La Rosa Waves Beach Resort And Aqua Park

  • La Rosa Waves Beach Resort And Aqua Park
  • 36 slika

Hotel La Rosa Waves ★★★★ - Sakala, Hurgada, Egipat je smešten u oblasti Sakala u Hurgadi, stari centar Hurgade sa puno prodavnica i suvenirnica. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Hurgada, udaljen 9 km. Nudi All Inclusive uslugu i ima sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Wi-Fi internet na javnim mestima u hotelu. Položaj: La Rosa Wave 4* hotel je smešten u oblasti Sa

Hotel La Rosa Waves Beach Resort And Aqua Park

Hotel La Rosa Waves ★★★★ - Sakala, Hurgada, Egipat je smešten u oblasti Sakala u Hurgadi, stari centar Hurgade sa puno prodavnica i suvenirnica. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Hurgada, udaljen 9 km. Nudi All Inclusive uslugu i ima sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke i suncobrani su besplatni. Wi-Fi internet na javnim mestima u hotelu.

 

Položaj:

La Rosa Wave 4* hotel je smešten u oblasti Sakala u Hurgadi, stari centar Hurgade sa puno prodavnica i suvenirnica. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Hurgada, udaljen 9 km.

Plaža:

Hotel La Rosa Wave 4* ima sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke i suncobrani su besplatni.

Sadržaj:

Hotel La Rosa Waves 4*u svom sadržaju ima otvoreni bazen, dečiji bazen, mini Aqua Park, animacija, restoran, bar, snack bar, Wi-Fi internet na javnim mestima u hotelu.

Smeštaj u La Rosa Wave hotelu:

Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj). Sve smeštajne jedinice sadrže mini bar (uz doplatu, na licu mesta), telefon, SAT TV, klima uređaj, kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu, balkon/terasa. Hotel ima standarde sobe (glavna zgrada) i bungalove (bliže plaži).

Usluga:

All inclusive (Sve uključeno) prema hotela La Rosa Wave 4*. U hotelima koji uslugu ishrane pružaju po principu švedskog stola-samoposluživanje, izbor više jela, hotelsko pravilo je da se usled nedovoljnog broja gostiju ili drugih faktora, u nekim periodima, bilo u sezoni bilo van sezone, servira meni umesto švedskog stola, što ne utiče na kvalitet pružene usluge.

Napomena:

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni.

Navodi o sadržaju određenih usluga ili sadržaja koje pruža smeštajni objekat, ne podrazumeva obavezno besplatno korišćenje istih. Ne podrazumeva se konzumaciju pića iz mini bara ili mini frižidera u hotelskoj sobi ili smeštajnoj jedinici, gledanje pojedinih TV kanala u smeštajnoj jedinici, korišćenje usluge masaže, spa centra, saune, đakuzija, fitnesa, parnog ili turskog kupatila, sefa, telefona, interneta, sportova na vodi-motorizovanih i nemotorizovanih, ishrana i piće u barovima i restoranima a la carte, depozit za peškire, korišćenje sportskih terena, najam opreme, reketa i loptica za tenis, korišćenje usluge hemijskog čišćenja, peglanja i pranja veša, parkinga, garaže, ulaznica za aqua park i slično. Doplata, na licu mesta, na recepciji hotela, za korišćenje pojedinih hotelskih usluga. Detaljne informacije o doplati i ceni hotelskih usluga, kao i radnom vremenu barova, restorana i hotelskog sadržaja se dobija po dolasku u hotel, na recepciji hotela.

Molbe i napomene u rezervaciji nisu sastavni deo ugovora, tj. nisu ugovorena obaveza te, samim tim nisu obavezujuće. Organizator putovanja ne može uticati na spratnost, poziciju sobe, veličinu ležaja, sofe, fotelje i pomoćnog ležaja. Raspodelu soba u hotelu vrši isključivo služba recepcije, po dolasku u hotel.


Lokacije