Rove Dubai Marina

  • Rove Dubai Marina
  • 33 slika

Hotel Rove Dubai Marina ★★★ - Dubai Marina, Dubai, UAE se nalazi u jednoj od najdinamičnijih i najspektakularnijih četvrti Dubaija, predstavlja idealnu destinaciju za turiste. Okružen je impresivnim i svetlucavim oblakoderima, raznovrsnim restoranima i mestima za šoping, uključujući tržni centar Dubai Marina Mall, a udaljenost plaže Marina Beach je oko 1km od Hotel Rove Dubai Marina 3*. Najbliža m

Hotel Rove Dubai Marina

Hotel Rove Dubai Marina ★★★ - Dubai Marina, Dubai, UAE se nalazi u jednoj od najdinamičnijih i najspektakularnijih četvrti Dubaija, predstavlja idealnu destinaciju za turiste. Okružen je impresivnim i svetlucavim oblakoderima, raznovrsnim restoranima i mestima za šoping, uključujući tržni centar Dubai Marina Mall, a udaljenost plaže Marina Beach je oko 1km od Hotel Rove Dubai Marina 3*. Najbliža metro i autobuska stanica oko 1.3km. Nudi uslugu noćenja sa doručkom - samoposluživanje (švedski sto), sve sobe imaju klimu, TV sa flat screen-om, aparat za pravljenje kafe i čaja, sef, besplatan Wi-Fi, fen za kosu.

 

Položaj Rove Dubai Marina hotela:

Hotel Rove Dubai Marina 3* se nalazi u jednoj od najdinamičnijih i najspektakularnijih četvrti Dubaija, predstavlja idealnu destinaciju za turiste. Okružen je impresivnim i svetlucavim oblakoderima, raznovrsnim restoranima i mestima za šoping, uključujući tržni centar Dubai Marina Mall. Najbliža metro i autobuska stanica oko 1.3km.

Smeštaj:

Hotel Rove Dubai Marina 3* poseduje 384 soba na 16 spratova.

Sve sobe imaju klimu, TV sa flat screen-om, aparat za pravljenje kafe i čaja, sef, besplatan Wi-Fi, fen za kosu.

  • Rover sobe, prostrana Rova soba oko 26m2 pogled na grad. Besplatna Wi-Fi mreža, dizajnirani krevetni dušek „ Simmons-a”, bračni krevet + sofa na razvlačenje pogodna za 1 dete. Elektronski sef, opremljena je besplatnom Wi-Fi mrežom, interaktivnim 48-inčnim flat-screen TV-om, Moderno kupatilo, sadrži fen za kosu i tuš sa efektom kiše. Gostima su na raspolaganju besplatna voda po dolasku, mini-frižider i pribor za pripremu čaja/kafe. Ova soba je za nepušače. Max. 2 odraslih + dete 11.99 godina

Usluga:

Hotel Rove Dubai Marina 3* nudi uslugu noćenja sa doručkom - samoposluživanje (švedski sto).

Sadržaj hotela Rove Dubai Marina 3*:

Recepcija i restoran koji rade non-stop. Hotel poseduje bazen na otvorenom, bar, stoni tenis, usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu), poslovni centar, prodavnicu, lift. Na svakom spratu postoji automat za led koji gosti mogu besplatno da koriste.

Plaža hotela Rove Dubai Marina 3*:

Udaljenost plaže Marina Beach je oko 1km od Hotel Rove Dubai Marina 3*.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.


Sadržaji

  • Opšti sadržaji
    • Sobna usluga
  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub

Lokacije