Sorgun Akadia Luxury

  • Sorgun Akadia Luxury
  • 21 slika
  • Peščana plaža
  • Akva park
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Fitnes & SPA

Hotel Sorgun Akadia Premium Hotel & Spa (16+) ★★★★★ - Sorgun, Side, Turska se nalazi u regiji Sorgun, udaljen 7 km od Sidea i oko 65km od aerodroma u Antaliji. Hotelska peščana plaža se nalazi na oko 550 m od hotela koji nudi uslugu Premium Ultra all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) i odličan je izbor za letovanje u Turskoj 2021. P

Hotel Sorgun Akadia Luxury

Hotel Sorgun Akadia Premium Hotel & Spa (16+) ★★★★★ - Sorgun, Side, Turska se nalazi u regiji Sorgun, udaljen 7 km od Sidea i oko 65km od aerodroma u Antaliji. Hotelska peščana plaža se nalazi na oko 550 m od hotela koji nudi uslugu Premium Ultra all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) i odličan je izbor za letovanje u Turskoj 2021.

 

Položaj Sorgun Akadia Premium Hotel & Spa 5* hotela:

Sorgun Akadia Premium Hotel & Spa se nalazi u regiji Sorgun, udaljen 7 km od Sidea i oko 65km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

  • Luxury sobe (32m2, jedna spavaća soba sa francuskim ležajem+sofa, jedno kupatilo, max 2+1).

Svaka smeštajna jedinica sadrži kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, bademantil i papuče, centralnu klimu, koja radi u skladu sa vremenskim uslovima, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar (voda, bezalkoholna pića i pivo se dopunjuju svakog dana) laminat, SAT LCD TV i muzičke kanale, Wi fi, balkon.

Usluga:

Premium Ultra all inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak, večeru, popodnevne užine, užine u restoranu na plaži od 10-18h, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, uvozna alkoholna pića sa meni liste, sladoled u određenim terminima, A la carte restorane uz rezervaciju unapred I jednom u toku boravka.

Koncept ne uključuje premium uvozna pića, specijalna vina, koktele, luksuzna pića, sveže voćne sokove, flaširana pića, sobnu uslugu .

Sadržaj:

Glavni restoran, na bazi otvorenog bufea, A la carte restorane, barovi u okviru hotelskog kompleksa.

Posebno se plaća prema hotelskim pravilima: usluga lekara, pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, telefon, faks, prodavnice, rent a car,sef. Wi fi je besplatan u celom hotelu i na plaži.

Plaža hotela Sorgun Akadia Premium Hotel & Spa 5*:

Hotelska peščana plaža se nalazi na oko 550 m od hotela. Ležaljke i suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju. Postoji besplatan shuttle bus do plaže u toku celog dana.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni, tobogani, fitness centar, stoni tenis, odbojka na plaži, sauna, tursko kupatilo .

Posebno se plaćaju: masaže, Wellness & SPA centar, sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA PANDEMIJE COVID 19 HOTEL ZADRŽAVA PRAVO DA PRILAGOĐAVA NEKE OD SADRŽAJA I USLUGA BEZPREDHODNE NAJAVE.