PrimaSol Hane Family Resort

 • PrimaSol Hane Family Resort
 • 38 slika
 • Peščana plaža
 • Zatvoreni i otvoreni bazen
 • Teniski teren
 • Fitness

Hotel Primasol Hane Family Resort ★★★★ - Evrenski, Side, Turska, predstavlja kvalitetan izbor za letovanje u Sideu 2021. Nudi All inclusive uslugu (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, ponoćnu supu, slodoled dva puta dnevno na po pola sata, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bez

Hotel PrimaSol Hane Family Resort

Hotel Primasol Hane Family Resort ★★★★ - Evrenski, Side, Turska, predstavlja kvalitetan izbor za letovanje u Sideu 2021. Nudi All inclusive uslugu (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, ponoćnu supu, slodoled dva puta dnevno na po pola sata, domaća i neka standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 23:30h, A'la Carte restorani (jednom u toku boravka, uz rezervaciju unapred), snack bar na plaži sa bezalkoholnim pićima i pivom.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
HOTEL FACTSHEET & ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj :

Primasol Hane Family resort 4* hotel se nalazi u regiji Evrenseki. Udaljen je oko 8 km od Sidea i oko 60 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Smeštajne jedinice hotela Primasol Hane Family Resort 4* su rasporedjene u 5 blokova:

 • Standardne sobe (24 m2, spavaća soba sa francuskim ležajem+standardan ležaj, kupatilo, max 3 osoba),
 • Economy sobe (24 m2, max 3 osobe , iste su kao standardne samo sto se nalaze na prvom spratu i okrenute su ka ulici ),
 • Family sobe (48 m2, dve sobe odvojene vratima ili kliznim vratima, kupatilo, max 4+1).
Svaka soba hotela Primasol Hane Family Resort 4* ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (mineralna voda i voda se dopunjuju svaki dan), sef (uz doplatu), SAT TV i muzičke kanale, laminat.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, popodnevna užina, ponoćnu supu, užina na plaži,  sladoled dva puta dnevno na po pola sata, domaća standardna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00 do 23:30h, A'la Carte restorani (jednom u toku boravka, uz rezervaciju unapred), snack bar na plaži sa bezalkoholnim picima i pivom.

AI koncept hotela Primasol Hane Family Resort 4* ne uključuje: sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, specijalna vina, flaširana i pića u limenci, sobnu uslugu, sveže voćne sokove, pića u disko klubu i Vitamin baru, tursku kafu.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufe-a, snek bar na plaži,  A'la Carte restorani (riblji i turski), barovi u okviru hotelskog kompleksa (lobby, kod bazena, vitaminski).

Posebno se plaća prema pravilima hotela Primasol Hane Family Resort 4*: usluga lekara, usluga pranja veša i hemijskog čišćenja, telefon, fax, internet, kompjuterske igrice. Wi-Fi uz doplatu.

Plaža:

Hotelska peščana plaža sa ležaljkama i suncobranima i peškirima koji se dodatno naplaćuju, je udaljena 300 m od hotela Primasol Hane Family Resort 4*.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, pikado, odbojka na plaži, zabavni programi tokom dana, večernji šou programi, mini klub za decu od 4 do 12 godina, igralište, mini diskoteka. Posebno se plaća prema pravilima hotela Primasol Hane Family Resort 4*: sportovi na vodi, bilijar, kompjuterske igre, masaža, osvetljenje za teniski teren.


Dodatne informacije za Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Side

Hoteli Side – Antalija – Turska

Side hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* i 5* zvezdica.

Side aranžmani za letovanje

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Sideu. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Side Turska informacije

Plaže u Sideu su peščane. Mesto Side je antički grad. Aerodrom Antalija je udaljen oko 70 kilometara. Oblast obuhvata oko 50 kilometara i smeštena je na samim plažama.

Side cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u oblasti Side prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa velikim popustima za rane uplate.

Side mapa hoteli

Mapa hotela, lokacija, raspored bus linija, plaže u Sideu, povezanost sa centrom regije, info agencija Fibula 011 / 655 89 38.

Side hoteli forum

Utisci, komentari i zapažanja putnika, vodiča agencija i hotelijera o letovanju u turističkoj oblasti Side u Turskoj.


Sadržaji

 • Opšti sadržaji
  • Sobna usluga
 • Sadržaji za decu
  • Dečije igralište
  • Dečiji klub
 • Sadržaji
  • Ležaljke za plažu