Solis Beach Hotel

  • Solis Beach Hotel
  • 20 slika

Hotel Solis Beach ★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevne užine, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, bar na plaži sa bezalkoholnim pićima od 10:00h do 18:00h. Hotelska peščano šljunkovita plaža je

Hotel Solis Beach Hotel

Hotel Solis Beach ★★★ - Konakli, Alanja, Turska je savršen izbor za odmor u Alanji. Nudi: All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevne užine, kafa, domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, bar na plaži sa bezalkoholnim pićima od 10:00h do 18:00h. Hotelska peščano šljunkovita plaža je udaljena 600m od hotela.

 


FACT SHEET - EN

 

Položaj Solis Beach hotela:

Hotel se nalazi u regiji Konakli. Udaljen je 10km od Alanje i 110km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Solis Beach 3* raspolaže sa 110 smeštajnih jedinica raspoređenih u dve zgrade.

  • Standard sobe (22-26 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe),
  • Economy sobe (18 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba).

Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, pločice, balko

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevne užine, kafa, neka domaća alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00h do 23:00h, bar na plaži sa bezalkoholnim pićima od 10:00h do 18:00h.

All inclusive koncept hotela Solis Beach 3* ne uključuje: uvozna pića, specijalna vina, flaširana pića, sveže ceđene voćne sokove, tursku kafu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, bar na plaži, lobi bar.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Solis Beach 3*: usluga lekara, usluge pranja veša i hemijskog čišćenja, telefon, fax, internet, frizer, šoping, rent a car. Wi-Fi u lobiju je besplatan.

Plaža hotela Solis Beach 3*:

Hotelska peščano šljunkovita plaža je udaljena 600m od hotela Solis Beach 3*. Ležaljke i suncobrani su besplatni, peškiri za plažu - uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogan, stoni tenis, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana i večeri.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Solis Beach 3*: sportovi na vodi, tursko kupatilo, sauna, masaža, bilijar, kompjuterske igrice.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE, HOTEL ZADRZAVA PRAVO DA PRILAGODJAVA NEKE OD SADRZAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije