom u toku boravka od minimum 7 dana (u Ramada Beach Club-u); Ramada Beach bar od 10.00h do 18.00h i ukljucen je u koncept UAI, sladoled u snek baru na plaži i pored bazena u odredjenim terminima.

UAI koncept hotela Ramada Resort by Wyndham Lara 5* ne uključuje: premium uvozna pića, uvozna pica koja nisu na listi UAI koncepta, flaširana pića, specijalna vina, uvozna vina, sveže voćne sokove,bbq restorana svaku sledeću upotrebu A'la Carte restorana, sobnu uslugu, uvozna pića u disko klubu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, A’la Carte restorani: Ottoman (turski), Verona (italijanski), Asia (azijski), Mexican i Fish Inn restorani,bbq restoran, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Ramada Resort by Wyndham Lara 5*: usluga lekara, čuvanje dece, telefon, fax, internet i kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car. Bežični internet do 1 GB je besplatan.

Plaža:

Hotelska plaža Ramada Beach Club je peščana. Udaljena je 350 m od hotela Ramada Resort by Wyndham Lara 5*, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Privatni paviljoni na plaži - uz doplatu. Gosti mogu koristiti besplatan šatl prevoz do plaže.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani za decu i odrasle, teniski tereni, gimnastika, pikado, fitnes, centar , tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, košarka, odbojka na plaži, zabavni program tokom dana, večernji šou program, mini klub za decu od 4 do 12 godina podeljeni u grupe u zavisnosti od uzrasta sa razlicitim programima, decije igraliste, mini disko u večernjim časovima.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Ramada Resort by Wyndham Lara 5*: sportovi na vodi, bilijar, masaža, osvetljenje za teniske terene, Spa centar, časovi ronjenja.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Lara

Hoteli Lara – Antalija – Turska

Lara hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezdica.

Lara aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Lara. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Lara Turska informacije

Plaže u Lari su peščane.

Lara cene 2021.

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Lara prvenstveno zavise od sezonalnosti. Cene su različite i u zavisnosti od tipa hotela lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Lara mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Lari, povezanost sa centrom regije.

Lara hoteli forum

Utisci, komentari, zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Lara u Turskoj.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub

Lokacije