Bariscan Hotel

  • Bariscan Hotel
  • 28 slika

Hotel Bariscan ★★★ - Alanja, Turska je smešten na oko 200 metara od sopstvene plaže, hotel Bariscan predstavlja dobar izbor za letovanje u Turskoj. Udaljen je oko 15 km od centra Alanje i oko 140 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru; popodnevni kafa, čaj i kolači, ponoćna su

Hotel Bariscan Hotel

Hotel Bariscan ★★★ - Alanja, Turska je smešten na oko 200 metara od sopstvene plaže, hotel Bariscan predstavlja dobar izbor za letovanje u Turskoj. Udaljen je oko 15 km od centra Alanje i oko 140 km od aerodroma u Antaliji. Nudi uslugu all inclusive (sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru; popodnevni kafa, čaj i kolači, ponoćna supa, domaća alkoholna (lokalno pivo, votka, džin, vino) i bezalkoholna pića (do 23:00h).

 

ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Bariscan hotela:

Bariscan Hotel se nalazi u regiji Mahmutlar. Udaljen je oko 15 km od centra Alanje i oko 140 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj smeštajnih jedinica hotela Barscan 3* je 81.

Standardne sobe (jedna spavaća soba, kupatilo,max 2+2 osobe) i svaka ima: kupatilo sa tuš kabinom, fen, split klimu, direktnu telefonsku liniju, sef (uz doplatu), sat. TV i muzičke kanale, balkon.

Usluga:

All inclusive (sve uključeno), otvoreni bufe - samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, ručak i večeru; popodnevni kafa, čaj i kolači, ponoćna supa, domaća alkoholna (lokalno pivo, votka, džin, vino) i bezalkoholna pića (do 23:00h).

AI koncept hotela Barscan 3* ne uključuje: uvozna pića, flaširana pića, hranu i pića nakon 23:00h, sveže voćne sokove, svu hranu i pića na plaži.

Sadržaj:

Glavni restoran sa uslugom na bazi otvorenog bufe-a, lobi bar.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Barscan 3*: usluga lekara (na zahtev), telefon, fax, internet, rent-a-car, Wi-Fi uz doplatu.

Plaža hotela Bariscan 3*:

Hotelska peščano-šljunkovita plaža je udaljena oko 200 m od hotela Barscan 3* (između plaže i hotela se nalazi put, postoji tunel ispod puta koji vodi do plaže). Ležaljke i suncobrani se naplaćuju. Kod bazena su besplatno.

Sport i zabava:

Otvoreni bazen sa delom za decu, 1 tobogan, stoni tenis.

Posebno se plaća u uhotelu Barscan 3*: sportovi na vodi.

Napomena:

TOKOM SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO NA IZMENU NEKIH SADRŽAJA BEZ PRETHODNOG OBAVEŠTENJA

www.bariscanhotel.com

Dodatne informacije Turska avionom leto 2024 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2024.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2024

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2024 popusti

Za letovanje u Alanji 2024 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sadržaji za decu
    • Dečije igralište
    • Dečiji klub

Lokacije