Hedef Kleopatra Golden Sun

  • Hedef Kleopatra Golden Sun
  • 27 slika
  • 2 dece gratis smeštaj

Hotel Hedef Kleopatra Golden Sun Hotel ★★★ - Alanja, Turskaje odličan izbor za leto u Alanji 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kolači, kasna noćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (raki, vodka, gin, pivo, otvoreno vino) od 10:00h - 23:00h. Hotelska plaža je u

Hotel Hedef Kleopatra Golden Sun

Hotel Hedef Kleopatra Golden Sun Hotel ★★★ - Alanja, Turskaje odličan izbor za leto u Alanji 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) usluga na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kolači, kasna noćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (raki, vodka, gin, pivo, otvoreno vino) od 10:00h - 23:00h. Hotelska plaža je udaljena oko 100 m od hotela - čuvena Kleopatrina plaža (između plaže i hotela se nalazi put). Ležaljke, dušeci i suncobrani se naplaćuju (pored hotelskog bazena su besplatni).
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN
Položaj Hedef Kleopatra Golden Sun 3* hotela:

Hotel Hedef Kleopatra Golden Sun 3* se nalazi u centru Alanje. Udaljen je 120 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Hedef Kleopatra Golden Sun 3* se sastoji iz glavne zgrade i 4 anex zgrade i ima ukupno 298 smeštajnih jedinica:

  • Standardne sobe (26 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe),
  • 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama.

Svaka soba ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), mini bar (prazan), SAT TV i muzičke kanale, balkon ili terasu (neke sobe u anex delu nemaju balkon ili terasu).

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevni čaj, kolači, kasna noćna supa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića (raki, vodka, gin, pivo, otvoreno vino) od 10:00h - 23:00h.

AI koncept hotela Hedef Kleopatra Golden Sun 3* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, sveže voćne sokove, tursku kafu, sladoled, hranu i pića na plaži, sva pića posle 23:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, bar pored bazena, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Hedef Kleopatra Golden Sun 3*: usluga lekara (na zahtev), usluga pranja veša, telefon, fax, internet. WI-FI konekcija je basplatna u lobiju hotela.

Plaža:

Hotelska plaža je udaljena oko 100 m od hotela Hedef Kleopatra Golden Sun 3* - čuvena Kleopatrina plaža (između plaže i hotela se nalazi put). Ležaljke, dušeci i suncobrani se naplaćuju (pored hotelskog bazena su besplatni).

Sport i zabava:

Otvoreni bazen, dečiji bazen, 1 tobogan, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana i uveče, mini klub za decu.

Posebno se plaćaju sportovi na vodi, sauna, tursko kupatilo i masaža u hotelu Hedef Kleopatra Golden Sun 3*.

Napomena:

Standardne sobe u annex blokovima nisu kategorizovane, starijeg su enterijera i nisu renovirane.

Napomena oko ishrane:

Neke namirnice koje su uobičajene za Evropu nisu sastavni deo Turske kuhinje. Kvantitet, kvalitet i raznovrsnost hrane zavisi od kategorije hotela i cene. Za razliku od naše, u ponudi turske kuhinje ima više testenina, svežeg i kuvanog povrća, voća, nešto mlečnih proizvoda, a manje mesa (meso se pretežno služi u kuvanim jelima) i mesnih prerađevina čiji je kvalitet ispod našeg standarda. U hotelima sa 2*,3* i 4* riba se retko služi. Piće obuhvaćeno All Inclusive uslugom (točeno pivo, stono vino, jedna ili dve vrste rakije, sokovi na rastvaranje) najčešće se služi u plastičnim čašama.


Dodatne informa*cije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub