Okaliptus Holiday Villas Apart Hotel

  • Okaliptus Holiday Villas Apart Hotel
  • 18 slika

Hotel Okaliptus ★★★★ - Bitez, Bodrum, Turska se nalazi u regiji Bitez na peščanoj plaži (postoji ulica između hotela i plaže), suncobrani i ležaljke za plažu su besplatni, peškiri za plažu nisu dostupni u hotelu Okaliptus 4*. Udaljen je od aerodroma Milas u Bodrumu 35 km i nudi uslugu polupansion na bazi otvorenog bufea za doručak i večeru. Postoji mogućnost doplate za ručak (10:00 - 18:30h) i uži

Hotel Okaliptus Holiday Villas Apart Hotel

Hotel Okaliptus ★★★★ - Bitez, Bodrum, Turska se nalazi u regiji Bitez na peščanoj plaži (postoji ulica između hotela i plaže), suncobrani i ležaljke za plažu su besplatni, peškiri za plažu nisu dostupni u hotelu Okaliptus 4*. Udaljen je od aerodroma Milas u Bodrumu 35 km i nudi uslugu polupansion na bazi otvorenog bufea za doručak i večeru. Postoji mogućnost doplate za ručak (10:00 - 18:30h) i užinu (10:00 - 18:30h). Dve vrste sokova, čaj i kafa su uključeni u koncept za vreme doručka.

 

Položaj Okaliptus 4* hotela:

Hotel Okaliptus 4* se nalazi u Bitezu i dobar je izbor za paket aranžman Agencije Fibula Travel sa direktnim čarter letom Bodrum leto 2022. Udaljen je 400 m od centra Biteza, 3 km od centra Bodruma i 35 km od aerodroma Milas u Bodrumu.

Smeštaj:

Hotel Okaliptus 4* ima ukupno 68 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u dvospratnim zgradama (5 zgrada), i to:

  • Standardne sobe (spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, kupatilo sa tuš kabinom, balkon ili terasa, max. 3 osobe),
  • Family sobe (dve spavaće sobe odvojene vratima, deo za sedenje, jedno kupatilo, balkon, max. 5 osoba).

Svaka smeštajna jedinica hotela Okaliptus 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, balkon ili terasu, mini bar (uz doplatu), keramički pod, split klimu, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, sef.

Usluga:

Hotel Okaliptus 4* nudi uslugu polupansion na bazi otvorenog bufea za doručak i večeru. Postoji mogućnost doplate za ručak (10:00 - 18:30h) i užinu (10:00 - 18:30h). Dve vrste sokova, čaj i kafa su uključeni u koncept za vreme doručka.

Sadržaj hotela Okaliptus 4*:

Restoran na bazi otvorenog bufea, A La Carte restorani uz doplatu: turski i italijanski, bar na plaži.

Posebno se plaća prema pravilima hotela: mini bar u sobama, internet u lobiju.

Plaža hotela Okaliptus 4*:

Hotel se nalazi na peščanoj plaži (postoji ulica između hotela i plaže), suncobrani i ležaljke za plažu su besplatni, peškiri za plažu nisu dostupni u hotelu Okaliptus 4*.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen, stoni tenis, šah, pikado, bilijar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Okaliptus 4*: sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID-19, HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZ PRETHODNE NAJAVE.

 

Dodatne informacije Turska avionom leto 2022 – Turska – destinacija Bodrum

Hoteli Bodrum - Antalija - Turska

Bodrum hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 4*, 4* i 4* zvezdica.

Bodrum aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Bodrumu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2022.

Bodrum hoteli za decu:

Hoteli u Bodrumu su uglavnom porodični. Pružaju odlične uslove za letovanje dece. Naročito su popularni aranžmani za 2. dece gratis. Različiti sadržaji dostupni su porodicama sa decom. Klubovi za decu, mini diskoteke i različiti zabavni programi su kreirani specijalno za decu.

Bodrum cene

Cene u hotelima u Bodruma kao i u paket aranžmanima zavise od sezonalnosti. Veliki broj različitih popusta dostupan je putnicima tokom marta, aprila i maja. Popusti i specijalne ponude, 2. dece gratis, samo su neke od povoljnosti koje nude hoteli u Bodrumu.

Bodrum ponuda:

Bodrum ponuda: All inclusive usluga, 2. dece gratis, sadržaji za decu, novi hoteli, peščane plaže, popusti kod kupovine aranžmana.

Bodrum Turska

Turistička regija južne Turske, Bodrum, poznata je po luksuznim hotelima, peščanim plažama i golf terenima.