Larissa Sultan Beach

  • Larissa Sultan Beach
  • 14 slika
  • Blizu plaže
  • Zatvoreni i otvoreni bazen
  • Ležaljke i suncobrani besplatni
  • Šljunkovita plaža

Hotel Larissa Sultan's Beach ★★★★ - Camyuva, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmeđju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, poslepodnevni čaj, sva domaća alkoholna (rakija, votka, džin, pivo, vino) i bezalkoholna pića od 10:00-22:00h, beach bar od 10:00-17:00h samo

Hotel Larissa Sultan Beach

Hotel Larissa Sultan's Beach ★★★★ - Camyuva, Kemer, Turska je savršen izbor za odmor u Kemeru 2021. Nudi All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmeđju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, poslepodnevni čaj, sva domaća alkoholna (rakija, votka, džin, pivo, vino) i bezalkoholna pića od 10:00-22:00h, beach bar od 10:00-17:00h samo sa bezalkoholnim pićima. Hotelska šljunkovita plaža udaljena je oko 50m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.
ALL INCLUSIVE KONCEPT - SR
 
ALL INCLUSIVE CONCEPT - EN

Položaj Larissa Sultan's Beach 4* hotel:

Hotel Larissa Sultan’s Beach 4* se nalazi u regiji Camyuva, 8km od centra Kemera i 80 km od aerodroma Antalija.

Smeštaj:

Hotel Larissa Sultan’s Beach 4* ima ukupno 150 smeštajnih jedinica. Sve standardne sobe (spavaća soba, kupatilo, za max 2+1 osoba) imaju kupatilo sa kadom/tušem, fen, split klimu, mini bar (uz doplatu), sef (uz doplatu), direktnu telefonsku liniju, SAT TV i muzičke kanale, keramičke pločice, balkon/terasu.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno) na bazi otvorenog bufea - samoposluživanje, izbor izmeđju više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večeru, poslepodnevni čaj, sva domaća alkoholna (rakija, votka, džin, pivo, vino) i bezalkoholna pića od 10:00-22:00h, beach bar od 10:00-17:00h samo sa bezalkoholnim pićima.

Nije uključeno u AI koncept hotela Larissa Sultan’s Beach 4*: sva uvozna pića, sveži voćni sokovi, sva flaširana i konzervirana pića, sladoled, turska kafa, sva pića u Disko klubu, sva hrana i pića posle 22:00h.

Sadržaj:

Glavni restoran na bazi otvorenog bufea, lobi bar, bar pored bazena.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Larissa Sultan’s Beach 4*: usluga lekara, vešeraj, telefon, fax, internet i kompjuterske igre.

Plaža:

Hotelska šljunkovita plaža udaljena je oko 50m od hotela Larissa Sultan’s Beach 4*. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu se ne naplaćuju.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, tobogani, tursko kupatilo, sauna, gimnastika, odbojka na plaži, stoni tenis.

Posebno se plaćaju prema pravilima hotela Larissa Sultan’s Beach 4*: sportovi na vodi, masaža, škola ronjenja, bilijar i kompjuterske igre. Zabavni programi tokom dana i uveče. Mini klub za decu.


Dodatne informacije Turska avionom leto 2021 – Turska regija AntalijaDestinacija Kemer

Hoteli Kemer – Antalija – Turska

Kemer hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 3*, 4* , 5* zvezica.

Kemer aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Kemeru. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2021.

Kemer cene 2021

Cene aranžmana za letovanje u Kemeru prvenstveno zavise od sezonalnosti. Različite su i u zavisnosti od tipa hotela, lokacije i vrste usluge u samim hotelima. Cene su često date sa različitim popustima.

Kemer plaža

Plaže u Kemeru su pretežno šljunkovite i peskovite, prirodne. Najveći broj hotela u Kemeru poseduje sopstvene plaže.

Kemer avionom

Paket aranžmani za letovanje u Kemeru 2021. Polasci direktnim čarterima.