Vantaris Corner

 • Vantaris Corner
 • 10 slika

Hotel Vantaris Corner ★ - Kavros, Georgioupolis, Krit nalazi se na severnom delu ostrva, 4 km od Georgiupolisa, mali je, udoban i ekonomičan hotel, jednostavnog stila, sobe sa svim sadržajima, kvalitetna usluga. Gosti hotela mogu koristiti sve usluge hotela Vantaris Beach, koji je udaljen 450 m. Položaj hotela Vantaris Corner: Vantaris Corner nalazi se na severnom delu ostrva, 4 km od Georgiupolis

Hotel Vantaris Corner

Hotel Vantaris Corner ★ - Kavros, Georgioupolis, Krit nalazi se na severnom delu ostrva, 4 km od Georgiupolisa, mali je, udoban i ekonomičan hotel, jednostavnog stila, sobe sa svim sadržajima, kvalitetna usluga. Gosti hotela mogu koristiti sve usluge hotela Vantaris Beach, koji je udaljen 450 m.

 

Položaj hotela Vantaris Corner:

Vantaris Corner nalazi se na severnom delu ostrva, 4 km od Georgiupolisa, 45 km od aerodroma u Hanji, 40 km od Hanje, 98 km od Herakliona, 18 km od Retimna. Hotel Vantaris Corner je deo hotela Vantaris Beach (koji je udaljen 450 metara).

Dodatne informacije za Grčka leto 2021. – Grčka ostrva - Krit

Mapa Krita

Krit je najveće grčko ostrvo drevne i bogate istorije. Od istoka prema zapadu prostiru se regije Hanja, Retimno i Heraklion. U ovim regijama se nalaze najpoznatija turistička mesta sa prelepim plažama.

Krit leto 2021.

Paket aranžmani za letovanje na Kritu 2021. direktnim čarter letom turističke agencije Fibula. Veliki izbor hotela kategorizacije 2★, 3★, 4★ i 5★ na Kritu sa avio prevozom i transferom od aerodroma do hotela. Razvijena turistička mesta na peščanim i šljunkovitim plažama na Kritu nude različite sadržaje, usluge, dešavanja i šoping svima koji posete ovu destinaciju na Egejskom moru tokom svog odmora u Grčkoj 2021.
Veliki broj specijalnih ponuda, first minute i last minute ponuda, popusta za decu, popusta za odrasle, dodatnih popusta, popusta za rani booking (buking). Svi ovi popusti dostupni su gostima koji žele da letuju u Grčkoj na ostrvu Krit, za odmor i letovanje 2021. u hotelu Olympia ★★★ - Retimno, Krit.

Plaže na Kritu

Svi apartmani i hoteli se nalaze blizu plaže. Plaže na Kritu su peščane. Pored plaža koje se nalaze u blizini hotela i apartmana, možete obići i ostale plaže ukoliko iznajmite skuter ili auto.

Najpoznatija mesta za letovanje na Kritu

Najpoznatija mesta na Kritu po izboru putnika turističke agencije Fibula su: Hanja, Retimno, Hersonisos, Malia, Agios Nikolaos, Plakias, Sitia.


Sadržaji

 • Sportsko-zabavni sadržaji
  • Tenis
 • Restorani i barovi
  • Restoran
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu