Ganita Holiday Village

  • Ganita Holiday Village
  • 64 slika

Hotel Ganita Holiday Village HV2 - Konakli, Alanja, Turska se nalazi u regiji Konakli, udaljen je 14km od centra Alanje i 110 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja užina, popodnevni čaj, kafa, kolači, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkohol

Hotel Ganita Holiday Village

Hotel Ganita Holiday Village HV2 - Konakli, Alanja, Turska se nalazi u regiji Konakli, udaljen je 14km od centra Alanje i 110 km od aerodroma Antalija. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja užina, popodnevni čaj, kafa, kolači, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 10.00h - 24.00h, sladoled u određeno vreme tokom dana, snek bar na plaži 11.00h - 16.00h.

 

FACT SHEET - EN

 

Položaj Ganita Holiday Village hotela:

Hotel se nalazi u regiji Konakli, udaljen je 14km od centra Alanje i 110 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel ima ukupno 700 smeštajnih jedinica, u dvospratnim zgradama (bez lifta):

  • Standardna soba (25m2, spavaća soba, kupatilo, max 2 osobe).
  • Standardne sobe sa krevetima na sprat (25m2,  spavaća soba sa francuskim ležajem i krevetom na sprat, kupatilo, max 2+1 osobe).
  • Family soba ( 50m2, 2 odvojene spavaće sobe, kupatilo,  max 4 osobe )

Svaka smeštajna jedinica ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klima, direktna telefonska linija, mini bar (voda pri dolasku), sef, keramičke pločice, SAT TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja užina, popodnevni čaj, kafa, kolači, ponoćna užina, domaća alkoholna i bezalkoholna pića do 10.00h -  24.00h, sladoled u određeno vreme tokom dana, snek bar na plaži 11.00h - 16.00h.

AI koncept ne uključuje: uvozna pića, sveže voćne sokove, tursku kafu, flaširana pića, svu hranu i pića posle 24.00h.

Sadržaj:

Glavni restoran, bar pored bazena, lobi bar, bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: usluga lekara (na zahtev), usluga pranja veša, čuvanje dece, frizer, kompjuterrske igrice, shoping centar,  telefon, fax, rent-a-car. Wi Fi ( uz doplatu ).

Plaža hotela Ganita Holiday Village HV2:

Hotelska privatna plaža je peščano-šljunkovita i kamenita, Ležaljke, suncobrani su bez doplate,  peškiri za plažu su uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zartvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, fitness centar, tursko kupatilo, sauna, stoni tenis, odbojka na plaži, zabava tokom dana, takmičenja, večernji šou program, mini klub za decu od 4-12 godina.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: sportovi na vodi, masaža, bilijar, salon lepote i kompjuterske igrice. 

Napomena:

Renoviran 2023. godine.

TOKOM SEZONE, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE


Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečiji klub

Lokacije