Annabella Park Hotel

 • Annabella Park Hotel
 • 23 slika
 • Peščana plaža
 • Povoljno
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Ležaljke i suncobrani besplatni
 • 1. dete do 12,99 god - GRATIS smeštaj
 • Fitnes & SPA

Hotel Annabella Park Hotel ★★★★ - Incekum, Alanja, Turska je kvalitetan izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevna i kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, određena uvozna pića u lobi baru i baru pored bazena,

Hotel Annabella Park Hotel

Hotel Annabella Park Hotel ★★★★ - Incekum, Alanja, Turska je kvalitetan izbor za letovanje u Alanji 2021. Nudi Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) uslugu na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevna i kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, određena uvozna pića u lobi baru i baru pored bazena, sladoled u određenom terminu, A'la Carte restoran jednom tokom boravka i uz rezervaciju unapred. Hotelska plaža je peščana i udaljena je 300 m od hotelske zgrade. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju.
ULTRA ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET - EN

Položaj Annabella Park hotela:

Annabella Park hotel 4* se nalazi u regiji Incekum. Udaljen je oko 20 km od Alanje i oko 100 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Hotel Annabella Park 4* ima ukupno 95 smeštajnih jedinica:
Standardna soba (18 m2, max 2+1 osoba).

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, klimu, sef (uz doplatu), mini bar (voda i bezalkoholna pica pri dolasku, kasnije se samo voda dopunjuje svakodnevno), SAT TV i muzičke kanale, laminat i balkon.

Usluga:

Ultra All inclusive (ultra sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, popodnevna i kasna noćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, određena uvozna pića u lobi baru i baru pored bazena, sladoled u određenom terminu, A'la Carte restoran jednom tokom boravka i uz rezervaciju unapred.

UAI koncept hotela Annabella Park 4* ne uključuje: sva ostala uvozna pića koja se ne nalaze na meni listi, flaširana pića, sveže ceđene voćne sokove, sobnu uslugu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, barovi pored bazena i u okviru hotelskog kompleksa, A'la Carte restoran, disko klub.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Annabella Park 4*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, fax, internet, kompjuterske igre, šoping centar, rent-a-car, Wi-Fi uz doplatu.

Plaža:

Hotelska plaža je peščana i udaljena je 300 m od hotelske zgrade. Ležaljke i suncobrani se ne naplaćuju, peškiri za plažu - uz depozit. Do plaže od hotela Annabella Park 4* vodi tunel ispod puta.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, 2 tobogana, fitnes, tursko kupatilo, sauna, gimnastika, odbojka na plaži, stoni tenis, zabavni program tokom dana, večernji šou program (u Annabella Diamond hotelu), mini klub za decu od 4 do 12 godina (u Annabella Diamond hotelu).

Posebno se plaća prema pravilima hotela Annabella Park 4*: sportovi na vodi, masaža, bilijar,osvetljenje na terenima za fudbal i tenis, časovi tenisa.

Napomena:

Gostima Annabella Park hotela nije dozvoljeno da koriste glavni restoran Annabella Diamond hotela, ali mogu koristiti lobi bar, snek bar, Spa centar, bazen, plažu, disko, mini klub, animaciju, tobogane, tursko kupatilo, saunu.

 Tokom trajanja pandemije COVID-19, Hotel zadrzava pravo da prilagodjava neke od sadrzaja i uslugu, bez prethodne najave 


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2021

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2021 popusti

Za letovanje u Alanji 2021 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu