Tiana Beach Resort

  • Tiana Beach Resort
  • 41 slika

Hotel Tiana Beach Resort ★★★+ - Turgutreis, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Turgutreisa, udaljen je 18km od centa Bodruma i 55 km od aerodroma. Ovaj hotel na plaži se nalazi na poluostrvu Bodrum u oblasti poznatoj kao Kadikalesi, koja je udaljena 5 minuta vožnje taksijem od čuvene nedeljne farmerske pijace i brojnih restorana, barova i prodavnica Turgutreisa. Smešteno na sopstvenoj privatnoj plaž

Hotel Tiana Beach Resort

Hotel Tiana Beach Resort ★★★+ - Turgutreis, Bodrum, Turska se nalazi u mestu Turgutreisa, udaljen je 18km od centa Bodruma i 55 km od aerodroma. Ovaj hotel na plaži se nalazi na poluostrvu Bodrum u oblasti poznatoj kao Kadikalesi, koja je udaljena 5 minuta vožnje taksijem od čuvene nedeljne farmerske pijace i brojnih restorana, barova i prodavnica Turgutreisa. Smešteno na sopstvenoj privatnoj plaži, mesto je idealno za sve ljubitelje vodenih sportova zbog ogromnog broja sadržaja koje može da im ponudi. Oni koji nisu toliko željni aktivnosti mogu jednostavno da se opuste oko otvorenog bazena i uživaju u divnom mediteranskom vremenu. Najmlađi gosti će imati i svoje posebno dečije kupalište gde će se moći igrati pod budnim okom svojih roditelja. Za malo dodatnog opuštanja, mesto takođe može ponuditi umirujuće masaže i saunu. Pored toga, Wi-Fi je dostupan u zajedničkim prostorijama ustanove. Tiana Beach Resort nudi parking za udobnost gostiju. Raznovrsna ponuda zabave u ovom hotelu garantuje da će gosti uživati u boravku.

 

Položaj Tiana Beach Resort 3+* hotela:

Hotel Tiana Beach Resort 3+* se nalazi u mestu Turgutreisa, udaljen je 18km od centa Bodruma i 55 km od aerodroma u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Tiana Beach Resort 3+* ima ukupno 86 smeštajnih jedinica u zgradi na dva sprata, tipa standardna soba (25-37m2).

Svaka smeštajna jedinica hotela Tiana Beach Resort 3*+ ima: balkon ili terasu, kupatilo sa tušem, fen, split klimu, telefon, TV sa satelitskim programima, pločice, svakodnevno čišćenje sobe.

Usluga:

Hotel Tiana Beach Resort 3+* nudi uslugu All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje za doručak, ručak, večera, kafa u određeno vreme, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 23:00h. Pića u baru pored bazena 10:00 - 23:00h, užine od 17:00h - 18:00h. Svi obroci se poslužuju u glavnom restoranu, a pića gosti uzimaju sami.

AI koncept hotela Tiana Beach Resort 3+* ne uključuje: uvozna pića, energetska pića, sveže sokove, tursku kafu, flaširana pića, svu hranu i pića posle 23:00h.

Sadržaj hotela Tiana Beach Resort 3+*:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, bar pored bazena.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Tiana Beach Resort 3+*: frizer, prodavnice, sef. Internet je besplatan u javnim delovima hotela.

Plaža:

Hotel Tiana Beach Resort 3+* se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži. Ležaljke i suncobrani su besplatni.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen, tursko kupatilo, sauna, lagana animacija, teniski teren, pikado, odbojka na plaži, dečije igralište.

Posebno se plaća prema pravilima hotela ana Beach Resort 3+*: sportovi na vodi, fotografija, masaže, piling, izlet brodom.

Napomena:

Kućni ljubimci u hotelu nisu dozvoljeni. Hotel je otvoren 2003. godine, renoviran 2020. godine.

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3+*, 3+* i 3+* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište