Rubi Platinum Sign

  • Rubi Platinum Sign
  • 40 slika

Hotel Rubi Platinum Sign ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska se nalazi u regiji Turkler, 22 km od centra Alanje i 95 km od aerodroma u Antaliji i odličan je izbor za odmor u Alanji. Nudi A'la Carte All Inclusive uslugu - 24h hrane i pića, švedski sto za doručak, kasni doručak, užine, ručak, snek meni tokom dana, večera, kasna ponoćna užina. Lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ce

Hotel Rubi Platinum Sign

Hotel Rubi Platinum Sign ★★★★★ - Turkler, Alanja, Turska se nalazi u regiji Turkler, 22 km od centra Alanje i 95 km od aerodroma u Antaliji i odličan je izbor za odmor u Alanji. Nudi A'la Carte All Inclusive uslugu - 24h hrane i pića, švedski sto za doručak, kasni doručak, užine, ručak, snek meni tokom dana, večera, kasna ponoćna užina. Lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok od pomorandže, sladoled, proizvodi za bebe kao Aptamil, mleko, voćni jogurt. Rubi Platinum Sign poseduje sopstvenu peščanu i stenovitu plažu, ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži bez doplate. Privatni paviljoni uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

 

A'LA CARTE ALL INCLUSIVE CONCEPT - SR

FACT SHEET - EN

 

Položaj Rubi Platinum Sign hotela:

Rubi Platinum Sign hotel se nalazi u regiji Turkler, 22 km od centra Alanje i 95 km od aerodroma u Antaliji.

Smeštaj:

Ukupan broj soba 168.

  • Deluxe sobe (36 m2, jedna soba, jedno kupatilo, max 2 + beba),
  • Superior suit ( 73 m2, jedna soba sa đakuzijem u njoj, jedna soba sa dva odvojena kreveta, Jacuzzi na velikoj terasi, dnevna soba, jedno kupatilo, max 4 + beba),
  • Family sobe (37-38 m2, dve odvojene sobe, jedno kupatilo, max 4 osobe).

Sve smeštajne jedinice imaju privatno kupatilo sa tuš kabinom, fen, papuče, bademantil, VRF klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (svakog dana se puni), ketler, set za kafu i čaj, sef, satelitsku LCD TV i muzički kanali, Wi-Fi internet konekciju, laminat, balkon.

Usluga:

A'la Carte All Inclusive - 24h hrane i pića, švedski sto za doručak, kasni doručak, užine, ručak, snek meni tokom dana, večera, kasna ponoćna užina. Lokalna i neka uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sok od pomorandže, sladoled, proizvodi za bebe kao Aptamil, mleko, voćni jogurt.

U koncept nije uključeno: specijalna stara uvozna pića, pića koja nisu na meni listi, specijalna vina, A la Carte restorani sa rezervacijom unapred, sve vrste flaširanih pića i pića u limenci, sobna usluga.

Sadržaj:

Platinium - glavni restoran na bazi švedskog stola, A la Carte restorani, Lobi bar, bar kod bazena i na plaži, Disko bar.

Usluge uz doplatu: doktor, čuvanje dece, usluge pranja veša i hemijsko čišćenje, frizer, šoping centar, rent-a-car, telefon, fax, internet, kompjutereske igrice.

Plaža hotela Rubi Platinum Sign 5*:

Hotelska peščana i stenovita plaža, ležaljke, suncobrani i peškiri na plaži bez doplate. Privatni paviljoni uz rezervaciju unapred i uz doplatu.

Sport i zabava:

Otvoreni i zatvoreni bazen za decu i odrasle, tobogani, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo, snežna soba, slana soba, teniski tereni, odbojka na plaži, gimnastika, stoni tenis, mini golf.

Usluge uz doplatuSpa & Wellness centar, masaža, osvetljenje za teniske terene, časovi tenisa, ronilački centar, svi sportovi na vodi. Zabavni progrom tokom dana i uveče, takmičenja pored bazena. ME&ME&PA porodični klub za decu od 04-17 godina, svi razvrstani po godinama u grupi sa raznim aktivnostima, bioskop za decu, dečiji luna park, mini golf, igralište, Mini Disko u večernjim satima.

Napomena:

TOKOM TRAJANJA SEZONE HOTEL ZADRŽAVA PRAVO NA IZMENU NEKIH SADRŽAJA BEZ PRETHODNOG OBAVEŠTENJA


Dodatne informacije Turska avionom leto 2023 – Turska regija AntalijaDestinacija Alanja

Hoteli Alanja – Antalija – Turska

Alanja hoteli sa avionskim prevozom, turistička destinacija, hoteli sa 2*, 3*, 4* i 5* zvezdica.

Alanja aranžmani

Paket aranžmani sa avio prevozom i smeštajem u hotelu prema izboru putnika u Alanji. Mogućnost plaćanja aranžmana na rate po veoma povoljnim cenama za letovanje u Turskoj 2023.

Alanja hoteli

Hoteli u Alanji su različitih kategorija. U samom gardu dominiraju hoteli sa 3* i 4*, dok na okolnim plažama u regiji Alanje se pretežno nalaze hoteli sa 5*. Usluga u hotelima je pretežno na bazi All inclusiva. Kategorija hotela i cena uslovljavaju i kvalitet usluge u hotelima u Alanji.

Alanja cene 2023

Cene paket aranžmana za letovanje u Alanji zavise od sezonalnosti. Veliki popusti za uplate u martu, aprilu i maju. Letovanje na rate. Plaćanje u dinarima. Različiti popusti za decu.

Alanja 2023 popusti

Za letovanje u Alanji 2023 pripremili smo različite vrste popusta: rani buking popust,2 dece gartis u hotelu, sajamski popusti, specijalne ponude, last minute cene u hotelima i paket aranžmanima.

Turska Alanja avion

Antalija Alanja transfer u trajanju oko 2 sata.

Alanja leto avionom

Letovanje u Alanji avionom u paket aranžmanima. Direktan let do Antalije transfer do hotela u Alanji. Alanja Hoteli različitih kategorija lokacija i usluga. Veliki broj novoizgradjenih hotela visoke kategorije i usluge.


Sadržaji

  • Sportsko-zabavni sadržaji
    • Sala za vežbanje (fitness)

Lokacije